“Интересен край на мача за публиката. Направихме я интересна. За нас бе важно да победим. Тук не се играе лесно. Да, те са на последно място, но не беше никак лесно. Видяхте, че и на Черно море не им беше лесно. Всички имаме заслуга за успеха. Всеки един в клуба. Ръководството, футболистите… Минков си вършеше добре работата. Акере обаче е играч, който може да направи разликата в такива моменти. Ние сме отбор. Всеки е важен. Играем футбол, който е отборна игра. Не играем тенис. Доволен съм от Секулич. Той дори когато не започва като титуляр помага на отбора и играе с желание. За мен няма значение, кой ще е следващия ни съперник. Срещу всеки един ще бъде трудно. Нашата работа е да се подготвим и да стигнем до края на този турнир. Трябва да поздравим феновете и да ги призова да ни подкрепят и в последния мач.”

9 КОМЕНТАРИ

    • Абе амсалак ньеден ти на твойто пет санта пишленце ли викаш УЙ? Бегай се скрий при майка ти на Скобата

    • Уя ми е на майкати в циганската уста миризлива!

  1. 24

    Браво, тренер!!!За два месеца направи чудеса с този отбор….на 43 години съм,от 7 годишен ходя на мачове на любимия Ботев,от известно време гледам по тв,но защото не живея в БГ и спокойно мога да кажа,че колкото и силни да сме били,винаги като гости сме играли ганкиното….сега не мога да се сетя кой мач поред ние мачкаме като гости,дори и рязаните надиграхме второто полувреме,а още се запознаваше с обстановката….продължавай така и скоро ще чуваш кънтене на името ти!!!За мен попаднахме на мнооооого добър треньор….

    • 15

      Напълно вярно.
      Има два фактора за играта като гост-първия е Керкез, а втория-Попето. На тоя пич не му пука къде играе и това се предава на младите момчета. Колкото и феноменален футболист да е Тодор, той никога не е можел да поведе отбора по тоя начин, просто му липсва и международния опит и манталитета на победител винаги и навсякъде и ако щеш арогантността на Попов.

    • 2
      5

      Ава уй ти от бачкане в Сибир си изперкал ва.

  2. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    11

    Дано.Пловдив заслужава.Ти също.

Коментарите са затворени