Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува директора на Локомотив (Пловдив) Павел Колев, който преди няколко дни загатна, че докато е бил в Левски в тима е имало предложение за уреждане на мачове с друг тим. Босът на “белите” посъветва Колев да даде отчет за организацията на Европейското първенство за юноши до 17 през 2015-а година.

“Павел Колев да каже какво има предвид, но и да даде отчет за едно първенство, на което имаше мачове в Бургас. Аз исках Боби да го изгони и затова го изгони Боби. Нека да дойде и да каже, погледнете тези разходи. Кой ги е правил кой ги е подписвал. Те са за около 400 000. Колкото са телевизионните права на клуб като Левски или Славия. Открил Америка Павел Колев. Ще го кръстим Христофор Колумб, а не Павел Колев. Дай отчет къде са парите. Да не му поразровят и във футболния съюз, че и там да не излезат липси”, каза Стефанов.

6 КОМЕНТАРИ

 1. КАРАБИН РЕЗАКОФ КЛОАКОМОТИФОФ УТ АРДИНУ😃😂😂😃😂😞

  БРЯ, МЛОГУ МИРИШИЛО Ф НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ? ША СЪ УПРАЯТ, НИЙ ДА СИ ГЛЕДЪМИ КАЗАНИТИ И ДА ПУМАГЪМИ С ВЕЛПАПЕ!! ПУФ, ПАФ!:)))

 2. 3
  3

  Бат Венци нещо негонен бяга, Павел Колев беше казал нещо за едни шумни президенти.

 3. Клоун като цървула от Говедарци. На всяка манджа мирудия.

  • 6
   1

   Виж сега, може и да си прав, но тук има и нещо друго. Чичо ти Венци е чорбаджия. Такива са и Сотков и Крушарски. В БГ, чорбаджиите може да се бият, да се псуват спр.Ганчен-Домусчиев/, може и да се натаковат /спр.Симитли/, но това си е тяхна работа. Директорите са от по долна категория. Може да са учили много, да знаят много, но нямат право да говорят за чорбаджиите, да ги обсъждат и прочие. Всички знаем, че далаверите идват не от директорите или футболистите, а от чорбаджиите. Обаче, последните са пряка протекция от най-високо място и всичко им е позволено /спр. Лудогорец-Славия/. Така, че г-н Колев мълчание му е майката. Иначе, Сотков може и да не те бие, ама такива като Чичоти Венци, дето са в лайната от 100 години, трудно ще ти простят. Анадънмо?

Коментарите са затворени