Локомотив (Пловдив) се раздели с полузащитника Лео Сена. Договорът на халфа изтече и той вече не е част от тима, обявиха от клуба. Той записа 10 мача за “черно-белите” през есента – 9 за първенство и един за Купата.

Сена бе привлечен от Локомотив през лятото като свободен агент. Преди това бе играл за елитните бразилски Гояс и Атлетико Минейро. Имаше и престой в Специя, където записва 16 мача в Серия А. Изключително силна визитка и привличането му, въпреки че не бе играл известен период от време, бе сериозно попадение.

“ПФК ЛОКОМОТИВ БЛАГОДАРИ НА ЛЕО СЕНА И МУ ПОЖЕЛАВА В БЪДЕЩЕ УСПЕХИ В ЛИЧЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН”, НАПИСАХА ОТ “ЛАУТА”.

5 КОМЕНТАРИ

 1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  ДУБРЕ ДЕ, ТОЛКУВА ЛИ НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ЧИ НАШТИ АПАПИ ДЕТ ГИ КЛАТИФА НА СУХУ, ВЪФ ВРАЦА ТЪРПЯХА С БАХУРИТИ В ДИВИЯ СЯЛУТУ ПЪТ 500 КМ?!!!………АМИ ТАЗИ НОШ??? ОШТИ 500 КМ С 4 БАХУРА Ф ДИВИЯ??? ТУВА ВЕЧИ Е МАЗУХИЗЪМ! НИ ГУ РЪЗБИРЪМ!!!!……….ДА ИДВЪТ ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ДА КУПУВЪТ ВАЗИЛИН, ИЛИ ПУНЕ ИДИН СЪНДЪК ГРЕСЧИЦЪ, ЧИ НИ СЪ ТРАЙ! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))

 2. Много мафиоти в България и не остана футбол

 3. 3
  1

  Този мангал е първият избягал от циганския катун .

 4. Момчето е отказало финансовите условия, които са му предложени.Това е причината да си тръгне. Клубът е искал да го задържи.

 5. 2
  2

  А СЕГА И САШКО АКО ИЗЧЕЗНЕ СЪС 100 ТЕ ТОГАВА ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ ПРЕД ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОСТАНЕ ЛИ САШКО ТОМАШ ВИСОКИ ЦЕЛИ ЛИ… ПРОСТО ЗАБРАВИ

Коментарите са затворени