Затишие пред буря на Лаута – такава е ситуацията в момента в Локомотив.

Вчера от клуба никой не коментира щекотливата тема за това какво е бъдещето на клуба. След поражението с 0:3 от Левски изпълнителният директор Павел Колев разкри потресаващи факти – играчите имат да получават заплати и суми за квартири, електричеството на стадиона може да бъде спряно всеки момент, част от заработените от клуба средства не постъпват в касата му. Думите на Колев бяха потвърдени и от спортния директор Илко Пиргов. Той разкри, че най-вероятно никой от асовете с изтичащи договори, няма да преподпише своя контракт в настоящатата обстановка и ситуация. Двамата директори казаха, че ако нещата не се променят, те ще напуснат клуба. А като причина за положението посочиха битка за надмощие при акционерите. Още в неделя Сотков поиска оставката на Колев, а в същото време Крушарски обяви, че няма да я приеме. Вчера на Лаута трябваше да има среща, но официална информация за такава не излезе. Публично заявление за оставки от Колев и Пиргов също не бяха публикувани. Проверка на PlovdivDerby.com показа, че Павел Колев от много рано сутринта е пристигнал на Лаута и е прекарал там целия си работен ден. За Сотков единствено се знае, че е в България.

Треньорския щаб и играчите са в неведение от случващото се, но е факт, че са притеснени от забавените плащания. Това личи и от представянето им и срива в класирането. А щом на Лаута няма пари дори за фактурата за той, то се предполага и че такива няма и за медикаменти, с които съвременния футбол е немислим.

Интересно е, че на 9-и декември трябва да има размествания в ръководния орган на Локомотив Пловдив. И до тогава доста неща могат да излязат наяве.

28 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    3
    1

    КУГА ША ДОДЪТ БЛАГУДЕТИЛИТ УТ АНАДОЛА ЗЕКИИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ДА ПУЧЕРПЪТ С БАХУРЧИТА И БАКЛЪВА??….ИЛИ МУАБЕТЯ ША Е Ф КОНДОФРЕЙ ПРИ НОВИА ФК ПАРОВОЗ?:)))))))))))) ПУФ ПАФ:)))))))))))

  2. 3
    15

    Крушарски и Сотков, другия път като дойде Андрей (Фекала) на Лаута, го посъветвайте да иде първо на Грабежа и като опишф тамошните далавери тогава да дойде.

    Защо изобщо го пускате този жълт мисир да развонява Лаута?!

    • 7
      5

      Георги Илиев ще остане в историята, като първият българин в света, който влиза в подземна Азиатска нелегална букмейкърска къща в средата на 2003г. и залага 1 000 000 Щатски долара на коефициент 300 към 1.Залогът е, че отбора му Локомотив Пловдив ще стане шампион на България през сезон 2003-2004г. Азиатците правят собствено разследване, което установява, че Локомотив Пловдив, никога не е ставал шампион на България и приемат залога му от 1 000 000 $ и дават високият коефициент – 300 към 1.

      В края на сезона те са опровергани.

      Локомотив Пловдив става шампион на България за първи път в историята си, а азиатците са принудени да изплатят 301 000 000 $ на Георги Илиев.“

  3. Започна се! Привържениците на “смърфовете” призоваха двамата собственици незабавно да напуснат клуба

    • ЕТО ТИ Я ИСТИНАТА ЛАЙНЬО ЦИГАНСКИ. Георги Илиев ще остане в историята, като първият българин в света, който влиза в подземна Азиатска нелегална букмейкърска къща в средата на 2003г. и залага 1 000 000 Щатски долара на коефициент 300 към 1.Залогът е, че отбора му Локомотив Пловдив ще стане шампион на България през сезон 2003-2004г. Азиатците правят собствено разследване, което установява, че Локомотив Пловдив, никога не е ставал шампион на България и приемат залога му от 1 000 000 $ и дават високият коефициент – 300 към 1.

      В края на сезона те са опровергани.

      Локомотив Пловдив става шампион на България за първи път в историята си, а азиатците са принудени да изплатят 301 000 000 $ на Георги Илиев.“

  4. 11
    2

    Какъв прекрасен стадион-във формата на полумесец.Идеално пасва на некъпаните от маалата.

  5. 6-0 7-3 4-0 ГОРДОСТА НА ПЛОВДИВ НЕНАДМИНАТ ХЕГЕМОН В ГРАДА !!!
    1
    17

    Андрей криво тикво не се безпокой за Локомотив пак ще бием смешник пробит ти гледай бляда да не избяга че тогава ще даваш парички от мизерното ти сайтче или ония който избягаха като жени на инсаойл дойдоха за селфи и си забравиха маратонките

    • 13
      1

      Тихо, циганино, тихо. Само Ботев… Враца, как ви ебаха в дивия!

  6. 17
    2

    Смеехте се когато играта на Ботев не вървеше. Но пък в управлението нещата се оправиха – играта също тръгна.
    Сега при вас управлението никакво го няма, и играта никаква я няма.
    Сега какво стана ? Палачинката обърна ли се ? Да се смеем ли и ние ? Да падаме ли на вашето ниво ?

    • 14
      1

      Ти както искаш брат, всеки сам си преценя-знаеш, но аз лично хич не смятам да тъгувам по погубените цигански блянове.
      Малките циганчета които се помислиха за някви ултраси, някакъв фактор едва ли не, трябва да разберат от първа ръка къде е историческото място на техния драмсъстав-някъде малко преди Б група.

    • 1
      13

      Хаха, глупак, “играта ви тръгна ” защото Шиши купува и уговаря мачове и съдии по линия на ДПС.
      Зингаревич е разследван от УЕФА, Шиши е Магнитски, а ти сам си говориш… селска идилия
      И за кучетата в Коматево вече е ясно, че сте част от международната тото мафия, а ти си тръгнал да тролиш че “сте се оправили”. Ебати тъпира дето си, Андрей…

      • 12

        Той Шиши си няма друга работа, ами урежда мачове. Абе, как ви идват подобни глупави опорки? Измислете нещо, което да е поне малко от малко вероятно. Това с Шиши е пълна тъпня. Даже малките деца няма да му се вържат.

      • ИСТИНАТА,ИСТИНАТА. Георги Илиев ще остане в историята, като първият българин в света, който влиза в подземна Азиатска нелегална букмейкърска къща в средата на 2003г. и залага 1 000 000 Щатски долара на коефициент 300 към 1.Залогът е, че отбора му Локомотив Пловдив ще стане шампион на България през сезон 2003-2004г. Азиатците правят собствено разследване, което установява, че Локомотив Пловдив, никога не е ставал шампион на България и приемат залога му от 1 000 000 $ и дават високият коефициент – 300 към 1.

        В края на сезона те са опровергани.

        Локомотив Пловдив става шампион на България за първи път в историята си, а азиатците са принудени да изплатят 301 000 000 $ на Георги Илиев.“

  7. 16

    Взимам си пуканки и започвам да гледам цирка Зрънкови .

  8. 3
    12

    Крушарски ще оправи всичко. Аз му вярвам. Целувам ти ръка купоносителю…

    • 14

      Ела Кура да ми целунеш малко плешиво педалче!

      • 11

        Ще го целувам,ще го смуча и сокчето ще ти изпия г-н Крушарски!

  9. 16
    2

    Уважаеми зрители “Сагата Зрънкови” отново на екран. Предстоят интересни серии на комедията “Ракетчикът и Мангизлията от Лаута”. Номинирани за наградите ” Най-големите измамници”. В главните роли: Луи дьо Крушо и Адема+. Приятно гледане на всички.

  10. 13

    БАТЕ СИГАН НЕМА ПАРА ЗА ЛОКУТУ ДЖУВЕ БАТЕ СИГАН

  11. 6
    22

    Андрей чака цирк. Цирка е на Гомнежа (Кънчева поляна). Манежа е там вече много години. На Лаута си взимат купички и медали, раздавт пети и бахури и им дреме. Феновете са щастливи, тази година пак в трйката, селянущите и родопската яка си грезат ноктите хахаха

    • 11

      Тази година в кое?

      Хаха, Ремзи, тая година единственото място в което ще сте е на майка си вмирисаната на царска туршия мушмула.

  12. 17

    Прекрасен стадион, нищо повече не трябва да се прави-и така си е добре.

    • 10
      1

      Хубав е, наистина…за пасане на овце става!

      • Е тва е задния двор на Селското училище, ти кво очакваш-Алианц Арена?
        За там си е направо перфектен кво му е, аман от махнаджии баси…

  13. 25
    1

    Отбора на Столипиново няма да започне пролетния полусезон. Първенството ще стане една идея по-хигиенично и лишено от въшки.

  14. 19
    2

    Ще се ебете цигани мой за да платим тока!

Коментарите са затворени