Стана ясен съперника на Ботев Пд в турнира за Купата на България! Канарите ще се изправят срещу Спартак Варна, който бе най-предпочитания съперник от всички!
Жълто-чернитя бяха изтеглени и като домакини в този сблъсък!

Мачовете ще се изиграят в края на февруари – между 27-и и 29-и, а домакин ще бъде първият изтеглен тим от всяка двойка. Победителят се решава в една среща, единствено на полуфиналите има разменени домакинства и съответно два сблъсъка.

Останалите двойки определени от жребия са:

ЦСКА-София – Арда (Кърджали)

Лудогорец (Разград) – ЦСКА 1948

Хебър (Пазарджик) – Пирин (Благоевград)

47 КОМЕНТАРИ

 1. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

  ДНЕСКЪ ША РАЗДАВЪТ САМУ ГРЕС!! САМУ ЗА НАЗИ СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ!! ПУ ЛИНИА НА ДЕПИСЕТУ! ИРОЛ СЪНДЪКУФ Е НАПРАИЛ СТО МИТАНЯ НА ТАРТУРА, НАШИА ДУХОВИН АПАП, ШУПАРА ПЕИФСКИ!!! И ТОЙ Е УБИШТАЛ!!! ША ИМА ЗА СЕКИ КЛОАКОМОТИФСКИ ГЬОТ!!?…ШТОТ МЛОГУ БАХУРИ ПУЕХМИ Ф ПУСЛЕДНУ ВРЕМИ, ПУФ ПАФ!:)))):))

 2. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

  ДНЕСКЪ ША РАЗДАВЪТ САМУ ГРЕС!! САМУ ЗА НАЗИ СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ!! ПУ ЛИНИА НА ДЕПИСЕТУ! ИРОЛ СЪНДЪКУФ Е НАПРАИЛ СТО МИТАНЯ НА ТАРТУРА, НАШИА ДУХОВИН АПАП, ШУПАРА ПЕИФСКИ!!! И ТОЙ Е УБИШТАЛ!!! ША ИМА ЗА СЕКИ КЛОАКОМОТИФСКИ ГЬОТ!!?…ШТОТ МЛОГУ БАХУРИ ПУЕХМИ Ф ПУСЛЕДНУ ВРЕМИ, ПУФ ПАФ!:))))

 3. 3
  5

  Стоян канара пита пак ли жа на ивът с питъ ва да сейба?

  • 2
   4

   НЯМА. Локото си има нов собственик -КРУШАРСКИ…

 4. 2
  7

  Уффф дубре че ги няма унея дет нъ ибът с петата вгъзъ

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
   4
   1

   АМА НИЙ С КОЙ СЪ ПАДНЪФМИ??. ШТО НЪ НЕМА?? МАЙ ЗАРАД ТИА ЧИТИРИТЕ БАХУРА БЕШИ? ОШТИ МЪ БУЛИ ГЬОТА, ПЪК НИ ДАВЪТ НИ ВЪЗИЛИН, НИ ПУНЕ МАЛКУ ГРЕС:))) ПУФ, ПАФ:))

 5. Супер! Айде на 1/2 финала Хебър/Пирин исме на финал

   • Нема как да минат през 2-те Цефка/Лайногорец. Хебър се разпадат не разбрахте ли? Пирин са опашкар. Няма как да не отстраним 1 от тях в 2 мача. И ако на финала играем с шампиона (вероятно лайната), дори и да загубим ще играем в предварителните кръгове на ЛЕ. Не съм сигурен дали финалиста в този случай взима квота или 4-я/7-я. Но от купата отиваш да играеш предварителни кръгове за ЛЕ, не за ЛК. Там ако паднеш изпадаш в ЛК. Не съм сигурен де, че всяка година сменят формата

    • Да бе ясно, ма може пък да си помечтаем, кво…😂

 6. Жребия е хубав въпреки че ми се искаше на тоя етап да разклечим или голямата или малката свиня в един мач на Ещадиу ду Канариу ама квот-такоа.
  Сега който и от тея да и се падне с изключение на Хебър на полуфинала ше има яко мръсотии и съдийски педерастии на техния стадион, ама тва е положението.

  • 10

   А-а, че на ония полуфинали със Славия, Железов не го докара тук до един гол разлика, а другия педерас не ни довърши в София. Но, не бързай. Първо сериозно отношение към Спартак Варна! Така знам аз.

   • Споко баце… то искаш или не ще ти дойдат … та ми е много интересно самочувствието че ще ги рязклечите от къде идва … ти май не си гледал статистиката от мачовете с тях

    • Еми, базирано на моментната ни форма, на линията по която се развива отбора, на работата на Керкез и при условие че направим 2-3 добри входящи трансфера някакси гледам оптимистично към домакинските мачове с който и да било отбор.
     Вярно че е топка, всичко става но ако продължим в тоя дух и се засилим, напролет много отбори ше страдат.

 7. 14

  САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ,МАНГАЛИИЙ ВИЕ СКОИ ЩЕ ИГРАЕТЕ ХАХАХАХА

 8. 19

  Време е да вземем и четвърта купа На България . След купите от 1962 , 1981 и 2017 години . Само Ботев !

 9. 6
  8

  Вдигнахме купата през 2017 г. и Бойко каза, една купа ви стига, сега имате хубав стадион и Локо да се радва на купа

  • 11
   1

   Цялото Локо да се радва на УУУЯЯЯЯ мииииии!

  • 11

   И вие к*рвенски разтворихте задни бузи на Локомотив, че се игордеете с петата в задните си части???

   За справка, Локомотив се радва на купата с пета, но и на хубав стадион…

 10. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  13

  А НАШИЯТ КЛОАКОМОТИФ С КОЙ СА ПАДНА?

 11. 12

  Преди мача с “Етър” написах, че всеки противник трябва, на първо място, да се уважава, а после и да се побеждава. Прояви уважение, подготви се и класирането за полуфинала няма да е проблем!

  • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   ДУБРЕ ДЕ, ТОЛКУВА ЛИ НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ЧИ НАШТИ АПАПИ ДЕТ ГИ КЛАТИФА НА СУХУ, ВЪФ ВРАЦА ТЪРПЯХА С БАХУРИТИ В ДИВИЯ СЯЛУТУ ПЪТ 500 КМ?!!!………АМИ ТАЗИ НОШ??? ОШТИ 500 КМ С 4 БАХУРА Ф ДИВИЯ??? ТУВА ВЕЧИ Е МАЗУХИЗЪМ! НИ ГУ РЪЗБИРЪМ!!!!……….ДА ИДВЪТ ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ДА КУПУВЪТ ВАЗИЛИН, ИЛИ ПУНЕ ИДИН СЪНДЪК ГРЕСЧИЦЪ, ЧИ НИ СЪ ТРАЙ! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))

 12. 17

  Колкото по- напред отива ботевЪ, толкова по- зле ще им става. Знаем как се готвиха за вдигане на купата 2019, а след нея отборът бе в депресия . Петата ги побърка. Така че за отбор като ботевЪ най- доброто е 8-12 място в първенството и ранно отпадане за купата.

  Реално ботевЪ имат една щастлива година и тя е във В група, където нямаха загуба. Само там във В група ботевистът е щастлив…

  • 14

   Скоро ще кажеш, как е във В група. Все пак отивате там след фалита.

   Иначе наливай яко, всеки ден. Така носиш късмет на нас и същевременно товариш с негативна енергия любимия си Локомотив.

   • Аха, значи признаваш, че злото, което се стоварва върху ботевЪ е от изказвания на жълтите тартори от типа на:”благодарим за спомените, но е време да си кажем сбогом.”???

    Или пък като твоето изказване: “ФАЛИТ”, “В ГРУПА” ???

    Или като хилядите псувни на жълтите фенове???

  • Споменаването от локомотивец на долните групи не е много уместно. Всеки път изплува спомена за Кюстендил и Георги Илиев-Белото!

  • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНЪЛИ НАД НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!

 13. 6
  5

  Имам някакъв пресантиман, че Неделев ще се завърне у дома! Дори си мисля, че ще стане подгласник на Попето, в анкетата за най-добър Футболист за 2023, както и че ще вдигне Купата на България!!!

 14. 18

  Годината завърши много добре! Очертава се и да започне добре. Красота! Вяра! Борба!

 15. 12

  Сега на полуфинал да ни се падне и Хебър !

  • Шансът е 33,33. Хич не е малко ! Но хайде първо да отстраним Спартак Варна! И да си пожелаем другите полуфиналисти да са Арда, 1948 и Хебър 🙂

   • Ако не отстраним Спартак Вн…….по-добре следващите 10години да не участваме за купата!!!!!

 16. Не ни трябва Краев , много е арогантен , в Лудогорец ще бъде резерва !

  • Краев отива при брат си в Австралия или Нова Зеландия.

 17. 10

  Ботев ще спечели Купата на България 2024. Да си знаете. От сега може да се готвите за нов десант до стадион Васил Левски.

  • Абе не Левски знамето седи на оградата на наши мачове , както на Спартак на ваши и обратното 😉 така , че си личи кои са лгтб

   • Какви сте такива прецакани от времето? Не може ли да има приятелство между мъже просто? Нямате ли приятели?

 18. Прекрасен жребий за Ботев Пловдив , Браво !

Коментарите са затворени