Ботев Пловдив продължава да надгражда и да изглежда все по-убедително на зеления килим под ръководството на Душан Керкез. Жълто-черните се класираха за четвъртфиналаната фаза на турнира за Купата на България, след като победиха с 2:4 Етър във Велико Търново.

Двама от основните играчи на канарчетата, които пътуваха с отбора за мача отпаднаха от крупата в деня на срещата. Перейра и Бароан не бяха сред 18-те, което доведе и до досто рокади в стартовия състав.

В третата минута Николай Минков намери пространство да шутира, но ударът му по диагонала беше уловен от стража на “болярите”. И в следващите минути играта се развиваше предимно в половината на домакините, но футболистите на Душан Керкез така и не успяваха да затруднят Алесандро Гуарноне. Малко след като измина четвърт час игра от началото на двубоя Антоан Конте засече центриране от корнер, но топката попадна право в ръцете на вратаря. В 20-ата минута Владислав Найденов получи извеждащо подаване зад гърба на “жълто-черната” защита, но младият флангови нападател се засуети и не успя да отправи качествен изстрел. В средата на първото полувреме Бухолда се оказа непокрит в противниковото наказателно поле, но ударът му с глава премина над целта. В 37-ата минута Ивелин Попов намери по страхотен начин Уме Емануел, който напредна с топката в наказателното поле на Етър, след което стреля в близкия ъгъл, но Гуарноне се отличи с блестяща намеса.

В началото на втората част удар на Николай Янков от далечно разстояние не затрудни Ханкич. В 59-ата минута като по чудо Ботев (Пд) не откри резултата. Нади центрира към наказателното поле, а Ивелин Попов връхлетя от втора позиция, но стреля право във вратаря на “виолетовите”. 120 секунди по-късно Мартин Секулич изпревари Гуарноне във въздуха, но и този път кълбото не попадна в очертанията на вратата. В 64-ата минута логичното се случи и “канарчетата” поведоха. Пламен Димов действа нескопосано в наказателното поле и заложи топката на крака на Мартин Секулич, който нямаше как да сбърка от тази позиция. 9 по-късно Ивелин Попов даде страхотен пас към Джеймс Ето’о, който с хубав изстрел от въздуха не остави шансове за намеса на Алесандро Гуарноне.

В 86-ата минута Ловре Кнежевич върна интригата в срещата, след като се разписа с майсторско изпълнение от границата на наказателното поле – 1:2. Отговорът на жълто-черните бе светкавичен и в 90-тата минута Уме реализира за 1:3. Етър отказа да се предаде и вкара нов гол чрез Ивайло Димитров. В последните секунди контраатака на Ботев доведе до нов гол. Акере оформи крайния резултат, но попадението на повторенията се видя, че той е в засада, която страничния съдия обаче проспа.

ЕТЪР 2:3 БОТЕВ (ПД)

0:1 Мартин Секулич (64)
0:2 Джеймс Ето’о (73)
1:2 Ловре Кнежевич (86)
1:3 Уме Емануел (90)
2:3 Ивайло Димитров (90+1)
2:4 Акере (90+4)

ЕТЪР: 12. Алесандро Гуарноне, 2. Валери Христов, 6. Пламен Димов, 26. Мариян Иванов (К), 77. Мартин Николов, 28. Николай Янков, 29. Янко Ангелов, 70. Димо Бакалов, 24. Шахредин Бухолда, 9. Мартин Тошев, 38. Владислав Найденов;

БОТЕВ (ПД): 1. Хидайет Ханкич, 9. Мартин Секулич, 10. Ивелин Попов (К), 15. Джеймс Ето’о, 17. Николай Минков, 19. Антоан Конте, 21. Точукву Нади, 30. Лъчезар Балтанов, 31. Уме Емануел, 38. Константинос Балоянис, 79. Атанас Чернев.

97 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    НИЙ СИ МИСЛИФМИ, ЧИ ШИШИ ША НЪ ПРАЙ ШАМПОАНИ, ТО НЕ БЯФА ДУСПИ, РЪГЪНИ, ЛАШКЪНИ, БЛЪСКЪНИ,…..АМА УТ КАК СТАНА ШЕФ НИ БИ БУРУМЯ. А СИГА И ГРЕС ДАЖИ НИ ДАВА?. ДАЖИ ИРОЛ СЪНДЪКУФ НИ МОЖИ ДА ПУМАГА НА НЕГУ. НЯМЪЛУ БАКЪР И АЛЮМИНИУМ! НИЙ СНЕ СИ ВИНОВНИ, ВИСИМ КЪТ СУПОЛИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, А ПУ КАЗАНИТИ, ЯРАК, НИКУЙ НИ БАЧКА!! АМА КЪТ НАБЛИЖЪТ ИЗБУРИ ДЕПИСЕТУ ША ПУМАГА, НЯМА КЪДЕ ДА ОДИ, КРЪФТЪ УДА НИ СТАА!! ПУФ, ПАФ:)))

  2. 2
    7

    “Възхода” е ясен – то не бяха отменени голове на противника, недадени дузпи, комични неотсъдени засади… не беше чудо!
    Да не си мислите, че е случайност?! Да, ама не!

    Щом не искате Шиши, просто го изгонете

    • И да си запознат и да не си запознат, пак можеш да го духаш! товаизобщо няма да ти попречи!

      • Явно си запозната добре с духането и пречките
        2
        1

        А ти случайно да не си PR на АФД-то? Дано поне ти плащат за да лъжеш…

    • И кво, Шиши ли нареди на катуна два пъти да мине центъра за 100 минути на Колежа. Да те еба в безмозъчната лилава еуглена

  3. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ТАКА Е БРАТЕ ЮСУФЕ ПУД МЕНЯ, НО ДА СИ ГЛЕДЪМИ КАЗАНИТЕ. ПОВИЧИ АЛЮМИНИУМ И БАКЪР!!! АМА БУЙНА СТУЛЮПИНСКА КРЪФФ!!!…………..СЕ ИНГЕЛИ ДА ПРАЙМ, А НЕМА ГРЕС ЗА ГЬОТУВИТЕ!!!:))))))))))))))) БАЧКЪЙ АБИ, ЧИ И ЛОША РАБТАТА Ф ФК ПАРОВОЗ!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))

  4. 10
    2

    Както написах в първия коментар, така и стана. Шиши е купил мача. Ей, богу, как е възможно да има толкова злобни и завистливи хора на тази малка планета?

    Специално за тези хора – Шиши е купил всички мачове до края на първенството. Тъй като е свършил кинтите, е взел голям кредит от банка, за да не спира да купува. Купил е титлата и купата. След това е купил и всички мачове от квалификациите за ШЛ. Отново е свършил кинтите и е успял само да капарира мачовете от груповата фаза на ШЛ за сега.

    Наздраве на всички ботевист! Бием Хебър в неделя с 4-5 гола и посрещаме с добро настроение Коледа и новата 2024.

    • 3
      2

      Тва не е съвсем вярно, от програмата за пролетния полусезон само мачовете с Лудогорец и Свиня София не успях да купя, тва Киро и Гришата баси скъпчиите излязоха, така че ше трябва тея двата да се играят и квото стане.
      Всичко останало съм напазарил.

      Титлата е говорена за догодина.

      • Стара ти е информацията. Домуса само малко се е опъвал, но след като е бил помолен любезно от Шиши е решил, че 12 титли му стигат и дава път на отбора на Ботев. ГГ набързо се е снишил и даже е решил да почерпи един мач без да взима пари.

        Всичко е ясно. Сега Шиши е уредил среща с шейх Мансур. Праща Акере да учи офанзивните играчи на Ман Сити, как да цъкат топката, а в Ботев идват Грийлиш и Фил Фодън, тъй като остават резерви на Самуел. Също така очакваме да дойде и де Бройне, за да се научи от Попето, как се правят извеждащи пасове и да не се излага.

        В резултат от тези операции Ботев ще получи 150 милиона евро, а ние ще пратим Ники Минков и ван Хертъм в Манчестър, защото сме готини и не искаме да сме 3 към 1 като футболисти в наша полза.

        • 5
          2

          Ирония,ирония само,че написана от глупак,грапаво и без мярка
          И като си седнал да иронизираш можеше поне да напишеш,че си много умен,много красив и финансово независим?!
          И да те попитам? Защо си пропуснал да иронизираш ” и отборът на Пловдив”??? Нали така вече му викате на Локото??? ” Отборът на Пловдив” Само,че точно това винаги и звучало като ирония за разлика от онова което си съчинил….

          • 2
            1

            Защо съм пропуснал да спомена любимото Локи ли? Две причини – падналият не се рита и всеки да си гледа в собствената паничка… това, което вие не правите, а постоянно сте зяпнали в нашата.

            Обидите ти ги пропускам, защото оригиналните пловдивчани сме айляк хора и не се засягаме от такива неща. Да си жив и здрав, да завиждаш и да злобееш по-малко и ще видиш, че животът ти ще стане по хубав и светъл по този начин.

          • Съгласен съм с теб ” падналият не се рита ” Колкото до това ” всеки да си гледа в собствената паничка ” -хайде,хайде… Намерил се кой да го каже?! Та нали твоята ирония беше точно това… Да гледаш в чуждата паничка и да иронизираш злобно…
            Обидите: В тях нямаше злоба! Честно! По-скоро закачка и предизвикателство колкото да се получи полемика…
            Аз също ти пожелавам здраве и успехи!

  5. 4
    9

    НЕ ЗНАМ ВЪЗХОДА НА БОТЕВ ДАЛИ СЕ ДЪЛЖИ НА ШИШИ, ИЛИ КЕРКЕЗ, НО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ВЪЗМОЖЕН, АКО ИЗРУДА БЕ ОЩЕ В БОТЕВ. ТОЗИ ЧОВЕК, НАРЕЧЕН ОТ МАЙКА СИ ИЗРУДин , НАПРАВИ И НЕВЪЗМОЖНОТО ДА СПРЕ РАЗВИТИЕТО НА БОТЕВ. ТРАНСФЕРИТЕ МУ БЯХА ТРАГИЧНИ, МЕТОДИКАТА КАТАСТРОФАЛНА, А ТАКТИКАТА НИКАКВА Е НЯМАШЕ. ВИНАГИ ЩЕ ПОМНЯ ДЕНЯ В КОЙТО ИЗЧЕЗНА! САМО НЕ ЗНАМ КОЙ УБЕДИ ЗИНГАРЕВИЧ ДА ГО ИЗХВЪРЛИ, ЗА ДА МУ БЛАГОДАРЯ! СЕГА ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ПРЕМИНЕ ТРАНСФЕРНИЯ ПЕРИОД. ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРЯТ СЪБИТИЯТА ОТ ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ, КОГАТО ОТБОРЪТ БЕШЕ РАЗБИТ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ШАМПИОНАТА. ДАНО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ НЕДОРАЗУМЕНИЯТА НА ИЗРУДА И ДА ВЗЕМЕМ 1,2 ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО ДА ВДИГНАТ НИВОТО НА ОТБОРА. ТРЯБВА ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА КАЧЕСТВОТО, А НЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО. ДАЙ БОЖЕ РАЗУМ НА РЪКОВОДСТВОТО, ЗА ДА ВИДИМ БОТЕВ ПО СИЛЕН И В ТРОЙКАТА, КОЯТО ЩЕ НИ ОТВЕДЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ. ТОГАВА ЩЕ МОЖЕ И ЗИНГАРЕВИЧ ДА ПРОДАВА, НО СКЪПО ЗВЕЗДИТЕ!

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
      11

      Само като свържеш Ботев със шиши и ставаш прозрачен.Локопровокатор.Циганска работа.Ясно?

      • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
        10

        Трол прост, ако Шиши си тръгне и сте там, откъде ви взе Цеце Крадецо

        • Нас не ни мисли, глей са Крушоне като организира коледен базар на булки на Полумесеца и пролетния полусезон играете със свободни агенти от Шекера и Аджисана, тва къв ташак ше е не е истина.

  6. ДУБРЕ ДЕ, ТОЛКУВА ЛИ НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ЧИ НАШТИ АПАПИ ДЕТ ГИ КЛАТИФА НА СУХУ, ВЪФ ВРАЦА ТЪРПЯХА С БАХУРИТИ В ДИВИЯ СЯЛУТУ ПЪТ 500 КМ?!!!………АМИ ТАЗИ НОШ??? ОШТИ 500 КМ С 4 БАХУРА Ф ДИВИЯ??? ТУВА ВЕЧИ Е МАЗУХИЗЪМ! НИ ГУ РЪЗБИРЪМ!!!!……….ДА ИДВЪТ ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ДА КУПУВЪТ ВАЗИЛИН, ИЛИ ПУНЕ ИДИН СЪНДЪК ГРЕСЧИЦЪ, ЧИ НИ СЪ ТРАЙ! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))

    • Галка топалка е за предпочитане.Особенно в басейн с фланелка на Миньор.

  7. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    ГУЛЯМУ ЯБАНИ НИ УДАРИФА…. ЧЕТИРИ ШУДЖУКА НА СУХУ. КОФТИ, БУЛИИ?:))

  8. 2
    6

    Стоян канара пита. Ава пичаги жа даде ли някой ляк майсил, че от тия бахурля дивия поеми пише ва да сейба.

    • СТАНИСЛАВЕ,СКУЧНО ЛИ Е ДЕЖУРСТВОТО. В УЧИЛИЩЕТО.БИЙ СИ ЕДНА БЪРЗА И ЗАСПИВАЙ С МОКРИ СЛИПОВЕ.

  9. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    МАНЕТИ ГИ ТИА ЗАСАДИ. КВО НИ ПУКА И КВО НЪ ГРЕЙ НАС СТУЛЮПИНЦИ??? НИЙ НЯМЪМИ ВАЗИЛИН И ДАЖИ ГРЕС, ТЕ ТРЪГНЪЛИ ПУ ЗАСАДИТИ………….А СЛЕД МАЧА С ПИРИН АКУ НЯМА ГРЕС, КВО ШИ МАЖИМ?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      ТАКА Е БРАТЕ ЮСУФЕ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ КАЗАНИТЕ. ПОВИЧИ АЛЮМИНИУМ И БАКЪР!!! АМА БУЙНА СТУЛЮПИНСКА КРЪФФ!!!…………..СЕ ИНГЕЛИ ДА ПРАЙМ, А НЕМА ГРЕС ЗА ГЬОТУВИТ!!!:)))))))))))))))

  10. 2
    9

    Най-скандалният гол от засада! Попадение на Ботев Пловдив срещу Етър е за футболния Гинес
    dsport.bgtime07 Дек | 20:05

    Ботев Пловдив победи Етър Велико Търново с 4:2 и продължава напред в турнира за Sesame Купа на България. В историята обаче ще остане четвъртият гол на „канарчетата“ дълбоко в добавеното време, който ще се запомни със скандалната засада, която не бе маркирана от страничния рефер Тодор Вуков, а също така не бе забелязана от Волен Чинков, а на практика бе изключително лесна за решаване.

    При една от последните атаки на Етър в предни позиции се бе включил и вратаря на домакините, който бе в половината на „канарчетата“. Пловдивчани успяха да направят бърза атака, при която Точукву Ннади стигна до топката и пусна към Самюел Акере. В този момент обаче между голлинията и Акере имаше само един противников футболист – Шахредин Бокхулда, което на практика означаваше засада минимум 15 метра.

    Според правилата на играта между голлинията и футболиста, който получава топката, трябва да има минимум двама играчи, за да е в редовна позиция. В стандартния случай най-често това са вратар и един полеви футболист. Сега обаче вратарят не си бе на мястото и ситуацията бе малко по-различна от обикновено, а между голлинията и Акере бе само един играч. Това явно обърка съдиите, което обаче не е опрадвание. Голът на Акере бе зачетен.

    • Разбирачо, върни лентата и виж къде е вратаря в момента на последния пас!

    • Това “Точукво Ннади стигна до топката и ПУСНА към Самюел Акере” не е точно така. По-вярното е “Точукво Ннади стигна до топката и опита да стреля във вратата, но топката рикушира във шпагата на вратаря и попадна в близост до Самюел Акере”!

      • ама ти знаеш имената на африканците?! всичките ли??!!

        • Абе и да не ги зная всичките, мога да чета! Или да можеш да четеш, за вас е нещо необичайно и неприемливо?

  11. 1
    7

    Евала, Шиши!!!

    Още! Още!!

    • 10
      1

      Ахаха мъкоооо, мъко циганска!

      Шиши, миши, фани го и го мириши!

      • Напротив. Мъката е за вас – курвите на Шиши

        • Така е Шефкет, ние имаме чисто нов стадион, бием наред, направо се гърчим от мъка, пудатиебамайката циганска малоумна, ахахах.

          • 1
            4

            Те и на курвите им купуват дранкулки и ги снимат по разни евтини курорти….
            А стадиона “ВИ” не е ваш и е с козирка от лайлон и ламарина… селска работа

          • Какво е спорт без феърплей и човек без ЧЕСТ?!

            Но МИРАЛ, ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО…. НЯМАТЕ..

  12. Най-скандалният гол от засада! Попадение на Ботев Пловдив срещу Етър е за футболния Гинес
    1
    9

    Вече и на децата е ясно на както се дължи виликуту “възход на БотевЪ6″…

    Евала, г-н Шиши, бащице наш! Винаги ще сме твой и на колене с отворени усти

    • Глупако,и без този четвърти гол,надиграхме Етър и изпуснахме още толкова голове,дали тази засада реши мача

      • 3:3 – дузпи и по конете и на село Коматево

        • А всъщност 2-4, БОТЕВ напред а плешивия пазач с протрито от дърпане по цяла нощ пишленце-ОТНОВО на майка си у уютната путка,ахахах…

          • Победа с привкис на спермата на Шиши… Не! БЛАГОДАРЯ!!

    • И стига с този Шиши,собственик ни е израелски гражданин,какво общо може да има .Ако Шиши ни уреждаше мачове,то щяхме да се борим за титлата.Уреждането не става само с един отбор,тоест цялата лига участва в уреждането на мачове

      • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
        1
        5

        Така ли?!
        Валидолче, Бонче?

      • 1
        3

        “израелски грайданион” …. хахахахах
        Амбулантен търговен на роби… Класика!!

      • 4
        1

        Стига, ли?! Ама се ъупате в гърдите независимо, че половината ви мачове са уредени по линия на ДПС

      • 1
        3

        Ами така е… като си продадохме гъза на тая свиня..

  13. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    МЮМЮНЕ ПУД МЕНЯ НАЛИ ИМАФМИ СРЕШТА С АЛКАША И ПУМАКА АДАМ БОЙ?? ЩЕЛИ ДА РАЗДАВЪТ ВАЗИЛИН И ГРЕС ПРЕДИ МАЧА С ПИРИН!!!!:)))))))))))))))))))

  14. Utre wsicki na jamiqta da blagodarim za slawnata pobeda nad gqurite SAMO BOTEV

    • МЮМЮНЕ, НАС КОЙ НА ФАТЯ СЕ НА ЛАШКА КЪТ ТЪПЪНА НА УЗУНДЖОФСКИА СЪБОР!! И ГЯВУРИТИ УТ ВРАТЦА И КАРАБИНИТИ УТ ДЕЛИОРМАНА НЪ ПРАСКАФЪ И ЛАШКАХА КЪТ ФАЙТУНДЖИЙСКА ТРОМБА!! МЛООГУ СНЕ ЗЛЕ АБИ, ПУФ ПАФ!!:))))))

      • …А НАРКУМАНИТИ УТ ПУДХУИНИ ШТО ГИ ЗАБРАВЯШ??? ТРИ ПЪТИ ПЕНЕТРИРЪХА Ф НАЗИ, АЛКАТА ОШТИ Е КЪТ ПАТЛАДЖАН?!!:)))))

  15. 1
    16

    С 2 гола от засади бихми ама карай. Га на режат хубаво ли е? Дайте Хебър или Спартак(Вн) на 1/4 финала. А дано догодина да прегърнем купата

    • 15

      Кажи с локото кво стана. Колев подаде ли оставката? Крушата прие ли е?

    • 12

      През целия мач Ботев Пловдив беше по добрия отбор , които и да се падне на четвъртфинал играем ли в Пловдив ще го бием с разлика

    • 8
      1

      Нищо не си гледал! Изгледай мача пак, за да видиш, че всички голове на Ботев бяха от засади. Това мангалите нямате спирка!

  16. 8
    1

    Аллах ще ги накаже жалтити мишки!

  17. 1
    17

    Някой професор от помаклъка може ли да обЯсни четвъртия гол?!? Чинков курвата и той в кюпа,захлеби за Коледа

    • 16
      1

      Няма смисъл манго от обяснения… От вчера четворката ти е отзад… много е просто…

      • 1
        14

        7 метра засада няма да е жив и здрав Чинков

        • Манго, пак жАлтитИ са уговорили всичко… толкова ли не го разбра… Бяхме купили вашият съдия вчера, както и този на Говедата… Сядай на четворката и дано да си доволен…

      • 2
        7

        Апап мълЧи чи петия и шестия шпек така напъват…

        • Що,вчерашните четири рязани не ги усещаш?Еба си колко си разклатен!!

    • 12

      Циганин прост, в Пловдив си Гост! Да ти е*а
      Скобелевата майка.

    • Обаче,палмите го изядоха в Пазарджик,на мъни + шалварите им теглиха четири рязани!Ба си!

  18. 24
    1

    Акере не трябва да се продава поне още две години , след това цената му ще скочи до небесата !

  19. 3
    17

    Тото курвите захлебиха,първо Димов после и съдиите

    • 12

      Е-е-е раСбирачо ти ги знаеш много тези неща… Поредната тъпа опорка в кухата ти кратуна…

  20. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    16
    1

    Това е Ботев.

  21. 14
    1

    Хаха, тва Акере е ебати играча честно. Три от головете-негови. За трийсе секунди на терена направи повече от Минков за цял час. Страшилище.
    Па после и Попето пусна музиката да свири и стана твърде прекрасно.

    Иначе още в първите десет минути беше ясно че тея симпатяги от Търново нямат много много шанс. Ма мноо хубаво тва нашто отборче бе, пу пу да не им е уроки.
    Малко тъпо че пуснахме два гола-първия мани че го пуснаха да стреля оня юнак, ми той взе че хвана Ханко Брат в крачка, ма втория не бива така да заспиват тея наште.

    Са се чудя как да подкупим тея от Бефесето, кой да ни се падне следващия кръг, ше си помисля още малко ма ми се ще да играем на нашто ещадио вече, стига сме се разхождали с рейса напред назад по Родината.

    Са кво казахме остава-да плякнем Любопеневата чета и да сядаме по масите че тея прасета няма да се изядат сами, бахги в животните.

  22. 15
    1

    Искам четвъртфинала да е Ботев Пловдив – Цска София на стадион Христо Ботев в един мач !

    • 13
      1

      Не е ли по-убавко първо да разклечим числата па после и големите глигани?

      • Не и ако четвъртфиналите са в един мач, а полуфиналите-в два.

    • Аз много се надявах да ни дойдат в един мач говедата на нашия стадион, да ги прекършим яко заради домакинските загуби, ама кур.

  23. 20
    1

    Това , което постигна Керкез за два месеца е впечетляващо , но трябва още нови играчи и отбора да играе балансирано 90 минути

  24. 15

    Такива грешки в защита не бива да се допускат !!!

  25. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    10

    КАЗЪФ ВИ ДАН СИ ГУБИТИ ВРЕМИТУ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!! НИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, ЧУГУН И АЛЮМИНИУМ!!! ША ТРЯВАТ МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН ИЛИ ПУНЕ ЗА СЪНДЪЧИ ГРЕС ЗА ДА СМАЗВЪМИ АМБРАЗУРИТИ ПРЕДИ МАЧ!!!…..ИНЪЧИ НА СУХУ, МНОГУ БУЛИ ГЬОТА! ПУФ ПАФ!:

  26. 17
    1

    Стикс твърди, погрешно, че жълтите са купили мача. Аз съм купил майка му. На промоция

    • 10

      Много си закъсал брат.Станислав е плод на групов секс от бултраси срещу баничка с бозичка.Чобата,като ботевисти му е бащата Сега е с раирана фланелка и чисти по главната.Ботяв е негов възглас,сега е чикиджия шльоковец.Като сина си.Обесника Мърков.

  27. 23
    1

    Лилавите венци много се надяваха на Етър….уви,Ботев мачка!!!!

  28. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    14

    ДУБРЕ ДЕ, ТОЛКУВА ЛИ НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ЧИ НАШТИ АТАПИ ДЕТ ГИ КЛАТИФА НА СУХУ, ВЪФ ВРАЦА ТЪРПЯХА С БАХУРИТИ В ДИВИЯ СЯЛУТУ ПЪТ 500 КМ?!!!………АМИ ТАЗИ НОШ??? ОШТИ 500 КМ С 4 БАХУРА Ф ДИВИЯ??? ТУВА ВЕЧИ Е МАЗУХИЗЪМ! НИ ГУ РЪЗБИРЪМ!!!!……….ДА ИДВЪТ ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ДА КУПУВЪТ ВАЗИЛИН, ЧИ НИ СЪ ТРАЙ! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  29. 2
    18

    Ясно е ..Жълтурите са купили мача. Те не играят честно като ЛОКОТО. Да си жив купоносителю Крушарски

    • 16
      1

      ПЛЕШИВА ГАРГО, ОТИВАЙ ДА РАЗДАВАШ КРОАСАНИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК ОТ СВИНЯТА,ЧЕ МЕТКО АЛИЕФФ НЕ Е ЯЛ ОТ 3 МЕСЕЦА!

    • 9
      1

      Днес как си настроен? Кое ще му целуваш на дъртия фрол?

  30. 1
    13

    ЧИСТИТУ НА СИ4КИ КЪНАРЙЕ САГЪ ЖЪ ФИРГАМИ КЮЧЕЦИ И ЖЪ ИДЕМ КИФТАЦИ САДЕ БОТЕВЪ САДЕ ДПС

    • 16
      2

      ПЛАЩАЙ ТОКА РЕЗАК! И ОТИВАЙ ДА ОПРАВЯШ НАКЛОНА НА КРЮШО,САДЕ НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ МАНГИЗЛИИ,МЕТКО АЛИЕФФ ЕПТЕН ГЮЗЕЛ,КАЙБА ШЕСКУ КАЛАМАЧ!

  31. 16
    1

    КЮМЮР МАШИНА, С КОЙ СЕ ПАДНА ЗА СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ?

    • 17
      1

      Играят с Левски за купата на неудачниците.

  32. 30
    2

    Чакаме сега хлипащите потници да напишат, как мачът е уговорен или Шиши го е купил.

    На всички ботевисти – честито и наздраве!

Коментарите са затворени