Вторият отбор на Ботев (Пловдив) завърши есенния полусезон на 12-о място в Югоизточна Трета лига. Треньорът Илиян Гаров коментира пред Sportal.bg представянето на поверения му тим.

„Като дебютант, началото беше трудно. През целия период почти не успяхме да се съберем в оптимален състав, заради многото контузии. Постепенно обаче тръгнахме нагоре. С всеки изминал двубой се подобрявахме. В последните мачове играхме със силни противници и се представихме добре. Постигнахме и победи. Доволни сме, че направихме хубави неща в изключително оспорвано първенство, което е само от полза за нашите футболисти. Основната цел на този отбор е да изгражда, развива и интегрира млади състезатели в мъжкия футбол. Успешните резултати са на втори план, но също са важни. Те дават увереност на момчетата. Радващо е, че някои от тях вече тренират с първия отбор и попадат в групата му за мачовете. Заслуга за постигнато има целия щаб, от който съм част – Трифон Пачев, Петър Пенчев и Тафомир Иванов. Изготвили сме индивидуални програми, които състезателите да изпълняват в почивката си. Смятам, че през пролетта ще се представим още по-добре“.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Гаров баща ти беше лизач ти си същият заплатаджия.Каква е заслугата на любовницата на Караматев (Тафо) и Тинко Пачев…затова ботев от 25 футболисти в2рия отбор няма нищо което да става за първият..

  2. 5
    2

    Гаров и той е бахти и лизача. Щом хвали трифон пачев, няма какво повече да се каже

Коментарите са затворени