Ботев (Пловдив) ще проведе лагер в турския курорт Анталия през зимната си подготовка. Жълто-черните започват подготовка на 4 ануари, а лагерът в Турция започва на 21 януари.

Там са планирани контроли със сериозни съперници. Очаква се “канарчетата” да мерят сили с лидера в пътвенството на Унгария – Пакш, както третия в Русия – Динамо Москва.

25 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ДУБРЕ ДЕ, ТОЛКУВА ЛИ НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ЧИ НАШТИ АПАПИ ДЕТ ГИ КЛАТИФА НА СУХУ, ВЪФ ВРАЦА ТЪРПЯХА С БАХУРИТИ В ДИВИЯ СЯЛУТУ ПЪТ 500 КМ?!!!………АМИ ТАЗИ НОШ??? ОШТИ 500 КМ С 4 БАХУРА Ф ДИВИЯ??? ТУВА ВЕЧИ Е МАЗУХИЗЪМ! НИ ГУ РЪЗБИРЪМ!!!!……….ДА ИДВЪТ ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ДА КУПУВЪТ ВАЗИЛИН, ИЛИ ПУНЕ ИДИН СЪНДЪК ГРЕСЧИЦЪ, ЧИ НИ СЪ ТРАЙ! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))

  2. 1
    5

    КЪНАРЙЕЙ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ДАН ЗАБРАВИТИ ВГЪЗЕЛИНЪТ ЩОТ НАШИ ТУРСКИ ГУСПУДАРЕ ЯКУ СА ЗАГУРЯЛЕ И ДАНИ ЗАБРЕМИНЕЙТИ ЕЙ АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ САМО ДПС

  3. 1
    13

    Най- вероятното, което ще се случи на лагера в турция е лицето ивелин попов да пострада тежко. Знаем какво се случва с капитаните на ботевЪ, когато пътуват извън страната. Справка Грузия и свършилия с футбола тодор неделев…

    Разбира се за тази жълта прокоба са виновни най- тъпите индивиди на света от бултрас. Колко мъка им се събра, а най- хубаво е, че не се променят и злото ще продължи да се стоварва над всичко около ботевЪ.

    • 7
      1

      Хаха, няма такъв помияр на света, ей Богу.
      Станиславе, ти си ебан в главата червей, наясно ли си с тоя факт?

      • 6
        1

        Остави го. Все едно да риташ инвалид. Тоя, милия, животът го е пребил от бой. Като обяви Сотков фалита, ще спре да лае.

        • Не, трябва да не се занимава с мен, защото няма как бултрас да ме обиди. Все пак ако се обиждаш от най- големите глупаци си им на нивото. А аз се смея на така наречените ви обидни нападки…

          • 10

            Какви бултраси бълнуваш от сутрин до вечер? Това ли ти е смисъла на живота? Хората има жени, деца, приятели.. ти имаш бултрас. Жалка история си! Животът се е избъзикал с теб при раждането ти.

  4. ШУКРИТУ😃😂...ИСТИНЪТА И ФАКТИ, СТУЛЮПИНУУ Е НАШУ😉😂😂

    ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ША СРЕШТА СЪПЕРНИЦИ, А НИЙ РУДНИНИ И БРАТЧЕДИ!!!

  5. Фекал Клоак Буфероффф- с торбътъ с фактити:)😉😂😂😂

    НАШИА ПАРОВОЗ ПЪК ШИ ОДИ Ф АНАДОЛА!!!….. ПРИ БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! ША НЪ ПУДГОТВЪТ ЗА КОНДОФРЕЙ! ПУФ, ПАФ!:)))))))

  6. 4
    12

    Гатювци,в Турция още ви чакат да си платите сметките от времето на великия Митко Христолов! Обръснете задниците, извадете сливиците и смело поемайте турска сперма!!!!

      • Ми кат сте педали как няма да чакате

      • МАНКА ЕМ МАНГАЛСКА АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЙ

    • Вълчовци, оправете себе си, а не гледайте другите!!

    • Вси4ку сън сбръснал бате чакам само рязаната карабина

  7. 1
    9

    Пакш, макш…ебеш бегаш ше има за всички от сърце. АААААЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИ!

    • За да търсиш, трябва да имаш пари за губене. Повечето разбирачи, сложите по 10 лева, загубите ги и после една седмица ходите като болни и ревете като линейки!

    • 10

      Търси на майка си съсухрените нянки дето осемте и ти братчета толкова ги изсмукаха че клетата мастия изпадна с 20 места в All Stars класацията на турските тираджии за курвите на Скобата, пфахахаха, мангал прост.

    • Майка ти за 5 кинта на час обръща турски резаци за да има кво да ядеш ама ти си доволен нали 🤣🤣🤣🤣🤣

      • Хахаха баси жалките жълТУРЦИ хаха кеф ми е да ви чета злобата и после Зингаревич да ви бие като Божо и компания хаха а за пари недейте говорете , защото всички сте едни бедняци и за това лапате пари от клуба си хаха жалки жълТУРЧЕТА

        • Бедняците плащат по 40-80 лева билети за централната трибуна на Колежа. Математиката явно не ти е сила. Смей си се на глупостите, не пречиш на никого.

Коментарите са затворени