Тодор Неделев бе избран за играч на мача за своя тим Лудогорец след гол и две асистенции срещу Ботев (Враца). Лудогорец разби с 5:0 Ботев (Враца) в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Якуб Пьотровски заби два гола, а по един добавиха Квадво Дуа, Матиас Тисера и Тодор Неделев. “Орлите” нямаха особени проблеми със съперника и победиха без особено напрежение.

Неделев центрира от ъглов удар и Якуб Пьотровски засече топката в мрежата за 2:0 през второто полувреме. В 74-ата минута многоходова акция позволи на Неделев да изведе Матиас Тисера на чиста позиция, който хладнокръвно реализира за 4:0. Тисера игра за дубъла на Лудогорец преди два кръга и вкара единственото попадение срещу пловдивския Марица. Две минути преди последния съдийски сигнал Неделев се разписа с хубав далечен удар с левия крак, с което оформи и крайното 5:0.



 

5 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Тодор си е Тодор, проблема за нас е че с тая игра зор ше видим да си го върнем обратно.
    Деба, а кво хубаво би било да я цъкат в средата с Попето и да дават хитри пасове на Бароан и на децата по крилата, бая отбори ше бъдат подложени на брутален ошашавинг.

  2. 1
    5

    Ха ха ха голям критерии е Ботев Враца. На умряло куче станал герой. Слезте на земята.

    • Едни трябва да слезнат на земята, други май отиват под земята, пордон, в тунела на безвремието. Живот! Всичко се среща.

  3. ФИРГАМИ КЮЧЕЦИ В МААЛАТА ЗА ТЕБИ ТОШОУ ВРАЩАЙ СА ВЕЧИ ПРЕ НАЗ

Коментарите са затворени