Адам Сотков направи изявление че предава клуба в ръцете на Крушарски.

“Уважаеми локомотивци, след като се убедих във Финансовата стабилност, добрата воля и нестихващата енергия на Христо Крушарски управления на Локомотив Пловдив, предавам клуба в негови ръце. Но аз не се отделям ни най-малко от любимия отбор. Чрез сдружението “Дом за Локо” ще помагам за постигането на нашата заветна цел, а именно да си имаме нов стадион. Отделно ще ми остане време за уреждане на някои маркетингови проблеми, които останаха на заден план. Например проблема с фланелките, както и друга помощ в маркетинга на клуба“, заяви пред Sportal.bg Адам Сотков.

125 КОМЕНТАРИ

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  ШАБАНЕ, ПУД МЕНЯ, НЯМА, ТИ КВО СИ МИСЛИШ??? СЛЕД СЕКИ МАЧ ПУ ДВА САНДЪКА ГРЕС……. КРЮШО ДА НИ Е РОКФЕЛЕР???..

  МАЖИ ТАМ СЪС СВИНСКА МАС И СТИСКЪЙ ЗЪБИ!???….СКОРУ МЪКИТИ ША ПРИКЛЮЧЪТ!! ПУФ, ПАФ!:))))/))))))))

 2. Подкрепям господин Крушарски. Цял Пловдив е зад Локото. Всеки месец по 10 лева от всеки жител прави 3 милиона в полза на Локото.. Шампиони сме..

  • Пич …Ти си болен ! Говориш несвързано за кранове, титли ,фенове …Лекувай се!

  • НАЙ- ДУБРЕ ПУ 20 КИНТА!!! КЛОАКОМОТИФ ГУ ЗАСЛУЖАВА!! ША СТАНЪТ 6 МИЛОНА!!…. ПЪК И АКУ СА ФКЛЮЧЪТ И АПАПИТИ УТ ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, ДИРЕКТНУ СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!:))))))😉😂😂😂

 3. ТОА ПУМАК, ШТО НИ ПРИДЪДЕ Ф РЪКИТИ НА ШУШЛЯКА, ПУНЕ ИДНО СЪНДЪЧИ ГРЕС? СЕЛСКИЯ КВАТУ Е ПИНТИЯ И ТУБИЧКА НЯМА ДА ДАВА НА НЕГУ!!!:))) ША НА БУЛИ И СЪРБИ ДЪЛГУ УТ ТИА 9-10 БАХУРА ЗА СЕДМИЦА, ДЕТУ ЯДУФМИ…. ПУФ, ПАФ:))))…КЪТ ИДИМ Ф КОНДОФРЕЙ, ТАМ ША ДАВЪТ МАС УТ КЮПЕЦИТЕ ДЕТ ПРАЯТ!!!……АМА ДУ ТУГАВА, БАЯ ЗОР ША ВИДИМ…..

 4. Мнението на Томаш
  А за какво съжалявате?
  – Съжалявам единствено за това, че нещо около мача с ЦСКА 1948 се счупи
  И тук не говоря за финансови проблеми. Такива съществуват по цял свят. Забавяне на заплати има навсякъде. В съблекалнята ни влезе една несигурност и това повлия на психиката и настроението, а когато това се случи, много трудно мога да изисквам нещо от играчите.

 5. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  ШУШЛЯКА ПАК Е БИЛ НА ДВЕ ИЧКИИ……………..:)
  САМУ БЛАГУДЕТИЛИТИ УТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФЪ И ПОСЛИ С ПЪРНА ПАРА ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ НА НЕГУ!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

 6. Наскоро в изказване пред SportLive.bg Крушарски обяви, че Локомотив Пловдив със сигурност ще стане шампион, като отсече, че серията на отбора ще стигне до 17 поредни победи. Запитан за коментар ще успеят ли момчетата на Александър Томаш да го постигнат, бизнесменът отговори:

  „Остават още 8 победи да направим, за да се сбъдне това, което Ви казах. Ние сме свикнали да изненадваме футболната общественост. Защо да не станем шампиони?“, отсече съсобственикът на Локомотив Пловдив.

  „В отбора ни няма никакви притеснения. Не им тежи нищо. Трябва да се види какво е настроението в тима ни, а то е добро. Апетитът идва с яденето!“, продължи той.

 7. 6
  2

  Ахааа то имало проблем с фланелкитееее. Аз пък се чудя що ни бият наред напоследък!

 8. 7
  1

  Ебах аз таз “финансова стабилност” хабиби!
  Тея двамата са ебат,охка цялото Локо!
  Накрая пръчка през муцуната и за двамата.
  Пари за ток няма,за заплати няма,за НАП няма,за база няма…ми да ви го набутам до корен в стиснатите безпарични гъзове!

  • 4
   1

   СИЧКУ Е ЯСНУ!!! БЛАГУДЕТИЛИТИ УТ АНАДОЛА ША ВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФЪ! ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ!!! САМУ ТЕ МИЛЕЯТ ЗА РОДНИА, МИЛИА, СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ:))))

 9. когато баща ми беше майка😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

 10. 10
  3

  Да оставим тези новини и да съсредоточим над трите основни въпроса …а те са:
  1.Станало ли е нещо през 1926?
  2.Какво означава Ювентина?-да не би да е на цигански?
  3.Как по дяволите са отишли 40000 верни хулигани в Ихтиман през 1983?-с какво са пътували какво са яли къде са ходили до тоалетна и най важното от къде са се взели?
  Дерзайте черно-бели хулигани

  • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
   5
   2

   ЯЗ ША УТГУВАРАМ НА НЕГУ!!!
   1926 СА Е РУДИЛ ДЯДУ МИ ЮСУФФФ. ЯЗ СЪМ НА НЕГУ ИМИНУВЪН!! УТ ТАМ ТРЪГВА СТУЛЮПИНСКИА УТБОР!
   ЮВИНТИНА СЕ Е КАЗВЪЛА ЖИНАТА НА ЮСУФ, ПО-ТОЧНУ Ю(ЮСУФУВАТЪ ТИНА), НА ВРЕТЕНАРСКИ ЮВИ Н ТИНА, ДИМЕК ЖИНАТА НА ЮСУФФ ШЕФА!!!
   НЕ 40000, А 53 000 АПАПА БЯФА ТУГАВЪ И СИЧКИ БЯФМИ НА КАРУЦИТИ! КЛЬОПЪФМИ САМУ ЕКМЕК, ПО-ЗАМОЖНИТИ, СИГАН БАНИЦА. МАГАРИТАТА-СИНО! СИРЯФМИ ПУ ЦАРИВИЧАКА И Ф ХРАСТИТИ. БЯФМИ СБОРНЪ ГРУПА ВРЕТИНАРИ, КОПАНАРИ И КАЛАЙДЖИИ!!!………УТ СИЧКУТУ КАТУН Ф БУЛГАРИА!:))))))
   ЕЙ ТВА Е. ТУЙ Е НАШТУ ХИСТОРИ!!!ПУФ ПАФ:))))))))

  • 1
   7

   40 000 бяхме в София на мач с Осъм Ловеч и бяхме на собствени разноски , селски

   • Ама как бе градски как😂Как се предвижиха тези 40000 за един ден и обратно с какво 😂
    И откъде се взехте толкова къде са сега тези 40000.
    То че не спирате да лъжете е факт ама малко мярка бе страшни хулиганино

    • Аве, градски, я кажи как 15000 успяхте да се изнижете за 5 минути от Васил Левски през 2019-та

     • Когато вие съберете 15000 по какъвто и да е повод ,когато ми кажеш какво значи на цигански -Ювентина и когато ми покажеш с документи какво е станало през 1926?
      Тогава ще ти отговоря
      Моля да не ме пребиваш ако ме срещнеш някъде😂

   • Пипа, мангал лъжлив, какви собствени разноски- имаше безплатен влак отпуснат от БДЖ до София и обратно специално за мача! Така ли е, манго?

    • Имаше 2 специални влака , но платени , неградски

  • 1
   4

   Изроде, това вярно ли е:7:3,0:1,6:0 , а изгрев бойски мангал?

  • 1
   1

   Ама ти от ония където преди месец тичакаха около Лаута ли си мюсюлманска нинджо ? Къде и кога турци безподобни?

   • Аз не смея да се изправя срещу хулиганската ви мощ…даже не си го и помислям-то са армии,то са неаполитани то са гот мит унс то са абривиатури то са истински майни …Общо с дядовците 4000 души.
    Но ако се стегнат веднага тръгват 40000 към Ихтиман и правят най голямото гостуване в света😂

 11. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  3
  2

  ШУШЛЯКА ВИКА, ЧИ ОШТИ НИ Е ШЕФ!!! ОШТИ НИШТУ НИ СА ЗНАЙ!!! ……….МОЖИ И ДА НА БАТАЛЯСЪТ Ф КИРЕЧА?!!!

 12. 4
  1

  Запомнете- Когато се молите за дъжд, ще трябва да се оправяте и с калтА! Двете Винаги вървят заедно!

 13. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  3
  2

  ЗНАМ ГУ ЯЗ, ШУНДИСЛАФ, АМА ПУ ПАШИПОРТ Е ЮСУФ! МЛОГУ Е ПРОЗД! САМУ ИНТИГРАЦИЯ ЗА НЕГУ!!ПУФ, ПАФ!:))))

 14. 3
  1

  Той мразещия е бабаит от маалата. Комшия ми и. Братчет на Хайшету. Шъ въ намери всичкото жълти. Шъ видити вии.

 15. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  4
  1

  УТ ТОА КРЪВУЛОГ ШУШЛЯКА НИШТУ ДУБРО ДА НИ УЧАКВЪМИ!!! САМУ АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФА! ПУФ ПАФ!:)))))))))))

 16. 8
  0

  “Уважаеми локомотивци, след като се убедих във Финансовата стабилност, добрата воля и нестихващата енергия на Христо Крушарски управления на Локомотив Пловдив, предавам клуба в негови ръце.” Само аз ли долавям иронията тук?

  • 5
   4

   ГАТЬОВЦИ. по спокойно не се валнувайте ще пометните

  • 7
   1

   Каква ирония? Чок Крушо паралията каза “аз се занимавам само с школата” и “базата от мен”. Другото за момента остава не ясно.
   Ама аз с Вълчо ще ги издържаме бе бате. Квартири бол. Таксита(лични шофьори бол). Бабаит гиби(охрана бол). Боб и кисело зеле на корем.

  • Има отпуснати милиони, за това Крюшо се връща, ще лапа държавна пара.

 17. 8
  11

  Изродяга, защо жълтурите създадохте в центъра на Столипиново фен клуб Изгрев бойс!?Защото сте циганите на града ни !Факт е ,че от четирите отбора на Пловдив само вие имате такъв клуб в най-големия цигански катун на Балканите!Както и да въртите курвинските си задници ,не може да убедите някой ,че не сте с циганско потекло!

  • 11
   6

   В Изгрев бойс, мойто лилаво малоумно момиченце няма НИТО ЕДИН МАНГАЛ, за разлика от почитателите на черно бялото творчество от Шекера, Аджисана и Столипиново.
   Изгрев бойс беше създаден в далечните времена когато в крайните части на квартала живееха все още бели хора.
   Надявам се това веднъж завинаги да даде отговор на циганското ти любопитство ПУДАТИЕБАМАЙКАТА циганска малоумна!

   • 8
    1

    Изгрев бойс беше създаден като форма на съпротива един вид на белите хора срещу нарастващата черно-бяла циганска пасмина, завзела в по-късни времена изцяло квартала и превърнала го в гнусно място на миазми, черно-бели парцали, Локуфсърсету, принц Чарлз да дади някуй леф на негу, състезания с каруци, кокошки по терасите и прочее подробности от чудната черно-бяла пришълска “култура”.
    Дейба вашта майка въшлива дейба!

    • 4
     1

     Точно.
     Изгрев бойс са шепата бели хора осмелили се да покажат среден пръст на многохилядната циганска чернобяла гмеч осмърдяла тая част на града.
     Тези момчета заслужават респект, защото се искат топки да бъдеш бял човек и да носиш жълто-черно шалче в циганския Мордор населен от Вълчовци.

   • 3
    5

    Вие на белите викате мангали ве катунар недоебан, историк си ама на майка ти на чаветата, пишеш им история кой е бащата. Боклуци, пришъци от циганските махали на селата

    • Ахаха на кои бели Мюмюме? На Вълчо Таксито?

    • Ташунко, ходя по мачове от времето когато ти не си знаел как да напишеш Велбъжд, не да говорим как да стигнеш от Дупница до родния си Кюстендил.
     Гледал съм най-големите легенди на истинското Локо-Едо,Садъка,Чоната,Бащата и т.н Времето когато футбола беше хубав и в града ни ви нямаше вас-изкукуригалите шизофреници, малоумните изчадия които се настаниха тук, измислиха си история, купиха си титла и си въобразиха че са някакъв фактор.
     Нелепи получовеци за които само омразата към пловдивския български отбор придава някакъв смисъл на окаяното им съществуване.

     Набий си го във въшливата кратуна-вие сте фенове на едно малко,циганско отборче, абсолютно незначително в историята на българския футбол. Отборче което не е дало и никога няма да даде нещо за българския футбол. Тотален фарс.

     Затва няма да има нищо по-хубаво от това Крюшо да закрие гнойния цирей с измисленото 1926 в името, за да може да се възроди на неговото място истинското, симпатично Локо 1936.

     • 2
      5

      Хаха 1912 руски шантонерки нещо взеха да се изнервят.
      Вие си закрихте клуба и приехте Сопот за БотевЪ. Айде лягай и сънувай печките на Цингата.

     • Чичка,за времето което говориш истинския БотеВ ( Тракия) беше фактор на гърба на армията и комунистите,но след1989г. Локомотив ви ебава майката помашка! Сега можеш да провериш от 1989 насам мачовете между двата отбора и успехите,хайде сега мажи дупарата и заемай позата

   • Баце, ку е хубава майка му, и аз да пойбъ малку?

   • 1
    3

    Ти мърляк ,заеби простотиите ,които си надраскал!Водача на жълтата пасмен Челсито(Бог да го прости),след основаването на на тази смесица от харманлийски селяни и столипиновски мангали ,ядоха ,пиха и жулиха кючеци три месеца!Всичко това се извършване в центъра на Столипиново и е запечатано с видео!

    • Пфхахаха сега остава да чуем че и Челсито е бил от боята и фантастичната ви история ше бъде завършена.

     Дейба циганските фантасти дейба

  • 7
   1

   Само простите мангали пришълци не знаят, че Столипиново и Изгрев са различни квартали!

   • 1
    2

    Столипиново е квартал в границите на комплекс Изгрев,пришалецо!

  • 3
   1

   Мразещ жълтото, брат искам да ти кажа, че си изключително просто и неосведомено парче.

   • РАМАДАН СТУЛЮПИНЕЦА ......с клоакомотиф ф серсету:)
    3
    2

    ЯЗ ГУ ЗНАМ ЮСУФА. ТОЙ Е УТ КОНДОФРЕЙ. ПРИСЕЛИ СЪ ПРИДИ 20 ГУДИНИ Ф ШЕКЕРЯ И ПЛЕНЕН ОТ УПСТАНОФКЪТА ТАМ СТАНЪ КЛОАКОМОТИФЕЦ!!!! ИДВА УТ КОНДОФРЕЙСКИА КАТУН И УБИЧА КЪТ МИНИ ПАМПОРА ДУ ШИКЕРЯ ДА КРИШТИ ПУФ, ПАФ, ПУФ ПАФ…..СЪДЕ ЛОКУ, НА НЕГУ!!!:)))))))) Ф КРАТУНЪТА МУ Е САМУ ПАРОВОЗА!! ТОЙ НИ ЗНАЙ НИШТУ ЗА КОЛОСА НА ПЛОВДИВ, БОТЕВ!!!!

   • 1
    2

    Аз може да съм просто парче,но ,,брат” с епилиран ,жълт евнух не съм и не мога да бъда!

 18. 4
  1

  Той хубаво го дава на круши, ама той не го иска..

 19. 5
  6

  И три трибуни са ви много мангали прости , 0сем човека бяхте на южната трибуна !

  • 7
   2

   То на вас Коматево ви беше голямо, в клетката имаше по 20 човека, а стадион ви направиха.

   Локомотив ще има завършен стадион!

  • 6
   3

   Гомньо,вие нямахме и пет хиляди на стадиона при последния мач!Епилирания,да те попитам можеш ли да бягаш,ако не л о ш о !

   • Шефкет, със средна посещаемост 200 лилави полумаймуни на мач, вие нямате право да се обаждате гнидо лилава, има си статистика която ЯСНО показва че чернобелите олигофрени сте един файтон шебеци и освен клетка в зоопарка друго не заслужавате.

   • Чергар,а вие нямахте и 50 на вашия!Да та еба в номада гурлив!

 20. 5
  2

  И Левски 1914 искаха да стават Левски 1911 , но мангалите които крадат са само едни локо 1926

 21. 4
  4

  В коментарите има само мечти в индианско, които те , като умствено изостанали, представят за факти. М оже и да е индианско психично заболяване от Петата , Бахурите и Димитър Христолов?

  А може и да са с психично заболяване, заедно с умствена изостаналост???

  • 5
   3

   Той сега Крюшо ще ви оправи плешив мангал !

   • 5
    4

    На Крушарски името се скандира на Бесика. Какво ще става с Крушарски тепърва ще се види!

    А ДОКАЗАНО ОПРАВЯНЕ и ФАКТ Е изнасилването ви от ДИМИТЪР Христолов. Ето това не е само мечта , а факт! Говорете с факти, не с празни приказки, за да не звучите като глупаци и шизофреници…

 22. 4
  5

  Локомотив 1936 остана завинаги в Б група , това мангалско недоразумение с откраднато ЕГН 1926 е Левски Кюстендил

 23. 3
  4

  Ботев започна от в група и за две години се върна в А група , но вие мангали отидете ли сега в зоните , ще ви трябват десет години да се върнете v A grupa

 24. 3
  4

  Отивате там където си бяхте в Б група и зоните , там където ви е мястото . Там от където ви извади убития наркоман !

  • 4
   2

   И преди 15.05 и 6:0 така говорихте, а кво стана?

   • 4
    4

    Мангали историята на един клуб е сто години и Байерн паднаха от Айнтрахт паднаха с шест гола , един мач нищо не означава !

  • 5
   3

   Благодарение на Ботев ви направиха три трибуни , макар и те да са ви много , за какво ви са в Б група!

   • 3
    2

    Сопот Сопот и 2010 са създадени ама го играят , че са на 100 години жалкарите хахаха

 25. 3
  3

  Изданието sportsport.ba обърна специално внимание на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.
  Гради се балканската “захар”: Стадион, който всяка страна би искала, а би бил идеален за Босна и Херцеговина

  На Балканите сме свидетели на все по-модерни строителства, когато става дума за стадиони, а скоро един от най-красивите стадиони на Балканите ще придобие своя окончателен вид. Скоро той трябва да бъде домакин и на мачовете на националния отбор.

 26. 4
  2

  Много ми е смешно как жълТУРЦИТЕ ни закриват 😂😂😂 така правеха и преди финала , така ни закриваха и преди 6:0 и още и още и сега дори пак сме пред тях и те ни закриват 😂😂😂 жълТУРЦИ продължавайте да ни закривате няма проблем , ако знаехте истината щяхте да ревете , но вие ни закривате СУПЕР…така ви искам !!!! Я кажете част от тарторите ви начело с Божо оправиха ли се след побоя от хората на Зингаревич? Хаха прости, жалки и малоумни жълТУРЦИ !!!

  • Boyko doesn’t give money for rockets anymore! Krusho is as poor as a church mouse, shut the fuck up, your mama Mangalska

 27. 3
  2

  Здравейте, локомотивци, черно-бели братя,

  Истаната е, че ни готвят поредната подмяна. Тези двамата ми заприличаха на Путин и Медведед. Голям зор кой да построи стадиона, защото идат избори и ще трябва денги.
  Денги плюс и неговото сателитче дон Крушоне трябва да освободят Локомотив от този феодален модел. Сега всички ще кажат, ами кой да дойде? То няма кой читав човек да инвестира в Ефбет лигата ни… това е истината… дори и да има, Денги плюс партията веднага ще го елеменират…

  Честито!

  • Кои избори идват, обърках се, след четири години ще има избори!

  • Извинете, паметника от София преместиха ли го на манежа?

 28. 7
  6

  Мммм да щом помаците серат тук значи СЕДМИЯ им влиза,ей бързокраки,колкото повече мърдате толкова повече ви влиза,разбрахте ли помияри?

 29. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
  6
  1

  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНЪЛИ НАД НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!!!:)

 30. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ УТ КОНДОФРЕЙ ......С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:):)
  6
  1

  ТИА ДВАМЪТА ХАЙР СЪЗИ ШТО НЕ ПРЕДАДАТ УТБОРА НА АНАДОЛСКИТИ ПРИАТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА???? КРЪФТЪ УДА НИ СТАА!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ ОРА!!!

 31. 6
  2

  “……….след като се убедих във Финансовата стабилност”
  Този пасаж само буди смях и недоумение. Не са добре нещата при нас момчета, наистина не знам какво ще се случва……

  • САЛИТУ УТ АРДИНУ.............С клоакомутиф ф серсету:))
   5
   1

   АПАПИ, ИСКЛЮЧИТИЛНУ СЪМ ПРИТИСНЕН, ШТОТ АКУ ТАКА Я КАРЪМ, Ф БУРБАТА ЗА СЕДМУТУ МЯСТУ ША СРЕШНИМ УТБОРИ КАТУ АРДА, ЧИСЛОТУ, ЛЕФСКИ И БИРОИТУ!!! КОЙТУ И ДЪ НЪ ФАТЯ УТ ТЕЗИ ША НЪ МЛАТИ КЪТ ТЪПЪНА НА ДИВЕТИ ПОЛК!!! УТ СИГА МИРИШИ НА ДИСЕТУТУ МЯСТУ!! УТ ПЪРВУ………………………….., НА ДИСЕТУ???? ПУЗОР ЗА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

 32. 5
  2

  Мдаа…лалугера явно си изчисти вземането и го подаде сух на ракетчика!
  Сега е много спешно Крисчън дъ Пиърс,да направи контакт с кечиста “Русефф” и да се отдаде на управлението на БФС!
  Там поне ще взима,а няма да дава!

 33. Аз го казах и преди, сега пак ще го повторя. Аз съм производственик и когато имам да изпълнявам поръчка, никой няма право да ходи в отпуска, дори и аз. Всеки ще си получи заслуженото и ако не спазва правилата ще тръгва по гората. Тук всеки се прави на мениджър.

  Трета година ми писна с глупостите. Сега съм извадил една брадва и започвам от коленете. Не от глезените, а от коленете. Портала има две страни, в такъв случай предпочитам да са от външната страна.

  Моята прогноза съм я казал. Ние ще сме в първата шестица. Този път това е нареждане! До сега беше приказки и желание, този път е нареждане. Това на мен ми е трета година. Аз трябва да почна да вадя играчи. Да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата тепърва ще вади кадри.

   • В клуба цари пълна аматьорщина, а поредните закани на президента Христо Крушарски, че ще въведе ред, вече наистина никой не приема на сериозно, защото хаосът видно става все по-голям. Всичко това се допълва с нелепи приказки, че „ще играе сопа“. Г-н Крушарски, две години имайки доверието ни, Вие можехте да превърнете Локомотив в подреден клуб и без сопа, но за съжаление това остава само на думи, на които все по-малко хора вярват.

 34. Крушарски ли нарече Джовани Куц кон помислил се за Ат?

 35. 2
  6

  “Адам Сотков, обаче, остава близо до Локомотив със създаденото от него сдружение Дом за Локо, което вероятно ще участва в търга за изграждане на централната трибуна и вертикалната планировка.”

  Добрите новини нямат край.

  • ОСТАВА ЗА БАНИЦАТА ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ КЪДЕ СТЕ БЕ ? ЧЕСТНИ МАНГАЛИ . АЙДЕ ВАДЕТЕ КАРУЦИТЕ СЕГА . ИЗМЕТ ГНУСНА

 36. Какво да правим с плакатите-Крушарски вън! Да ги пазим ли?

 37. Няма пари за заплати, няма пари за ток, плащайте си тока, мангали!

 38. Бойко Борисов : Аз обещах само три трибуни на Лаута и изпълних обещанието ! Това Боко го каза при последното посещение на Лаута ! Има го на видео !

 39. Андрей, ако си журналист на място, набирай веднага Крушарски и го питай, как ще коментира изказването на Сотков и дали Локото ще продължи въобще в А група.

 40. Няма го вече Бойко да ви спасява измет циганска , сбогом курви , пак ще се видим след десет години !

 41. -Радо, кой е най -голям за всички времена в Ботев???
  -Божо, отговорът е пред очите ти, според теб кой е?
  -Ами, Чико, най – много е постигнал и паметник шЪ му вдигаме.
  -Божо, в Ботев омразата е по – силна от любовта. Ние сме християни,но знаеш, че: “няма да забравим, няма да простим и ще пикаем и серем на гроба на Димитър Христолов”! Само го чакаме в гроба…
  -О, да бе Радо, да оскверняваш всекидневно християнски гроб с пикоч и фекалии е повече от който и да е паметник.
  -Да Божо,няма по – голям от Димитър Христолов в Ботев!!!

   • 1
    5

    Ей педалчета ,храните се със статии,я бягате като мишоци по булевардите,само под статиите сте силни ,жълти паразити!

    • Навън вали!Излез!Изкъпи се!Бъди мачнгал,но чист,а не черен гноясъл лаутар!

 42. 1
  5

  Индианци, научете български език! Явно четете новината така: “Димитър Христолов поема Локомотив Пловдив!”. Това обяснява коментарите ви за фалит, закриване, мъки, страдания,закриване и В група.

  Не!Новината е : “Христо Крушарски поема Локомотив Пловдив!”. Можете да коментирате единствено Пети, Бахури, Илко Пиргов и Купатасрещу цска, Ален Ожболт, Димитър Илиев два пъти футболист номер едно на България, сребърни медали, Тотнъм, Копенхаген, Страсбург.

  Ясно ми е, че Димитър Христолов не може да го забравите, но не той присъства в новината, индианци!

  • Стягай шампионските лилави прашки Станиславчо, много радост те чака тая година, много берекет…на Скобата, пфахахаха помияр плешив.

  • Стикса превъртя.

   Очаквайте веднага след Нова година новината – “Локомотив Пловдив няма да започне пролетния дял на ППЛ.”

   • Когато жълТУРЦИТЕ така се активират значи им в болно нещо 😂😂😂 нямат хубави спомени от управлението на Крушарски

 43. 2
  7

  С новия стадион Локомотив е притегателен център за инвеститорите. Светлото бъдеще на Локомотив продължава с пълна сила.

  • Абе, то за Левски с милионите фенове не може да се намери мераклия, та за Локото, ли? Добре е да си вярваш все пак, то какво друго остава.

   Нов стадион, но празен! ОСЕМ фена имаше на новата трибуна в мача срещу Пирин.

   • 4
    7

    Крушарски ще направи локото шампиони. Да си жив купоносителю…

    • 3
     2

     На Крушарски днес така му се е дръпнало, че не знае на кой свят се намира. По принцип е много словоохотлив и духовит, но сега не смее нищо да каже, освен “не коментирам”. Скоро може и Заличителя да му стане прякор. Съвсем скоро ще стане ясно. Бат Венци дъ фет гай даде своята прогноза за Локото…

 44. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  сдружението “Дом за Локо”…………………ДОМЪТ НА КЛОАКОМУТИФФ, ША ГУ МЕСТЪТ ВРЕМИННУ Ф КОНДОФРЕЙ, ПРИ ДУРУГИА КАТУНЬ!!!!

 45. Станиславе, нали ти казах – ФА-ЛИТ.

  Скоро ще се задавиш с всички неща, които изсипа тук като коментари. Сметката идва.

 46. “ Финансовата стабилност, добрата воля и нестихващата енергия”

  Агахахахаххахаха…няма такава гавра.
  Цигани, не знам дали усещате ама току що ви го лъзнаха целия сух в лилавите дупита.

  • Хахаха като научите някой ден истината лошо ще ви стане хахах тогава не знам какво ще говорите !

   • Мале как се уплашихме. Да ни би шейх Мансур да поема Локото? Лелеее направо страхотия. Холанд ще дойде ли да цъка на Лаута?

    Когато нямаш какво да кажеш, най-добре е да си мълчиш, за да не ставаш за резил.

 47. Сотков как ви го сложи, даже не можете още да разберете. Нямате достатъчно акъл да четете между редовете на неговото послание.

  Две неща много ми харесаха – “като се убедих във Финансовата стабилност … на Христо Крушарски” и “ще ми остане време за уреждане на някои маркетингови проблеми … Например проблема с фланелките”.

  Усещате ли иронията? Човекът с парите обиден се маха… какво ви пука, нали Павел Колев остава! Щял да помага за строежа на стадиона… уникален!

 48. 2
  9

  Супер. Сега сме шампиони..Да си жив купоносителю… Целувам ти ръка

 49. В превод на опростен език – от мен повече пари не чакайте. Бай Крушарски де Архентинос да се оправя с бакиите – дължими заплати, НАП, доставчици и т.н.

  • Наздравеее и всеки ден си пием пиенето с бат Адам в бар -Железничара в кв.Столипиново!
   Ай Наздраве за Адам и аз му казах ,че е голям ,без адам червено черна България ааа черно бяло България няма да я има ,ураааа само Адам и малки циганета с тесни путета ,само Локу

Коментарите са затворени