Юношата на Локомотив (Пловдив) – Петър Андреев, се обърна към “черно-белите” фенове. В личния си facebook профил нападателят направи равносметка на изминалата година и благодари за подкрепата.

Ето какво написа Андреев: Измина още една година… година, която ще запомним с невероятни преживявания – победи, рекорди, постижения… Година, която ни даде и ни научи на много. В навечерието на предстоящите празници искам да благодаря на вас – феновете, които бяхте неотлъчно до нас. Благодаря за подкрепата, за вярата… Ние сме това, което сме, благодарение на вас. Пожелавам ви светли коледни и новогодишни празници, бъдете много здрави и продължавайте да подкрепяте любимия отбор – Локомотив! Само Локо!

16 КОМЕНТАРИ

 1. До колкото съм чувал Минчев и му е идол и след попадението на Минчев Андреев се радваше и Минчев го посочи

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

   КО КАЗЪ?:)))

 2. Също аз съм го засичал в Пазарджик и Пещера когато има почивка сигурно има приятелка от там

 3. Пепи Андреев излиза с всичко от отбора
  Миналия ден бяха в сикрец дори не ли алкохол всички пиеха
  Капитана Илиев също дигаше чашата
  А Пепи си танцуваше
  Бъди жив и здрав и още много да ми радваш

 4. 2
  1

  Петър Андреев е новия Камбуров в Локомотив

 5. 1
  1

  Петър Андреев ще стане много голям футболист
  Само да не го продадат в Русия или Италия

 6. Не знам каквото пишете
  Но Андреев изобщо не пие алкохол
  Дори съм свидетел не Андреев си излиза и пие вода

  • Не пие когато спи.Иди да го видиш в Смирненски и Сикретс.Жалко

 7. 2
  1

  Не знам дали това момче пие, но помня един любител на чашката с името Дани Кики. Та той остава в историята с взимането на знаме с лика на големия и обичан от цял Пловдив Димитър Христолов. След което го заби в центъра на стадион Христо Ботев. А след това и Акалски разхвърля по земята бултрас тарторите. Много хубави спомени, създадени с любезното съдействие на глупаците от бултра$$$.

  На Кики се помни един гол за първата ни победа на Армията и ЗНАМЕТО с лика на боготворения Димитър Христолов забито в центъра на жълтия стадион.

  Дано Андреев не посяга често към чашката, но има и нефутболни начини да унижиш противника… да гледа Кики и любимеца на цял Пловдив Христолов закичен на центъра на терена!

  • Не пие. Той яде свинска пача с боза. Като тебе..

  • За съжаление се е внедрил в компанията именно на Дани Кики и Камбура и го влече чашката и Сикретс.Голям талант,но ако продължава така ще го пропилее .Примери такива бол.Все пак му желая успех и дано се осъзнае докато не е станало късно.Кики и Камбура на нищо хубаво няма да го научат!

 8. КАРАБИН РЕЗАКОФ КЛОАКОМОТИФОФ УТ АРДИНУ😃😂😂😃😂😞
  1
  1

  ПЕШУ ЪНДРЕИФ Е МЛОГУ НАШ, РОДИН СТУЛЮПИНСКИ ПРУДУКТ!!! СЕРСЕТУ МУ Е КЛОАКУМУТИФФФ! СЪДЕ ЛОКУТУ!!! ПУФ ПАФ!:))))

 9. 4
  3

  Аз ще се обърна към това талантливо момче със следните думи:
  МОМЧЕ ЗАПОМНИ,ЧЕ ПЪТЯ ПО КОЙТО СИ ТРЪГНАЛ ИЗВЪН ТЕРЕНА НЯМА ДА ТЕ ОТВЕДЕ ДО НИКЪДЕ.ЦЕЛИЯТ ГРАД ЗНАЕ ПО КОЛКО АЛКОХОЛ ИЗПИВАШ И КАК СЕ ПОМПИШ С РАЙСКИ ГАЗ И ШОФИРАШ
  АКО НЕ СЕ СПРЕШ ДО ЕДНА ГОДИНА СИ ПРИКЛЮЧИЛ!!! МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ТАЛАНТИ ОТ ТЕБ НЕ МОЖАХА ДА СТАНАТ ГОЛЕМИ ФУТБОЛИСТИ ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА!

 10. 6
  2

  Бъди здрав, млади момко! Искам да запомниш и ти, а и всички млади футболисти и от Локо, и от Ботев, Спартак, Марица. Имаш примера на Стоичков, имаш и този на Божинов. На кой искаш да приличаш – всеки сам решава! От мен, дядото – успех!

Коментарите са затворени