Ботев (Пловдив) публикува информация относно анонсираното събитие за среща между Антон Зингаревич и общественици, което се проведе снощи на стадион “Христо Ботев”.

Ето какво написаха “канарчетата”:

Коледното тържество под наслов “Ботев Пловдив и Приятели“, инициирано от благодетеля на клуба Антон Зингаревич, събра на едно място десетки ботевисти, сред които видни общественици, представители на “Сдружение ПФК Ботев“, “Фондация Жълто и Черно“, легенди на клуба, както и любимците на привържениците – капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов.

В стилна и непринудена обстановка присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха задоволство от развитието на клуба и оптимизъм за бъдещето. На събитието бе направен анализ на изминалата година от изпълнителния директор Алексей Киречек, като бяха очертани перспективите и възможностите за развитие пред “Ботев“.

Мажоритарният собственик Антон Зингаревич изрази удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната подкрепя, която оказват на клуба, като анонсира желанието си за създаването на Обществен съвет в отворен формат, в който да бъдат дискутирани визиите за бъдещото развитието на “Ботев“.

Председателят на “Сдружение ПФК Ботев“ – Борис Гиздаков, изказа задоволството си от постигнатия във времето пълен синхрон и взаимно доверие, царящо между партньорите в акционерното дружество, отчитайки факта, че клубът няма никакви затруднения от финансов характер, за което благодари на своите партньори.

Интересни истории от миналото на “Ботев“, свързани с неговата благотворителна и социална дейност, представиха от “Фондация Жълто и Черно“, а капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов демонстрираха уважение към присъстващите ветерани, като изразиха увереността си в доброто бъдеще на клуба и благодариха на ботевистите за тяхната подкрепа.

Официалната част на събитието бе водена емоционално от гласа на “жълто-черните“ Валери Станков, а вечерта завърши с пожелания към всички ботевисти за весела Коледа и успешна Нова година.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Къде се изпокриха фракциите? Нито с Пирин ,нито с Хебър….ама за дербито бързо оправиха 20 бона за хореография! А кой им даде 17777лв, кой е анонимният?

    • 8
      2

      Аз бях. За другото дерби ше им дам 28 888 лв.
      Други въпроси имаш ли?

      • 3
        8

        Андрей, ти толкова пари ако имаше нямаше да ядеш фекали сутрин, обед и вечер.

        Естествено, че Шиши даде парите… чрез прокси

  2. 5
    6

    Иска пак нещо да проси значи амбулантния търговец на африканци

  3. 13
    2

    Отчайващо слабия старт дълго време наливаше олово в краката на футболистите. Изглежда Керкез се оказа точния човек да вдъхнови същите тези футболисти, които записаха рекорден брой поредни загуби. Идването на Ивелин също промени отбора и най-вече Бароан. Сега се иска внимателна селекция, без гелета, защото всяко геле в селекцията влияе зле. Весели празници и Красота Вяра Борба!

  4. 12
    2

    Като ви казвах, че Изруда влияе лошо на Зингито, слагахте минуси. Сега се видя, че може и по друг начин, с добро. Нека не бързаме и да видим селекцията. Ако не разбие отбора, значи Зингито наистина се е променил. Новогодишен поздрав: Валентич, никога не стъпвай в Пловдив, радвай се на нещастния си живот! Ние всеки ден споменаваме женската ти рода!

    • 9
      2

      Мисля че е време да загърбим всичкия тоя негативизъм, Валентич го няма, а все пак при него стигнахме до третото място. Спомняй си за тва, а не че след тва тотално осра всичко. Което си е точно така де.

      • 2
        1

        Стигнахме.. Хи хи хи. С него или без него? Той беше статист само и обра овациите некадърнка. Наречен Вале – пикливото Вале. Благодарение на Тошко Танкиста стигнахме. А защо избяга Танкиста! Или му биха шута? Или далаверки?!

  5. 13
    3

    Зингаревич би трябвало дa e разбрал в какъв бижу клуб е попаднал-със стадион, огромна публика, която не страда от болни амбиции да става шампион всяка година като свините и говедата и да изпада в тежка фрустрация когато Лудогорец ПАК ги наебе-публика която единствено иска Жога Бонито всеки мач и ако може да вкарваме повече голове 😀😀
    Са тва че ше падаме чат пат-много важно.
    Абсолютно прекрасен и чудесен клуб.

    А ако ни докара до шампионска титла, ше си запише името в историята и ше му дигнем скромен паметник някъде до пеещите фонтани.😂

    • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
      3
      4

      Не е лошо да го лизнем пак на Шиши.
      Цингата не го мисли – той е само параван горкия

      • 6
        1

        Хохо, ти смучкай там на Крюшо увисналите съсухрени орехчета че сте толкова на ръба че не е истина. Пролетта като едното нищо заминавате право за на майка си путката с еднопосочен билет и ше е съвсем заслужено защото подобни помияри няма в познатата вселена, пудавиебамайката лилава циганска.

  6. 14
    4

    Стикс,плешивецо,никелирана главО! Въпреки лайната избълвани от теб аз лично като жълтур мисля за твоята особа! Оставил съм ти в коша за боклук остатъци от храна за довечера,че да не просиш като куче по път за работа!

  7. 3
    19

    Индианци, накъдето отивате, ние от там се връщаме. Но едва ли ще успеете да сътворите нашите върховни постижения, Купа на купите, още купи, медали, шампиони, успехи без чет, това е Локомотив Пловдив, любимецът на Пловдив.

    • 10
      2

      Ботев има две титли 1929 , 1967 и три купи 1963 , 1981 , 2017 . Локото имат една титла и две купи , така , че винаги сте втори

Коментарите са затворени