Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш може да се върне в клуба, откъдето стартира кариерата му – Динамо Загреб. Източници от ръководството на “смърфовете“, твърдят, че Хоркаш има предложение да премине в тима от Загреб през лятото, когато той ще стане свободен агент.

Както е известно, Хоркаш има договор с Локо до края на този сезон и засега отказва да подпише нов. Хоркаш е получил уверение от хърватите, че ще бъде трансфериран в отбор от Западна Европа и това е най-силният аргумент за евентуална сделка с него.

Съществува и малка вероятност Хоркаш да подпише нов договор с пловдивчани, но има две условия това да се случи. Първото е да се изясни ситуацията по високите етажи на клуба, както и да му се изплатят дължимите до момента суми. От друга страна, Хоркаш настоява Локо да не му пречи при добра оферта от чуждестранен клуб през лятото, твърди “Мач Телеграф“. И в двата случая Локомотив ще загуби пари – в момента цената на 24-годишния вратар се движи около милион евро и той безспорно е най-скъпият футболист на “черно-белите“.

9 КОМЕНТАРИ

 1. Не само най добрия вратар но и най добрия футболист в нашето първенство!

 2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНЪЛИ НАД НАШИА ЛУБИМ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!

 3. 2
  1

  Този предател никога вече в ЛОКОТО

 4. 5
  0

  Вземете Бруно Акрапович и изгонете всички набедени футболисти и треньори от Локомотив. Той знае какво да направи после

  • 3
   1

   Този предател никога вече в ЛОКОТО

 5. 9
  1

  Баце, бягай от миризливата, циганска пасмина, бягай с 200. Това са получовеци, без морал и задръжки, без обща култура, без хигиенни навици. Мотото им е – ядеш- сереш!

  • 1
   2

   … казал фалиращия плешив селянин с кални цървули Андрей Спасов за когото апогея на деня е когато го налапа на Шиши за 2 лева

Коментарите са затворени