Атлетик (Куклен) надви гостуващия му Спартак (Пловдив) с 2:1 във финала на Област Пловдив от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. Заслужен успех за домакините с оглед събитията на терена. Противно на крайния резултат, топката спря първо в мрежата на Атлетик. Там я насочи Божидар Илиев в 22-ата минута. След 180 секунди, положението на тима от Куклен се влоши още повече. Треньорът Господин Мирчев отправи реплика към съдията и беше отстранен с червен картон. В 40-ата минута обаче Иван Лазаров се възползва от центриране на Калоян Панов и изравни. Ванчо Траянов пък даде извеждащ пас и Мартин Иванов постави точка на спора – 2:1 в 82-ата минута. Още положения за гол имаше и пред двете врати.

Така Атлетик (Куклен) ще бъде представителят на областта в турнира. Спартак пък ще трябва да преглътне ранното си отпадане от турнира след болезненото отстраняване и от този за Купата на България по-рано през есента. Тимът изпусна и първото място след като водеше с огромна преднина на върха и ще зимува втори с равни точки с лидера Несебър, който успя да настигне пловдивския тим. “Гладиаторите” завършват годината със загуба.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Сега вече може да изгоните и Кочев. Много от рано започнахте да се радвате и да си мислите че ще влезете в втора лига. Оттук нататък не винаги ще имате дузпичка

Коментарите са затворени