Фенове на Спартак подкрепиха ръководството на клуба и застанаха на негова страна в задочния медиен спор с бившия треньор на тима Данаил Бачков. Те определиха думите на Бачков като “грозни” и ” незаслужени” нападки, които пък обявиха за “пример на аматьорщина и неглежираност”. Освен треньор, Бачков е и юноша и бивш играч на Спартак. Интересното е, че в самото ръковдство на Спартак няма хора, които исторически са свързани с клуба. Ето и целия текст на Фен клуб “Тодор Диев”:

От Фен клуб “Тодор Диев” при ПФК Спартак Пд, не можем да останем безучастни в престрелката между нашият любим отбор Спартак (Пловдив) и бившият ни футболист и треньор Данаил Бачков.
От новата история на клуба до момента, много известни и изтъкнати специалисти и доказани имена във футбола ни, са били начело на Спартак Пд! Досега нито един от тях не си е позволил да коментира, защо и как е бил освободен, да напада Ръководството и да прави разбор на отделни ръководители, кой и как си върши работата!
Винаги целите в Спартак Пд са били високи, независимо от периоди на срив, безпаричие и други странични фактори. Който е бил свързан по някакъв начин със Спартак Пд , се е убедил и добре разбира тежестта да изпълняваш каузата свързана с този славен Клуб! Ние няма как, а и не ни е работа да коментираме и анализираме спортно-техническите неща в нашия клуб, но не можем да позволим Ръководството на ПФК СПАРТАК ПД да бъде незаслужено обвинявано и нападано заради егото и др.фактори от хора, които са били свързани и които са получили цялото си израстване, благодарение на всички ръководители без изключение от възстановяването на ПФК Спартак Пд през 1982г. до ден днешен!
Ние трябва да бъдем пример за подрастващите деца и юноши от нашата школа и този начин на комуникация и нападки чрез медии и социалните мрежи към Ръководството на любимият ни отбор, по никакъв начин не помагат, а напротив показва един “пример” на аматьорщина и неглежираност!
Надяваме се това да бъде първата и последна публикация от наша страна по такива “грозни” и ” незаслужени” нападки, без значение от кой, към Ръкоководство и представители на Спартак Пд!
Пожелаваме успехи на всички, които ни желаят да постигнем целите си, а и на тези които Спартак Пд е дал шанс и подкрепа, да се изградят като личности!
Няма как да пропуснем и всички
“доброжелатели”, като ги успокоим, че добрите дни за нас тепърва предстоят!
Спартак Пд над всичко!
Историята продължава!
Само Спартак!

6 КОМЕНТАРИ

 1. Какъв “Фен клуб “? Какви фенове? Всички тези драсканици са от “отровното”ръководството на клуба. Всички знаем, че сте лапачи и интересчий. Заради това ръководство Спартак останаха шепа фенове.Вдички сте имитации.

 2. 5
  3

  Какви фенове, какви пет лева. Феновете на спартак отдавна умряха. Сбирщината, милянчев, лимона и пчелата ще прогонят и последните пет фена. Спартак е ташак и е мъртъв.

 3. 3
  1

  Лимона даже не е на договор !!! Оставете го момчето и келипира!!! 9 победи срещу Сливен секирово и т. н. Аре малко ве балъци , Бачков е хал за това го смениха , стана ясно на всички!!!

 4. 9 поредни победи и да те освободят е смях
  Оставаше да напишат заради слаби резултати

 5. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
  4
  2

  Феновете единствено милеят за клуба.Всички останали са на заплата или за ,,келепир,,.

  • Два минуса.ерол и стикс.Ботее е вечен,кошмара също.Ах колко жалко е да си комплексиран циганин.Ника тресе,нищо че има предвид не само феновете на Спартак.Кучки на всяка власт,гладиаторите детронираха партийният любимец след две петилетки хегемон в най великият пловдивски двубой .Тъпи мангали.

Коментарите са затворени