Ботев (Пловдив) победи Хебър с 1:0 в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига. Антонио Перера (57) беше точен за домакините след асистенция на Ивелин Попов. Така канарчетата завършиха календарната година с победа и прекрасна серия без загуба – 6 победи и 2 равенства. Душан Керкез и Ивелин Попов бяха хората, които през втората част на полусезона поведоха Ботев Пд към красотата, вярата и борбата.

Преди началния съдийски сигнал Антоан Бароан беше награден от ръководството на Ботев с плакет. Нападателят се превърна в най-резултатния чужденец в историята на “канарчетата”.

Във втората минута на мача защитата на Хебър допусна сериозна неточност, която позволи на Мартин Секулич да поеме топката и да шутира малко преди границата на наказателното поле. Шутът беше слаб и попадна право в Матвей Игонен. Минута по-късно Ивелин Попов качи топката на главата на Секулич, който от близка дистанция до голлинията стреля, но вратарят на Хебър се намеси безупречно.

В 10-ата минута настана суматоха в пеналтерията на Хебър. Топката някак достигна до Уме Емануел, който не успя да нанесе хубав удар и шутира покрай дясната греда. Гостите веднага отговориха чрез Атанас Кабов. Той влезе от левия фланг навътре към центъра на терена, след което стреля, но в аут.

В 18-ата минута феновете на Ботев започнаха да скандират “Оставка” срещу ръководството на БФС.

В 32-рата минута Атанас Кабов отправи страхотен шут в горния ляв ъгъл на вратата. Ударът от далечна дистанция беше посрещнат от вратаря на Ботев Хидайет Ханкич с отличен плонж, от който гостите спечелиха корнер. Пет минути по-късно Мартин Секулич прокара топката между краката на Георги Вълчев и подаде към Самюел Акере, останал сам на дъгата на наказателното поле. Последва шут с фалц към далечни ъгъл, при който Матвей Игонен реагира и успя да улови топката.

В 52-рата минута Точукву Ннади пусна меко подаване по въздуха зад гърба на защитата на Хебър. Бранителите на гостите заспаха и зад тях изскочи Джеймс Ето’о, който пое с гърди, но не успя да нанесе хубав удар. Игонен внимаваше и запази вратата си суха.

В 57-ата минута Ботев поведе с гол на Антонио Перера. За пореден път с голяма заслуга за попадението на “канарчетата” бе Ивелин Попов. Халфът центрира в наказателното поле, където трима футболисти на домакините атакуваха топката, но Антонио Перера беше на точното място и с глава опъна мрежата на Игонен.

В 71-вата минута Мартин Секулич се прояви с два сериозни пропуска. Първо Ивелин Попов открадна топката при слаб пас на вратаря на Хебър. Попето видя свободния Секулич, подаде му, но хърватинът се засуети и вместо да подаде към свободния Уме Емануел, реши да шутира. Игонен отрази удара с тяло, а малко по-късно видя как топката се отбива в горната греда. При въпросната втора ситуация Секулич не успя да насочи удара си с глава във вратата след центриране на Уме от левия фланг.

В 76-ата минута Игонен отново показа рефлекса си след удар в далечния ъгъл на Акере.

118 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Борба имаше, ама това е футбол. Другото ще го гледаме догодина. С тези негри нископланински сме за никъде. Дано да ги продадат!

  2. Аз съм педал проз и лижех гъза на Валентич. Сега скучая и се натискам на Керкез.

    • Колко ми е кеф , че буферската кочина се разпада , само в А окръжна група ви е мястото !

  3. 10
    1

    Станиславе, кофти ли ти е? Точките между Ботев и Локомотив се стопяват. Вече си наясно, че скоро дънните риби ще са пред шампионите в класирането.

    Пожелавам ти един бърз фалит, за да не се мъчиш много. След фалита с интерес ще чета мантрите ти. Така или иначе основната причина Локото да стигне до тук е тежката карма, която му натресе с многобройните си и ежедневни глупости, с които заливаш форума.

  4. 1
    17

    За пореден ден се доказва, че няма по тъп от бултра$Ъ. Жълтите шест точки зад Пловдивския любимец,а и Локомотив играе днес с Пирин за още три точки в повече. Но бултра$Ъ говорят за красота вяра борба, сякаш е фаворит за титлата. ВСИЧКИ ВЪН НЕ Е ЗАБРАВЕНО!!!

    Ако ботевЪ е красота вяра борба, то Локомотив е шампион на България. Класирането не мами, а ботевЪ е далеч зад любимецът на Пловдив за всички времена.

    • 13

      СТИКСЧо.. Не гледай Ботев! Виж Лайнута! Купи ли си карта за ВИП Ложата? Целуна ли ръката на Крушарски? А, ПЕДИ???

    • Тихо ве братчед. Ощи помня как ни пипнахми топката вторуту пулувреми срещу жълтити

    • 12
      1

      Само преди 2-3 месеца летяхте в небесата и бяхте сигурни, че ще ставате шампиони. И тогава и сега ви казвам – пилците се броят наесен, а точките – накрая на сезона. Ако се запази играта от последните 2 месеца и през пролетта, нищо чудно Ботев да отиде в първата шестица, за сметка на Локомотив… ако втория още не се е разпаднал, разбира се. Пък ти си кълни и обиждай, щом те кара да се чувстваш по-добре.

    • 6
      1

      Локото днес играе за да не падне с повече от три гола. И къде останаха надеждите за втора шампионска титла? Сега вече се молим да не си сменим местата ли? Буфера е отчаян глупак! След първия кръг вече скандира Льоко шампион! След края на полусезона изтрезнява, а до края на шампионата се моли да не се разпаднат!

  5. Гоше, всеки нападател изпуска моето момче. И Бароан изпуска. На празна врата. Ама си забравил май.

    • И Антим Пехливанов и Атанас Пашев изпускаха , но бяха нападатели от класа .Секулич, не става , а Бароан заедно с Ивелин Попов ни извадиха от кризата и Керкез !

      • 1
        1

        За Ивелин и Бароан никой не спори! Как реши че Секулич не става? Колко минути има изиграни? Ние търпим Минков вече толкоз време, но Секулич не ставал, дето има вкарани 5 пъти повече голове от Минков!

        • Проблема баце, е че Секулич е непостоянен и тва не е базирано само на вчерашното му отчайващо представяне. Един мач вкара после 5 мача пауза.
          Освен това повечето му голове са от един метър, загледай се.
          Мен много ме дразни тва че иначе изглежда като нападател, пласира се като нападател и баш кога трябва да вкара той я осере.
          Според мене Керкез трябва да му даде шанс и през пролетта и ако нищо не се промени-чао.

          • Усета да се пласираш е много важен! Понякога топката не ще да влезе. Аз искам да видя и повече минути от Степанавичус, защото физиката му и начина на предвижване по терена ми харесват, дори и при изиграните нищожно малко минути.

  6. 19
    1

    След всеки мач Отбора на Пловдив завладява ума и сърцата на Пловдивчани, както и зависта и омразата на малцинствата! Дори не мога да преброя всички мнения под статията за Гордоста на Тракия! Красота Вяра Борба! Весели празници Ботевисти! По-добри Здравни Осигуровки локомотивци, и без Инфаркти! Здравната система е на ръба на колапса.

  7. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    НИШТУ НИ ПИШАТ ЗА НАШТИ СТУЛЮПИНЦИ………..ША ИМА ЛИ МАЧ УТРИ???..ДА НИ СНЕ ФАЛИРЪЛИ ВЕЧИ?? ФЪРЛИХА ЛИ КЪРПАТА?……………ИЛИ АПАПИТИ ОТКАЗВЪТ ДА ИГРАЯТ АКУ НЯМА ГРЕС ДА СМАЖАТ…ГЬО…………….:))))))))))))))))))))))ПУФ ПАФ:)))

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

      НЯМЪ КЛЬОПЪНИ АБИ, ГЛАДНИ СА КЪТ КЬОПЕЦИ…….ГЛАДНА МЕЧКА ОРУ НЕ ИГРА!:)))

  8. 6
    8

    По добре Минков да играе, отколкото Тошко Неделев!

    • Майка ти тъпа, що не вземеш да се гръмнеш?

    • 7
      1

      Някой прост локомотивец ми дублира ника , жалки сте буфери прости , Тодор Неделев е легенда !

      • Като започнаха да ти слагат минусите и завъртя гъза. Мама ти тъпа да ….

  9. 2
    2

    Що не вземеш да влезеш ти та да те видим кво можеш, ГЛУПАК?

  10. 17

    ЧЕТЕТЕ ЛИ ВСИЧКО ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ??
    СЪНУВАТЕ ЛИ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ??
    ГЪРЧИТЕ ЛИ СЕ В КОМПЛЕКСИ ??? ИЗМЕТ ДОЛНА !!
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ Е ТАКА !
    АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТ ОТДАВНА Д АСТЕ СИ СЛОЖИЛИ ВЪЖЕТО ! ЖАЛКК АМЕБИ
    БОТЕВ Е НЕЩОТО КОЕТО ОСМИСЛЯ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НЯКОЙ !
    СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ БИЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !!!
    А ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ТАМ НЯКЪДЕ …
    МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ЩЕ ГРИЗЕТЕ НОКТИ И ЩЕ СЕ ТРЕСЕТЕ КОГАТО ЧУЕТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО !
    ЛЕКА НОЩ И ПРИЯТНИ СЪНИЩА !

  11. 13

    Утре колко сополиви мангала ще гледате поредния резил на нашту Iuve

  12. 9
    1

    Бароан е любимият футболист на детето. Видя го след мача, снимаха се и го пита, защо не играе. Антоан му отговори – problem, problem. Нещо пак сигурно е сгафил… без него днес Секулич изпусна всичко, което можа… лош ден, то едното положение с глава беше по-трудно да не вкараш.

    При всички положения ни трябва нов нападател. Говори се за Алекс Колев и Коко Илиев. Ще бъде интересно да видим, какво ще стане. Лично аз ще се зарадвам, ако някой от школата захапе, както стана с Чернев.

    • 7
      0

      Нито Алекс Колев , нито коко стават за централен нападател на този Ботев , поляка да търси централен нападател , нали в бил скаут на Дортмунд

    • 11

      Проблем ше е като си тръгне Бароан, тва момче допринася много повече за цялостния облик на отбора в атака от само голове-връща се, бори се, взима топката, изнася, асистира, вкарва.
      Много ценен играч, най-важния ни играч след Попето и Акере, зор ше е да го заменим.

  13. 10
    1

    Най голямата изненада днес за мен беше отличната игра на Перейра в защитата на Ботев , това момче е много интелигентен футболист

    • 1
      10

      Това ли само видя? Нищо не разбираш от футбол. Започни да се занимаваш с чилик и мачка. Там не се изисква много умствен багаж, тъпак!

      • Добре , че имаме керкез , иначе такива идиоти като теб съсипваха отбора !

      • 5
        3

        Ти какво видя бе , разбирач , щом казваш , че Секулич ни е водещия голмайстор , Секулич за нищо не става , разбра ли !

    • Той не е само защитник-много добре играе и като дефанзивен халф.

      • Точно това ме изненада , Перейра е дефанзивен халф , керкез нямаше избор и го постави в защитата и се справи отлично !

          • 1
            2

            Да, а това, че са написали имената на футболистите на кирилица е най-голямата глупост!

        • 1
          4

          Изненадали те бе, личи си колко следиш футбола и в частност Ботев. Переа не в първи мач играе като централен защитник, момчето хич не е лош!

  14. 1
    10

    И кък жа имаме фенове, като бат Стоян канара каза, че всички Стрямски юрдаци нагъвали кървавица и бахури с вино и им било през уя за говняжа ва да гоейба.

    • 10
      1

      Локо гледай си жалкия отбор , че стигнахте дъното !

    • 2
      1

      Нагъват, защото имат. А ти в Столипиново си нагъвал на баща ти Асан дъртия увиснал кур!

  15. 3
    3

    Явно Зингаревич иска да продаде Бароан в Турция , а Бароан не иска и от там му идват проблемите на Бароан , но така страда и отбора и днес се видя !

    • Договорът на Бароан е до края на сезона. Още в началото на януари може да подпише, където поиска като свободен агент.

  16. 8
    1

    Много позитивни неща видях днес. Положения имаше. Малко лакомията да изчистим и ще станат нещата.

    • 11

      Днес , ако играеше Бароан вместо Секулич , Хебър си отиваха минимум с тройка !

  17. 10

    Ало големите букви , какво си гледал ти , само Секулич имаше три 100 процента положения , при добър център нападател хебър отиваха на петица

    • 5
      7

      Секулич ни е водещият голмайстор. Днеска нямаше ден. Положения имаше. Беше където трябва

      • 6
        2

        С Бароан отбора изглежда много по добре , Секулич не става !

  18. 1
    13

    Поне ти ще се разминеш безплатно … ще те заровя около коматево … кога и къде сопол?

  19. 8
    2

    Отборът на Ботев се нуждае спешно от централен защитник и централен нападател, Секулич го няма!

  20. 20

    Отбора на Ботев е много приличен за българските стандарти , Керкез е перфектен до сега ! Знае , какво прави !

  21. 9
    1

    Един идиот долу е написал с големи букви цял ферман , не се хаби приятелю , нищо не разбираш от футбол

  22. 16
    2

    Утре да пием по едно пиринско свежо и двойна радост за Пловдив!

  23. 14

    Така става с държава-кочина с цар Свинята Шиши

  24. 1
    19

    Стадиона пак празен!!!!
    Колко жалко, че са 39 султраси видяха подарака от Свинята бащица

    • 1
      15

      Не е вярно!!
      Стадиона беше пълен … с празни седалки!!!

      • 19
        1

        СТИКСЧо.. Не гледай стадиона на Ботев! Виж Лайнута! Купи ли си карта за ВИП Ложата? Целуна ли ръката на Крушарски? А, ПЕДИ???

        • Защо да му целуни ръката да му целува хуя

    • 15
      2

      Мангали публиката на Ботев винаги е била по голяма от тази на локомотив , утре ще бъдете двеста сополиви мангала на Лаута

  25. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява Ботяф6
    3
    14

    “красота, вяра и борба…” … ама пак 2 спестени червени картона за жълтото тото отборчето на руско-турската мафия….
    Но такае, като са държанки на Шиши

  26. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява Ботяф6
    1
    13

    “красота, вяра и борба…” … ама пак 2 спестени червени картона за жълтото тото отборчето на руско-турската мафия….
    Но такае, като са държанки на Пеевски

  27. 1
    17

    Няма по прост от бултрас! Шиши ви купи и тоя съдия.Призовавам главния прокурор да се самосезира! Два измислени червени картона за Хебър и 6 отменени гола…?!?!?!? С един удар към вратата на Хебър и то от засада…признат гол.Вар спи!
    Пийте си хапчетата бултрас като ви чета писанията явно сте за психиатрията!

    • 16

      Хахаха хохохо Хахаха ма ти жив ли си ма парцал гурлясъл , керлив , миризлив ?! Утайка кюстендилска , колко ти е гадно и болно но какво да се прави , циганския късмет СВЪРШИ

    • 17

      Браво!Добра ирония спрямо плешивия шизофреник с десетки самоличности в пловдивските спортни форуми.Само “Ботев”!!!

      • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум

        и пак Бонка с говори сама…

        Жал ми е за теб, Андрей

        • “с говори” сам самичка с него на сърсету локу

    • Ma как се гърчиш само плешива утайко, каква чудесна гледка си червей лилав, пудатиебамайката нещастна.

  28. 18

    ЧЕСТИТА ПОБЕДА ПЛОВДИВ . ГРАДА НИ ЗАСЛУЖАВА ТОВА .
    ДО ГОДИНА ПОВЕЧЕ

  29. 9
    13

    ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ, НО Е НЕОБХОДИМА ГРАДИВНА КРИТИКА! ВРАТАРЯТ ХАНКИЧ Е МНОГО ДОБЪР В РАМКАТА НА ВРАТАТА, НО ИГРАТА МУ С КРАКА Е СЛАБА. ВСЯКА ВЪРНАТА КЪМ НЕГО ТОПКА Я ИЗРИТВА НАПРЕД. ТРУДНО ЩЕ НАПРАВИ ТЕАНСФЕР В ГОЛЯМ ОТБОР, КОЛКОТО И ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА. ЕТО’О Е БОРБЕН, ПЕЧЕЛИ ЕДИНОБОРСТВА, НО ПОДАВАНЕТО МУ КУЦА! ОТ 10 ПАСА ЕДВА ЛИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ТОЧЕН! УМЕ, АКО ИГРАЕ КРИЛО, НЕ МОЖЕ ДА ПРЕОДОЛЕЕ ПРОТИВНИК 1:1. ПАСОВЕТЕ СЪЩО СА МУ СЛАБА СТРАНА. СПОРЕД МЕН КОЛЕВ ЩЕ ИГРАЕ МНОГО ПО УСПЕШНО НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ. НДАДИ, СЪЩО НЕ ПОКАЗВА КЛАСА. АКЕРЕ ДНЕС СЕ ЗАГУБИ НАПЪЛНО, ЗАЩОТО ПЕНЕВ БЕШЕ ПОСТРОИЛ МНОГО ДОБРЕ ОТБРАНАТА. АКО УМЕ БЕШЕ ПРОБИВЕН КОЛКОТО АКЕРЕ, ДНЕС ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ МАЧА НА ЖИВОТА СИ. ИЗОБЩО, КЕРКЕЗ ТРЯБВА ДА ВИКА 1 ЧАС ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА ВСИЧКИ ПО ТЪМНИ ФУТБОЛИСТИ И ДА ГИ КАРА ДА УЧАТ ПАСОВЕ И УДАРИ! СЕКУЛИЧ ДНЕС НЯМАШЕ ДЕН. ИСКАШЕ ДА БЛЕСНЕ И НЕ ПРОЯВИ КОМБИНАТИВНОСТ И ОТБОРНА ИГРА. ДРУГИТЕ НЕ БЛЕСТЯХА, НО БЯХА НА ДОБРО РАВНИЩЕ. ЗА ОТБОРА КАТО ЦЯЛО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТИЧАХА, НО ПРЕСАТА БЕШЕ НЕ ЕФЕКТИВНА. ПРЕСА НЕ СЕ ПРАВИ С ЕДИН АТАКУВАЩ ФУТБОШОСТ И ДРУГИТЕ ДА СЕДЯТ НА 5 МЕТРА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ПРОТИВНИКА. ТРЯБВА ДА СЕ БЛОКИРА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПОДАВАНЕ НА АТАКУВАНИЯ ПРОТИВНИК. РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА ДА ПОХВАЛИМ ХЕБЪР И ПЕНЕВ. ИГРАХА СИЛНО И ГРАМОТНО. СЪДИЯТА МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ МАЛКО ПО БЛАГОСКЛОНЕН КЪМ БОТЕВ. ПОЧТИ ВСИЧКИ СПОРНИ ТОПКА ГИ ДАДЕ ЗА ХЕБЪР. КАТО ЦЯЛО БОТЕВ СЕ СПРАВИ ДОБРЕ, НО МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ! ДАНО ДА ВЗЕМЕМ КАЧЕСТВО! МОЖЕ ЕДИН ФУТБОЛИСТ ДА Е, НО ДА ВДИГНЕ НИВОТО. БОТЕВ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ТРОЙКАТА. НЯМА ОТБОР, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ. ЖАЛКО, ЧЕ ГО НЯМА ТОШКО! ЖАЛКО И ЗА НАСКО ИЛИЕВ! РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ НЯКОЛКО СЛАБИ, БЕЗПЕРСПЕКТИВНИ И ЗАСТАРЯЛИ ФУТБОЛИСТИ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ СА ТЕ. ВЯРВАМ В БЪДЕЩЕТО НА БОТЕВ, ОСОБЕНО СЛЕД ИЗГОНВАНЕТО НА ОНЗИ ПОЛУЧОВЕК, КОЙТО БЪРКАШЕ ВСИЧКО! САМО БОТЕВ!

    • 16
      5

      С всичко казано съм съгласен с изключение на това за Тодор Неделев и Атанас Илиев.Първият приключи с футбола, а и е толкова мързелив на терена, че не знам защо ни е.Направи един мач и после 10 мача почива.А вторият е просто обикновен консуматор, който не случайно и в Черно море не е титуляр.

    • 9
      2

      АБИ, ТИ АКО КАЗВЪШ, ЧИ АКЕРЕ СЪ БИЛ ЗАГУБИЛ, НАЧИ СИ УТ ШИКЕРЯ. НИ МОЖИ ДА СИ УТ СТУЛЮПИНУУ ШТОТ НИЙ ТУК Я РАЗБИРЪМИ ТАЯ ИГРА И НИ ГУВОРИМ ЧАК ТАКВИЗ ПРУСТУТИИ, ИМЪМИ МЯРА!!! ПУФ, ПАФ

    • 12
      4

      Най – важното не си написал , че този отбор и състав на Ботев Пловдив без ИВЕЛИН ПОПОВ (ВЕЗДЕСЪЩИЯ , ВЛАСТЕЛИНА , ТИТАНА ) , нямаше и половината точки да е спечелил …
      ТОДОР НЕДЕЛЕВ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ С ФУТБОЛА, КАКТО ЕДИН РАЗБИРАЧ ТУК Е НАПИСАЛ , А НАСКО ИЛИЕВ БЛЕСНА ИМЕННО ЗАРАДИ НЕДЕЛЕВ , ВСЪЩНОСТ КАКТО И ЖОАО ПАОЛО , СТИВЪН ПЕТКОВ И ТН…И ТН….
      КОЙТО ТВЪРДИ , ЧЕ ТОШКО НЕДЕЛЕВ Е СВЪРШИЛ , МОГА ДА МУ КАЖА , КЪДЕ ИМА ДЪЛБОК ВИР В МАРИЦА ………

      • 7
        5

        Спри с футбола.Не е твоят спорт.Може би не е зле да гледаш напримир кърлинг.Там ще ти е по-лесно да го разбереш.

        • 7
          5

          Ясен си ми ….каквото и да гледам , ще си гледам , но щом има такива като теб , които твърдят , че Неделев бил свършил …не знам какъв БАТ си , ама си Джони със сигурност…

          • 5
            4

            Като какъв игра Неделев тази вечер срещу ЦСКА? Или не игра май? Ако беше добър сигурно щеше да играе.Но хората разбират от футбол и затова го държат резерва.

        • 7
          3

          Неделев не игра днес , защото това няма как да е неговия стил тази вечер, кюскане , блъскане и тн….ти да видя игра , комбинации …..нямааа , слаба продукция от ръгбисти …НЕДЕЛЕВ може от 100 метра да удари пъпката на муха , такъв състезател е безценен за 90% от мачовете и ако имаш един консуматор за нападател стой та гледай …Тошко може цял мач да опъва тениската но минимум 3 пъти ще ги остави сами срещу вратаря , еееееее и като сложим , че 95% от преките удари са му в мрежата , като сложим това , че е Ботевист ………ако и на това не си доволен гледа Минков и Секулич тогава , аз не вярвах , че има нормален, който не желае Неделев да се върне в Ботев Пловдив

          • Тодор няма да се върне при нас, няма да го пуснат.

          • 4
            2

            Тошко си го уважаваме, обаче, той не е лидер като Попето. Като направи ръцете на ,фъ, и вземе ръкомаха, айде заеби. Да си взима голямата заплата в нямахорец и да е жив и здрав!

        • 3
          2

          И още нещо , точно защото разбират от футбол днес не игра Неделев , ама всеки гледа от негова гледна точка …Я ми кажи освен Скафандара-Десподов кой друг е играл редовно за Антибиотика …по едно време обираха най добрите играчи от А група и пак записваха по 5-10 минути игрово време…

          • 3
            2

            Като толкова го харесваш Неделев си го вземи у вас.

    • Добре че си ти да дадеш акъл, без тебе сме загубени.

  30. 2
    14

    А кажете едно благодаря бе!!
    Сррахувам ли ви?!

  31. 2
    16

    Стоян канара си го каза пред смесения магазин в Стряма.Убаво красота и борба ама тая питъ и 6-те бахура само мий в глъвътъ ва да сейба.

  32. 25
    2

    Честита победа канари и весело посрещане на Нова година и Коледа , а на циганите пожелавам разпадане и връщане в Кюстендил
    .

  33. 17
    2

    Очаквах победа от Локо София над Арда, но и тази на Ботев 2 над ЦСКА 48 е добре дошла. Разликата се скъсява….

    • 19
      1

      Наште момчета от Крумовград екстра подарък ни направиха, дума да няма.

  34. 3
    26

    С три хиляди Помака, не се поддържа стадион за сто милиона.

    • 28
      2

      Утре на Лаута ще има най много двеста сополиви мангала

    • 13

      За това ли се чудят, дали да дострояват Лаута?

  35. 2
    37

    Лицето ивелин попов ще се чувства като изнасилен, когато дойде на Лаута. Размина му се само с цял мач обиди към него със синята фланелка, когато дойде до Бесика и 3 минути ни показваше ушото си. Сега носи жълтата фланелка и отношението към лицето попов ще е като на цска към десподов- всякви предмети ще летят по празната му тиква.

    Разбира се щом е с празна тиква, то няма как да не е любимец на бултра$ите. Знаем че по- прост от бултрас няма никъде по света!

    • 29
      2

      Ходи се шибай в маалата беззъб миризлив циганин. Вземи и майка ти циганката. Стадиона кога🤣🤣🤣🤣🤣?

    • 24
      1

      Така както е тръгнало Мюмюнчо е твърде вероятно да не играем с вмирисаната ви дружинка скоро. Освен ако не се паднем за купата, щото вие отивате към намайкасипутката.

      • 1
        14

        Слушай скапаняк пребледнял.. ние и да изпаднем си е наш проблем! Лошото е че само разтягате локуми! И точките от миналия сезон да ви добавим пак ще си цъкате шампионската лига с Крумовград и Хебър ! Абсолютна 0

        • 15
          1

          А на майка си путката сиренясала ли търсиш в темата за победата на БОТЕВ, а лилава полумаймуно?

          • Слушай бе картоф очукан .. с такива жълти парцали като теб правим квото си искаме Бот умрял… айде заминавай да не ти пикая на гроба

        • Ваш проблем е единствено да не свърши вазелина и да се плякате качествено един друг. Учи гърлените минети, във “В” група ще ти са полезни!

          • като гледам от опит още буташ на сперма … нещо грешиш обаче на нас минети ни правят жълтите курви като теб,а ти много добре знаеш това

    • 16
      1

      Баце, ако можеш да осъзнаеш какъв олигофрен си, ще умреш от мъка! Незабавно!

    • 21
      1

      На Ивелин можеш само да му пръднеш на кура, лилав беззъб травестит! Марш на Скобата да помагаш на майка ти да обслужва загорелите тираджии, гламава лилава еуглена!

  36. 20
    2

    Ако Бароан не играе, имаме нужда от добър централен нападател и поне един добър централен защитник

    • 1
      6

      Бароан днес не игра защото си заминава. Повече няма да го видим с жълто-черната фланелка.
      Трябваше да го обявят официално че си тръгва да го изпратим подобаващо с едно голямо Merci Antoine!

  37. 22
    4

    Заслужена победа на Ботев , Мартин Секулич пропусна поне три 100 процентови положения , просто не става !

    • 17
      1

      Секулич е загадка някаква, има физика, пласира се добре и баш кога не трябва се осира.
      Работа с психолог му трябва на тва момче и много много работа с топката пред вратата.
      И да, задължително ни трябва още един нападател.

  38. 25
    1

    Екстра завършихме годината. Честно казано можеше и по-добре ама тва тяхното момче-централния им защитник Секулич много добре игра, ако го нямаше него можеше още 3-4 да вкараме като едното нищо.

    Малко се притеснявам кво ше правим без Бароан деба, ма се надявам Керкез да измисли няква схема.

    Айде сега могат да си вървят вкъщи, да се разхождат по коледни базари, да пият греяно вино и да ядат дърпано свинско с картофи. Може и да карат ски ама само по сините писти.
    Без Попето. Него трябва да го увият в памук, да го сложат в кутийка на топло и да го събудят 3 дни преди началото на пролетния полусезон, че той е БЕЗ-ЦЕ-НЕН!

    Тая година почнахме зле, свършихме добре. Напролет-повече.

    ААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАААААААРИИИИИИИИИИИИ!!!

    • Дон ли си,не тъ знам. Ти Наско Пашев знаеш ли колко изпускаше? И после като се отпуши!

  39. 3
    21

    И седалките повече от хората .. в неделя когато ботеев е във форма … искам сега пак от онези снимки с дрон от днес! На всички е ясно кога ще се напълни стадиона като ви дойде на гости вечния кошмар!

    • 18
      2

      Циганче, мое ли да си ебеш путчицата майна лилавка, да се набуташ у на баба ти въшливата зарзала и да не скверниш темата с присъствието си.

    • 13
      1

      Ела да ми посмучеш кура! Щи дам пеесе стинки да си платите тока, дейбаа твойта мама циганска!

      • 3
        10

        Кво ще ми даваш сопол … признай си че не си бил на мача щото ти е скъпичко и си събираш жълтиците в бурканче да можеш да идеш да гледаш Локомотив! Въшкар ..

        • Да се видим, да си ги мерим! Дано имаш добър стоматолог…уфф то и за там стинки трябват….а нямаааааа!

          • Кога и къде сопол? Въшко пробита .. ще ти събера зъбите и ще ги разпилея около копнежа после

Коментарите са затворени