Локомотив Пловдив отпадна от турнира за Купата на България след като изигра слаб мач в Разград. Кризата на смърфовете със сигурност се бе отразила на настроението на играчите на Александър Томаш, за които това бе 10 мач без успех в последните 11 срещи. На всичкото отгоре черно-белите изиграха последната третина на мача и с човек по-малко, след като Сегура бе изгонен за втори жълт картон. Самото нарушение бе доста леко, но остана впечатление, че главния съдия показва втория жълт картон на натрупани фауве от страна на защитника. В крайна сметка раазградчани създадоха много голови положение пред вратата на Хоркаш, който за пореден път направи блестящи спасявания. Многократните шампиони обаче успяха на 4 пъти да пратят топката в мрежата зад вратата му.

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, заложи на Динко Хоркаш на вратата, а пред него тройката в отбрана бяха Ефе Али, Хорхе Сегура и Мартин Паскалев. В центъра действаха Георги Каракашев и Евандро Да Коста, докато като халф-бекове бяха разположени Ангел Лясков и Оливер Камдем. Тройката в нападение пък бе оформена от Джовани Маркес, капитана Димитър Илиев и Бабакар Дион.

Срещата стартира с отличен шанс за домакините от Разград, които в четвъртата минута можеха да поведат в резултата. Сон отигра с глава за Квадво Дуа на центъра, който пък технично с едно докосване изведе зад защитата на гостите Кайо Видал. Бразилецът напредна сам срещу Динко Хоркаш, влезе в наказателното поле и вместо да стреля реши да подава за Бърнард Текпетей, но то бе пресечно от Ефе Али и след това стражът на Локомотив улови.

Лудогорец обаче откри резултата в 11-ата минута след подобна ситуация на пропуска с Видал, който този път се реваншира. Гостите опитаха да пресекат една топка в половината на разградчани, която попадна на пътя на Клод Гонсалвеш, който с едно докосване изведе Текпетей отлично на скорост зад отбраната на „смърфовете“. Ганаецът напредна, влезе в наказателното поле и също не стреля, подавайки за Видал, който този път изпревари Хоркаш и реализира във вратата му за 1:0. „Орлите“ продължиха да поглеждат по-често към вратата на своя съперник, но нови опасности за Хоркаш липсваха.

Първият удар за Локо Пловдив дойде в 23-ата минута, когато Евандро стреля от дистанция, получи се рикошет в капитана Димитър Илиев, но Дамян Христов внимаваше и улови топката. Правеше впечатление, че “черно-белите” играеха с доста изнесена защитата, от което моментално се опитваха да се възползват домакините. Точно по този начин на три-четири пъти играчи на “орлите” изкачаха зад отбраната на Локомотив, но във всеки един от случаите беше вдигана засада. В 39-ата минута Мартин Паскалев засече с глава центриране в наказателното поле, но доста слабо и на безопасно разстояние от лявата греда на Христов. Три минути преди края на първата част домакините изгубиха топката до центъра в своята половина и тя попадна в Квадво Дуа, който опита да прехвърли Хоркаш от дистанция, но вратарят нямаше проблеми и улови кълбото.

Втората част стартира без промени в двата състава. В началните десет минути на второто полувреме Хорхе Сегура и Ефе Али, които вече имаха по едно официално предупреждение, извършиха фалове, за които получиха последни предупреждения. Александър Томаш реагира и пусна в игра Алфа Конте на мястото на Али. Локомотив обаче остана с десет души на терена в 57-ата минута, като именно Сегура беше изгонен за два жълти картона, след като извърши нарушение срещу Дуа и съдията Георги Гинчев този път бръкна в джобчето с картона с червен цвят.

В 64-ата минута Лудогорец имаше хубава възможност за второ попадение. Капитанът Якуб Пьотровски отлично се освободи от противников играч на центъра и раздаде надясно за Текпетей, който влезе навътре, нагласи си топката на левия крак и стреля силно пред наказателното поле, но Хоркаш плонжира и изби. Пет минути след това отново полякът напредна на левия фланг, влезе в наказателното и комбинира с Текпетей, който пък продължи за Аслак Фон Витри, а норвежецът опита нещо средно между остър пас и изстрел по тревата, който обаче излезе в тъч.
В 72-ата минута “орлите” изпуснаха нов шанс за гол. Текпетей центрира от свободен удар отдясно по нападението към втора греда, където Пьотровски свали с глава за Франко Русо, който обаче стреля с глава над вратата от малкия пеналт. Точно петнадесет минути преди края на редовното време Лудогорец материализира превъзходството си в второ попадение. Гонславеш получи на центъра и подаде за влезлия преди малко Рик Джонатан, който се освободи от играч на „смърфовете“, напредна и след това отправи великолепен изстрел от около 20 метра, който намери долния десен ъгъл на безпомощния Хоркаш за 2:0.

В 78-ата минута Рик се пребори за топката с Оливер Камдем в наказателното поле и стреля с десния крак, но покрай гредата в аут. В ответната атака Ангел Лясков центрира от левия фланг в наказателното поле, където Петър Андреев успя да стреля с глава, но Дамян Христов улови топката. Шампионите изпуснаха да вкарат и трети гол в 82-ата минута, когато Педро Нареси изведе отлично Рик зад защитата на Локомотив, който остана сам срещу Хоркаш, но фланговия нападател не успя да преодолее хърватския страж на гостите, който не трепна и спаси.
Третият гол във вратата на Хоркаш обаче стана факт в 84-ата минута след чудесна комбинация. Тогава Руан Крус направи отлично двойно с Дуа пред наказателното поле, който изведе бразилеца с много технично изпълнение сам срещу вратаря на Локомотив и нападателят на разградчани насочи топката неспасяемо в долния десен ъгъл за 3:0. Крайния резултат 4:0 бе оформен в края на даденото продължени. Тисера се разписа за да подпечата 28-ата победа на орлите над смърфовете.

98 КОМЕНТАРИ

  1. Прибраха ли са ЛѝОКОМОТИВЦИ от Разград? Да не е свършила нафтата по пътя?

    • НАШТИ АПАПИ СА СЪ ПРИБРАЛИ, АМА СА СПИРАЛИ ЗА ИЗВЕСНУ ВРЕМИ! ШИФЬОРЪТ Е ТЪРСИЛ СЪНДЪЧИТУ С ГРЕСТА!!! НЯМЪЛУ ВАЗИЛИН, НЯМЪЛУ СФИНСКЪ МАЗ, ТА САМУ ГРЕСТА УПРАИЛА РАБТАТА!!! ТВА СА 11 БАХУРА ЗА 10 ДЕНЯ!!!…. И ПУСЛЕДНИТИ ЧЕТИРИ ИМ РАСКАЗЪЛИ ИГРАТА!!! БОЛКИ, СЪРБЕШ, ПЪК И МИСЪЛТА, ЧИ СА ИСПУСНАЛИ ПРЕМИТИ НЕ ИМ ДАВАЛА ПОКОЙ!!! ГРЕСТА УСПОКОИЛА АНАЛНИЯ ДИСКОМФОРТ, …АМА НЯМА ЗАРАСТВЪНИ!!!….:))

    • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

      НАФТАТА Я УПРАИЛ СТУЯН КАНАРА!! ДАЛ ИМ ИДНА ТУБА. УТ ГРЕЙДЕРА НАТОЧИЛ, ШТОТ СЕ ЗА НЕГУ ГУВОРЪТ. ПУЖИЛАЛ ИМ ЛЕК ПЪТ ДУ КОНДОФРЕЙ, МИСЛИЛ, ЧИ НАПРАВУ ЗА ТАМ ПЪТУВЪТ!:))))

  2. Истината е една.Главният беше изгонен от Кюстендил от кмета.Почука на моряците,но ТИМ го изгониха Дойде в Пловдив,алчният локофен искаше много пари за Ботев Вечно наредените всекиму винаги се подадоха гъза и влезнаха в А група.

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      С ПАСКАЛИФ, БЕЗ ПАСКАЛИФ СЕ ТАЯ, САЯ СЕДМИЦА ИГРАФМИ СИСТЕМЪ 4-3-4,… С ТАРАН!!! ИЛИ ОПШТУ, ИДИНАЙСИ БАХУРА Ф ДИВИЯ!!! УТРЕПАФА НЪ!!! МЛАТИХА НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА ФОЛКЛОРНИА ПРАЗНИК Ф УЗУНДЖОВУ!:))))

  3. Благодарение на Ботев сега локо имат подобие на стадион , които в близките 20 години няма да бъде завършен !

  4. Цялата ви мангалска лоko история е зависила от Ботев , ако не беше Ботев , нямаше Илиев да дойде в Пловдив и сега имате подобие на стадион

  5. Циганката гащи няма, но ако имаше, нямаше да насмогне да си вдигне гащите от толкова много ебан.

  6. АПАПИ, САЯ СЕДМИЦА ИГРАФМИ СИСТЕМЪ 4-3-4,… С ТАРАН!!! ИЛИ ОПШТУ, ИДИНАЙСИ БАХУРА Ф ДИВИЯ!!! УТРЕПАФА НЪ!!! МЛАТИХА НЪ КЪТ ТЪПЪН НА ФОЛКЛОРЕН ПРАЗНИК!:))))

  7. 2
    11

    Стоян канара се изправи, издруса от потурите няколко бахура и си призна пред стрямските юрдаци. Ех пичаги мои само вие ще ме разберете, гей си бях и падраст си останах ва да сейба.

  8. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    9
    1

    Ах льоко,льоко,защо злагаш ти нас.Силното биеш,слабото падаш.Армебец,циганин такъф,виж колчаф българин си.Усмувки от старите ленти на градският стадион

  9. 12

    Ужас,шампОаните се простиха с купата Догодина дубъл.Следващата пак.Съде Локу.Бюрек с локум

  10. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ДУБРЕ ДЕ, ТОЛКУВА ЛИ НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ЧИ НАШТИ АТАПИ ДЕТ ГИ КЛАТИФА НА СУХУ, ВЪФ ВРАЦА ТЪРПЯХА С БАХУРИТИ В ДИВИЯ СЯЛУТУ ПЪТ 500 КМ?!!!………АМИ ТАЗИ НОШ??? ОШТИ 500 КМ С 4 БАХУРА Ф ДИВИЯ??? ТУВА ВЕЧИ Е МАЗУХИЗЪМ! НИ ГУ РЪЗБИРЪМ!!!!……….ДА ИДВЪТ ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ДА КУПУВЪТ ВАЗИЛИН, ЧИ НИ СЪ ТРАЙ! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  11. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
    СВЪРШЕНКА НИ Е! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!!! КОЙТУ НА ФАТЯ, МЛАТИ СДРАВУ КЪТ ТЪПАНЯ НА ДИВЕТИ ПОЛК!!! ДАНО ДОДЪТ АПАПИТИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА НАДУЙМ СФИРКИТИ НА ПАРОВОЗА!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

  12. 10
    1

    Ботев имаше само един милион дългове , но Цветан Василев и тях не искаше да плати за това започнахме от в група , но вас мангали отидете ли в в група край

    • 8
      2

      Да ме извиняваш,но Ботев беше изгонен в Б група за 50 000лв дълг към БФС.Имаше да взима милион за трансфера на трима футболисти в ЦСКА.Собственик беше Селският фен на кюстендилският Пришълец .Адвоката Христо Ботев взе решението.Христолов искаше много пари Георги Илиев искаше Черно море,отрязаха го,а цървула искаше 3 милиона долара Лаутарите му се надупчиха и кюстендилци смениха Седалището

      • Първо Ботев не беше изгонен в Б група , а се разпадна и започнахме от В група , защото Христолов оскаше един милион от Цветан Василев , а той не му ги даде !

        • А сагата с Георги Илиев е много по рано , Илиев дойде в Пловдив и искаше да купи Ботев , беше готов да даде на Христолов един милион долара и се бяха razbrali

          • Христолов в последноя момент поиска повече пари , локото бяха изпаднали в Б група и за да играе в А група илиев премести велбъжд в пловдив и го приименувa Lokomotiv 1936

          • А това , че Ботев е имал да взима пари от Цска за играчи не важи като аргумент , Хейстолов да го беше продал на друг отбор , естествено че мутрите му ги vzeha

  13. 12

    Интернетфусти,чукнете в мрежата кучката на мафията,историята на една курва/книга/ или господарите на ефира Цирк Лаута.Цигани ви е прякора.Така ви знаят крадци на история.Станахте 1926 за да не плащате наема за подлеза под аренда на поредният ви убит мафиот.То не бяха турци,туркиня,мохамедани и циганският Остап Бендер Колко убити,затворени собственици имате ненужни и,гейбандити както ви нарече куроносителят ви измет циганска.От къде на къде сте беси,спортклубци,смърфове,ювентинци или наполетоебани кооператори,защитници на трактористите Смешници с измислици.Мангали със сандали.Кюстендилски бежанци влезнали на чужд гръб в А група Паразити,ненужни никому,никъде

  14. Айде пак се почна с глупостите.
    10 години на село викаш, а имаш полумесец. Със здраве да си го ползвате.
    Честита N-та седмица на първото място… Това не съм го чел бая време.
    Бахури? Враца ви вкараха 4. И другите и те. Вие гол вкарвали ли сте скоро?
    Базата в Тракия? Няма я вече.
    Пари за стадион? Е трибуна трябваше, не цял стадион. Намазахте 2. Това е положителното за вас в момента.
    Ще се спра до тук. Вие си продължавайте да се радвате на пети и бахури, докато ви ебаха майката циганска. Фалит? Или как го казвате вие… Ново Ъ(обратно в Кюстендил във вашия случай или ново заличаване). Май е време Локо Пловдив 2 да стане Локо Пловдив 3

  15. Аллах е с нас! А има ли значение кой е срещу нас щом Аллах е с нас?

  16. ПИРИН ША ГУ МЛАТИМ ПЕТ ТААНЕТА!!! ЯЗ ВЯРВЪМ Ф СТУЛЮПИНСКИТ МУМЧЕТА!!!

  17. 5
    1

    Сега и Пирин ще ви бие , кантонери прости !

  18. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    ГУЛЯМУ ЯБАНИ НИ УДАРИФА…. ЧЕТИРИ ШУДЖУКА НА СУХУ. КОФТИ, БУЛИИ?:))

  19. Превъзбудата от вкуса на сиренйето расло под ватенка е превъзбудил всички бултраси, защото им напомня детските години и сиренйето расло под дочените гащи на дедите им.

    • Пришалците в Пловдив са жепейците и кантонерите , тръгнал да ми се прави на гражданин , а баща му жепеец

      • Стегай донечите гащи със сезала. Намятай на дедо овчарския ямурлук и беж към копнежа да гледаш съветските негри. Най-белите негри в света.

        • Цигани.Това казва всичко и го знае всяко дете

    • Краварска подлога….мърша!!!!Роб за цял живот!!!Вечно надупчен педераст!!!

  20. Отново чета сериозни заплахи от страховитите черно бели хулигани ,разни там неаполитани лаута арми и разни други помпозни имена на организации от по 10 човека.
    Но никой няма време да отговори на 3 прости въпроса:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво означава Ювентина?-на какъв език е това да не би да е цигански?
    3.Как за бога 40000 души(най уникалната публика,културната общественост и истински майни+хулигани😂)са се предвижили за един ден от Пловдив до Ихтиман през 1983?
    Очаквам отговори хулигани стига заплахи че не мога да спя вече😂😂😂😂

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
      5
      1

      Ботев Ихтиман никога не са били в А група.Стадиона им е на 5 км от гарата а капацитета му е в пъти по малък,никога не е бил пълен.Бях на двата полуфинала с участие на двата пловдивски отбора.Беше пълна само северната трибуна от пловдивчани,не повече от 5000.Толкова бяха и цесекарите.Ако ги питаш и в Казанлък са били 20000,при капацитет 10000,попето местни.На финала с Лека пак 40000,при положение според БФС 20000 зрители.Дори с Берое смятат и гостуващите.Локо Хасково първи мач на гостуващите в А група 15000 от тях 10000 от Хасково.Градски стадион при сняг с Академик София 200 човека под навеса.Да не забравят жалкарите че не само те са ходели на мач с техният отбор Ами със Шумен в дъжда 1999г.Дори старите локомотивци скубеха косите от срам Жалки цигани

  21. Томаш сега и Пирин ще ви бият насред лайнута парк !

  22. 10

    Дерзайте мангали! Вие сте на ход. България се обезлюдява с чудовищен темп, но вашето племе продължава да се плоди. Утре от Вашите среди ще се пръкне новия Президент, новия Премиер, а и новия шампион по футбол. Още малко и ще сте господарите и не само на Пловдив, но и на България. С две, три, неправителствени организации отзад ще сте най- отпред и на гей парадите. Как да не ви завиди човек? Къде сте вий и къде сме другите? Поне за вас няма да мислим! Вие сте успелите!

    • 1
      5

      Аз съм Ботевист , но не смеавай политическата пропаганда с футбола , от политика не разбираш , путинист скапан !

      • 3
        1

        “Ботевист”? Гей скапан, ти си срам за името на Ботев!

        • Много сте прости вие путинистите, тъпаци!

          • Ей, да не кажеш на педала гей? И на циганина мангал! Веднага ставаш путинист? Дреме ми на патката как ме наричаш, важното е, че не оборваш твърденията ми!

          • Путинист си , какъв да си , харесваш Путин , Бай Тошо , задръстен роб !

  23. Още след мача с Левски ви казах, че ще ви напълнят шарана за Никулден. Ако бяхте си останали в Пловдив щяхте да паднете само с 3:0.

  24. 10
    1

    Стикс, наздраве и благодарим. Тази тежка карма, която хвърли върху Локото е изцяло благодарение на твоите хиляди постове. Продължавай все така. Малко остана до фалита.

    Винаги съм ти казвал… трупаш, трупаш и накрая идва сметката… винаги идва.

  25. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    6
    1

    СБИРЪТИ ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН?!!! ВИСИТИ Ф ТЕМИТИ И ПИШИТИ ПРУСТУТИИ, А НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН!!! НЯМА ДАЖИ ЗА СВИНСКА МАС!!! ДЕЛИОРМАНА НЪ ЛАШКАХА НА СУХУ И СИГА АПАПИТИ СЪ ВЪРТЯТ КЪТ ШУГАВИ УФЦЕ ПУ СИДАЛКИТЕ Ф АФТУБУСА ЗА СТУЛЮПИНУУ!?? ХАК ДА ВИ Е МЪРЗИЛАФЦИ, ЗАТРИХТИ ПАРОВОЗА!!!

  26. 12
    1

    А. Сотков – Скъпи фенове на любимия Локомотив, честит Никулден и весело посрещане на Коледа и Нова година.

  27. 14
    1

    За малко да се класирате. Ако не бяха 4те гола си ги отстранявахте.

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
      9
      1

      ИСТЪРВАХМИ ПРЕМИИТИ….

  28. 3
    14

    Десет години на село,..Не можем да ви стигнем и гъза да си съдерем.ВДИГНТИ РЪЧИЧКИ.

    • 14
      2

      Ботев Пловдив две титли 1929 , 1967 , три купи 1962 , 1981 , 2017 , завинаги врори сте мангусти в Пловдив

    • 12
      2

      Стойка партер пред Ботев.Без настроение,меки китки с вдигната опашка.Кюстендилски кучки,горе ръцете,долу гащите.Гейдружинка калинка,катеричка рунтавелка със свалена фланелка .Качила се на табелка и написала с молив,смърт на циганският лайноМотив.Кумчо Вълчо с гумичка изтрил и написал с пирон само Ботев шампион.Циганки ,туркини и арменки,грозни олигофрени.

    • 9
      1

      Да ти сера на рошавата путка, лилав циганин!)

    • Това “село”,което визираш е населено с чергари фенове на пришълеца! Подмий си вмирисаната на скумрия пОтка и лягай в казана номадче!

  29. 12
    2

    АЙ ШАМПОАНИИИ….. КАЙБА ШЕСКУ КАЛАМАЧ!

  30. 1
    12

    ТОПСЪДИИТЕ ИМАТ НЕПИСАНО ПРАВИЛО: ВТОРИЯТ ЖЪЛТ КАРТОН ТРЯБВА ДА Е КРИСТАЛЕН, БЕЗПРЕКОСЛОВЕН, ПОЧТИ ДИРЕКТЕН ЧЕРВЕН! АМА ТО ТОЯ СЪДИЯ НЕ Е ИЗМЕЖДУ ТЯХ. ПЪРВИЯТ БЕ ПОКАЗАН РАНО-РАНО, КОЛКОТО ДА СЕ ЗАСТРАХОВА. СЛЕД ТОВА МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ И 1О ФАУЛА, НО ВТОРИ ЖЪЛТ СЕ ДАВА САМО АКО (ПРОЧЕТИ НАЧАЛОТО)! БАСИ… НЕ СТИГА ЧЕ И ФОРМАТА НИ ПАДНА ДРАСТИЧНО, АМИ РЕФЕРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ СМЯТАТ ЗА ДЯВОЛИТЕ НА ДЕЛИОРМАНА…

  31. 7
    1

    МЕТКО АЛИЕФФ ЕПТЕН ГЮЗЕЛ!

  32. 10
    1

    Азис,как боли, колежки.До мъдете в гъза,четири пъти.Сух,целият циганки.Ох,ох,до следващият път.Отново.Магистралки евтини.

  33. 13
    2

    Не разбрах сега , брадата в депресия ли е или не ? Столипиновския Жиру , окачай калеврите брада , не се излагай повече ! Ще те направят шеф на базата в Тракия , ама , когато стане готова , демек никогали !
    Шампоани , медалисти , Сена бил страшен и тн , а дефакто сте едни средняци с ултра късмет последните години , ама як късмет даже и ирландците завидяха !

  34. 2
    18

    Кефи ме как 1912 руски шантонерки са го налапали на ватенката до топките и си мислят, че са велики.

  35. 20
    2

    СПОМЕН ОТ МИНАЛИЯТ ВЕК,ТРАНСПАРАНТ ОТ БУЛТРАСИТЕ.СБОГОМ КУРВИ.СБОГОМ КЮСТЕНДИЛСКИ СЛИВИ МИРИЗЛИВИ.

    • 10
      1

      Ся пичуи, майна, прогресираме и ние потничетата:
      Враца Ботев 2:0, Бирой на кашона – опять двойка;
      Говдедата три шпека във въшлясалите цигански задници;
      Лайногорец 4 броя за героя (Тошко с прекрасен изведащ пас);
      Ко следва? В Дивияяяяяя, цигани нещастни! Бееееееееееееееее.

  36. 11
    1

    ПАК НЪ ИБАА! БОЛИ НЪ ГЪЗЪ! КО ЖА ПРАЙМ? АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА, ШЪ НИ РАЗБИЯТ ЗАДНИЦАТА!

  37. 14
    1

    Колелото яко се завъртя,цигански комплексирани мърши.Стадионът ви зацикли,за базата е ясно,пари нямате за заплати и ток на полустадиончето ви.Всеки ви лупа къде ви хване и на полусезона половината ви футболисти ще избягат.Тежка стана съдбата ви,миризливки

  38. 7
    1

    ТОА ЧАПКЪНИН ТРИНОРЧИТУ, ШТО НИ ПУСНА ТАРАН??? УШ ТАРАНА ШТЕШИ ДА ПОРИ, ПЪК КВА СТАНА ТЯ??? ПОРНАХЪ НЪ ЧЕТИРИ ШУДЖУКА И ШУТА КЪМ СТУЛЮПИНУУ… КОФТИ!!! ДА ИДВА ОНЯ УТ ХАМЕРИКА И ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ! ПУФ ПАФ:))))

    • 9
      1

      Тия жълти хем са много,хем ни шият без пари анала.Добре че пъхат мамул преди това за да не усещаме нищо.Вълчо два пъти пое Манила,иска пак,а Зрънкови са абонати,Тошо и Наполито чакат с месеци абонамент

  39. 12
    1

    ЧЕТИРИ шарана в циганската путарана!

  40. 12

    БАТЕ СИГАН ШТО НАС ТАКА ИБАЛИ БОЛИИИ БАТЕ СИГАН

  41. 12
    1

    Големи шарани , четири броя в мрежата на локо , хубав никулден и левски падат

  42. 12
    1

    Циганите много емоционално паднаха. Бяха на ръба да бият. Ахъ да вкарат… И ги изненадаха 4 пъти изотзад!!!!

  43. 15
    1

    Зрънкови, събрахте ли пари за тока.Паровоза става лайновоз .

  44. 1
    10

    Ех горкичкия Андрей как се радва на чъждите неуспехи…
    Ми на какво друго?!…

  45. 12
    2

    Качвайте се в рейса, че ви чака път. Имате ли гориво въобще, защото няма пари.
    Горкичките съжалявам ви!
    Доста път ви чака.
    Конфузно състояние.
    Слагайте слушалките. Поплачете си.
    Много зле е положението. Пари – йок…
    Променихте “постановката” както казва вашето тренерче.

    • Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: "Ако някои неща продължават така, си тръгвам?"
      1
      12

      Ами сега като почнем и ние като вас да цокаме от Общината и за нас ще има пари

      • 16
        1

        Ти се радвай че покрай нас я докарахте до тук. Да ви Е.М. циганска

  46. 19
    2

    Момчета и момичета, днес е празник, голям празник! Троен празник!
    Никулден!
    Левски пада!
    ЛокУто и то…
    Е.как да не вдигнем наздравица!

  47. 19
    2

    Приказката свърши пак сте си същите мърши .

  48. 17
    2

    четири рязани шпека за мангалите от Аджисана! бу ха ха ха ха!

  49. 16
    1

    Ооооххххххххх
    Гъдел ме ееееееееее
    Моля ви….изчакайте обяснението на Томаш, според мен този път:
    Сърцата не са центровани нещо

  50. 15
    1

    По 4 лудогорски пилета за мангалите хахахаха

  51. 17
    1

    Бахури… Махури… Де го онзи мушмул…бесещия се…
    …..
    Няма ни него…
    Няма първо место…
    Няма купа…
    Няма централна трибуна…
    Няма да има скоро и отбор….
    Иначе собственици има…. Ама пара никой не дава…Има също и циркаджии зад океана които се натискат да вземат семплото отборче ..
    ….абе гаргара батко….

  52. 14
    2

    Има ли смисъл да се коментира миризливия смешен цигански катун,който взе да гълта вода след всеки изминал мач.Не мисля

    • 2
      9

      ВИЕ ДРУГ ПОВОД ЗА РАДОСТ НЯМАТЕ ТАКА,ЧЕ НОРМАЛНО! ЦЯЛАТА ПОМАШКА ПАСМИНА Е В ТРАНС ОТ ЕДНА СЕДМИЦА,НО СКОРО ПАК ЩЕ СЕ СМЕЕМ ПОСЛЕДНИ!
      ВИЕ ОТ 20 ГОДИНИ НИ ЗАКРИВАТЕ И ВЕЧЕ СМЕ СВИКНАЛИ С ПОДОБНИ МАЛОУМНИ КОМЕНТАРИ.

      • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

        РЕДЖЕПЕ, САЯ СЕДМИЦА ИГРАФМИ СИСТЕМЪ 4-3-4,… С ТАРАН!!! ИЛИ ОПШТУ, ИДИНАЙСИ БАХУРА Ф ДИВИЯ!!! УТРЕПАФА НЪ!!! МЛАТИХА НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА ФОЛКЛОРНИА ПРАЗНИК Ф УЗУНДЖОВУ!:))))

  53. 17
    3

    Ех,каква хубава вечер. Първо говедата ,после и соло ташака им мингянския локомотив отпаднаха. Кеф. Наздраве на Стикчо дълбокото гърло

  54. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    10
    1

    ГУЛЯМУ ЯБАНИ НИ УДАРИФА…. ЧЕТИРИ ШУДЖУКА. КОФТИ, БУЛИИ?:))

  55. 14
    2

    Изключително пестелив “Лудогорец”.Игра на котка с мишка.Тази вечер- пореден епизод от сериала “Безсъници в Столипиново”.

Коментарите са затворени