Ботев (Пловдив) публикува официално съобщение в сайта на клуба. Ето какво написаха “жълто-черните”:

Уважаеми Ботевисти,

На 11.12.2023 година в Президентския скайбокс на стадион “Христо Ботев“ ще се състои празничен коктейл под наслов “ПФК Ботев Пловдив и Приятели“.

В навечерието на Коледа и в присъствието на видни пловдивски общественици, благодетелят на любимия ни клуб – г-н Антон Зингаревич, ще направи равносметка за изминалата календарна година, на която ще очертае и плановете на клуба за неговото бъдещо развитие.

Напълно осъзнавайки мащаба и значимостта на институцията “Ботев“ – както за град Пловдив, така и за цялата страна, ръководството на клуба, в непринуден и приятелски разговор със съмишленици, ще обсъди следващите стъпки, които да изведат “жълто-черния“ гранд на едно по-високо ниво, продължавайки с достойнство неговата горда и величава история.

Убедени сме, че добрите дни пред “Ботев“ тепърва предстоят, а когато сме заедно, нищо няма да може да ни спре!

С уважение,

Ръководството на ПФК “Ботев“

16 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  8

  Зингаревич, я издири всички живи футболисти, треньори и служители минали през “Ботев”, може и за ден, и им дай по една пенЦия, че белким млъкнат!

 2. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
  4
  1

  КУГА ША ДОДЪТ БЛАГУДЕТИЛИТ УТ АНАДОЛА ЗЕКИИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ДА ПУЧЕРПЪТ С БАХУРЧИТА И БАКЛЪВА??….ИЛИ МУАБЕТЯ ША Е Ф КОНДОФРЕЙ ПРИ НОВИА ФК ПАРОВОЗ?:)))))))))))) ПУФ ПАФ:)))))))))))

 3. 1
  4

  А УА КАЖИ КЪДЯ ЖЪ ДАВАТИ КИФТЙЕТАТЪ И ПЕПСИТУ ВА НИ МЪ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПУСТЙЕ КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ САНО БОТЕВЪ

 4. 3
  5

  За пореден път ни информират без всъщност да ни кажат каквото и да било?! Какъв по дяволите е тоя начин на поднасяне на информация?! Ако така ще ни информирате по-добре нищо не казвайте. С настоящата информация ни правите съпричастни на какво??! И без това правите каквото си искате. Или вие ни оказвате чест и ни уважавате като ни информирате,а ние от своя страна ще ви се отплащаме с присъствието си на мачовете. Много ще ми е любопитно каква информация ще ни напишете след срещата?! Всъщност всички още от сега знаем как ще изглежда тя!!

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

   ДУГАНЕ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! НАПРЕШ АПАПИ! ПУФ ПАФ?:))))

 5. 4
  8

  Плановете са да изпраскаме петата до дъно в сливиците, 6-те бахура рязко в дивия и за Стряма ва да гоейба.

 6. 4
  15

  Хахаххаха ” мащаба и значимостта на институцията “Ботев“ – както за град Пловдив, така и за цялата страна” .⁴.. с 39 фена на мача с Хебър….
  Само защо са пропуснали значимостта за целия свят?! Все пак са били резервите на Барса в мач без значение преди 100 години и са създадени от Чингиз хан ПЪРВИ В СВЕТА..

  ЕБАТИ ЖАЛКАТА ПРОПАГАНДА И КОМПЛЕКСАРЩИНА…

  • 5
   1

   Ша му изпия любовния сок оъ топчаците на Зингаревич!
   Оффф мислех си за КУРшарски ама и на тоя не бих простил щом съм жаден и гладен!

   • 4
    8

    Бонке, Нешко не те ли ебе вече?! Гледам само за уйове мислиш…

    • 7
     2

     Бонка (майка ти)я познавам интимно от време оно.Може и да си ми син,щото всичкото вътре го фъргах та ако си плешив,грозен и беззъб начи си мой.

     • 2
      1

      Бонке, явно много си я закъсала…
      Валидолче?!

 7. 6
  12

  Боже, боже…ботевист съм от преди да проговоря, но който го е написал тва заслужава бой с пръчки на гол задник.
  Бива ли да сте толкова мазно-сервилни…

Коментарите са затворени