Един от голмайсторите на Локомотив Пловдив срещу Пирин – Алфа Конте, взе наградата за Играч на мача при успеха над Пирин. Конте обобщи за конфликта край тъчлинията с Александър Томаш, а също така и за гола, който реализира срещу „орлетата“.

„Усещах, че през първото полувреме давахме всичко, което имаме, за да спечелим. Излязохме и опитахме през второто да се върнем по-силни, тъй като искахме повече победата. Това ни мотивира след почивката“, започна Конте.

„Беше трудно да намерим мотивация. Губихме, губихме, равенства. Това е футболът и се случва. Понякога имаш добри дни, понякога – лоши. Няма да се предадем. Тук сме и вярваме, че ще успеем да направим нещо“, продължи той.

„Вкарвал съм и друг път такива голове. Имах лека травма при едно от паданията ми и изпитах болка. Капитанът ми каза, че трябва да изляза, а аз не исках. Трябваше ми време, тъй като ме болеше, но темпото беше високо. Това е футболът и се случва. Няма нищо сериозно, не го приемам като нападка. Взехме победата и отиваме вкъщи. Не знам какво е бъдещето ми и дали ще има оферта. Надявам се на най-доброто“, завърши той.

5 КОМЕНТАРИ

 1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНЪЛИ НАД НАШИА ЛУБИМ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!

 2. 2
  3

  братя жълтъци как на изпраскаха Локото още сънувам кошмари 6 поред

  • Сигурно сънуваш петте рязани,и нещо се бъркаш.

 3. 4
  1

  Още един циганин напуска миризливия катун .

 4. 4
  2

  Нямаш проблеми чоджум! Идваш в Столипинуу и всичкото бъдеще ще ти открия.

Коментарите са затворени