Новакът Секирово (Раковски) е в дъното на класирането – 18-19 място след есенния полусезон на Югоизточната Трета лига. Представянето на отбора коментира пред Sportal.bg треньора Николай Домакинов, който пое тима в хода на кампанията.

„Не съм доволен. Не отива на град като Раковски, отбора му да е най-отзад в класирането. Абсурд е живуркането, трябва да се преследват по-високи цели. Слабото представяне донякъде е логично. Отборът е новак в Трета лига. Започна с местни футболисти, повечето от които дебютираха на това ниво. Необходимо е време за адаптация. Съперниците обаче не чакат, а преследват своите цели. Смятам обаче, че ще подобрим всичко. Ще извършим селекция за да подсилим състава. Основната ни задача е да се утвърдим в групата“.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Разбирач съм, защото съм от Секирово умньо! Щастлив съм, че не живея в Раковски. За съжаление човек не може да избира родословието си, но пък може да избере къде да живее. Колкото по далече, по добре!

  2. Ако не е Индустриалната зона в Стряма, нямаше да имате нищо. Раковски се развива благодарение на Зоната а не обратното. До преди това имахте шивашки цех и цех за кетчуп. Останалото е гушене на патки по кърищата.

  3. 2
    1

    До Ачик
    За 15-16 хиляден град е нормално да няма хотели. Но пък вече е един от най-добре устроените градчета в Пловдивска област! Което е нормално имайки предвид работливото население с което разполага. Вчера открихме и поредната ни нова и съвременна детска градина! Догодина започваме спортната зала !

  4. 1
    4

    Какъвто им е футбола, такъв им е и градът. Без хотели, без градски транспорт, без таксита. Иначе по самочувствие са недостижими.

    • Голям разбирач си бе олигофрен!!!! Глупак!!!!

  5. Само с местни момчета няма как да стане а и вие не искате други няма как да стане без да дават прилични заплати. А пък и при вас няма как да допуснете момчета от извън Раковски. Сериозните играчи трябва да им се заплаща сериозно

Коментарите са затворени