Днес от 12:00 часа в Дом на културата “Борис Христов” се проведе същинската част от “черно-бялата” Коледа, организирана от фенклуб Локомотив (Пловдив).
Както всяка година, феновете разлистиха шарената история на Локомотив, споделиха какво са осъществили през годината, пяха песни от репертоара на “черно-бялата” торсида и наградиха най-заслужилите в анкетата за футболист на годината.

Събитието започна с почти към феновете на Локомотив, които вече не са сред нас. Почит беше отдадена и към бившия футболист на “смърфовете” Уирис Густаво, който загина в автомобилна катастрофа преди седмици. Водещи на “Черно-бялата” Коледа бяха от София Маринкова и Драго Симеонов.

На сцената първо се качи Ангел Ангелов, който е живата история на Локомотив и запозна всички присъстващи с интересни исторически факти за клуба. Специална награда получи директорът на ДЮШ Димитър Палазов. Последваха изпълнения на актьора и певец Георги Низамов, а след това фенската организация Gott Mit Uns беше наградена.

Младокът Петър Андреев беше награден за гола си срещу Арда (Кърджали). Голът на нападателя беше избран от феновете за най-красив през тази календарна година. Наставникът Александър Томаш получи плакет за добрата си работа, откакто пое “смърфовете”. Той благодари на всички присъстващи в залата за непрестанната подкрепа.

Наградени бяха най-изявените спортисти в Локомотив, както и най-изявените футболисти от ДЮШ на “черно-белите”. Специална награда получи набор 2010 на Локомотив с треньор Христо Златински. Тази селекция беше избрана за най-добра в детско-юношеската школа на пловдивчани.

Сред гостите бе легендата на Локомотив Мартин Камбуров, който връчи награда на Петър Андреев, който зае трето място в анкетата “Футболист на годината”. Камбуров пожела на Андреев, който носи неговия номер на фланелката, да отбележи поне 150 попадения за “смърфовете”.

На второ място остана бразилската звезда Джовани. След това на сцената излезе най-голямата легенда на Локомотив – Христо Бонев, който се разчувства при скандиранията на неговото име от феновете на отбора. Цялата зала беше огласена от песента за Зума. Бонев успокои феновете и ги призова да бъдат спокойни след последните събития около ръководството и тревожни разкрития на изпълнителния директор Павел Колев.

Христо Бонев връчи наградата “Футболист на годината” на стража Динко Хоркаш, който се радва на огромна обич от страна на феновете. Хърватинът благодари на привържениците и сподели, че за него е чест да носи фланелката на Локомотив.

Нито Христо Крушарски, нито Адам Сотков присъстваха в залата.

39 КОМЕНТАРИ

  1. Много съм срал и пикал на централната трибута! Едно време беше друго ,сега младежта нищо не знае!
    Пикльовци и бубараци!
    Какво беше едно време ,сега само помаци и цигани в моя Локомотив!
    И публиката и пълен ташак!
    Едно време беше ама беше сега и отбора и публиката играят Ганкиното!
    Поздрави от Бай Колю от Неделино !
    Ашкулсун!

  2. 4
    2

    😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Коледа???? нагли лицемери с лилави венци . а , на Банго Васил къде се сзбира катуна

  3. 2
    7

    Гордеят се, че са легнали на кръвния враг, срамуват се , че са ботевисти, това е ботевЪ…

    Превод: бият се в гърдите, че не били по- слаби от Локомотив във финала на финалите, а легнали на кръвния враг. Празнуват жълтата Коледа по ботевистки и тя изчезва завинаги, защото била СРАМНА РАБОТА!

    Това е ботевЪ- СРАМММММММ

    • Първо си плати тока, след това бълнувай, кашончо.

      “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана. “

    • Ако имаш чест обеси се грозно копеле.Посмешище.Ти си срам за всяко човешко същество.Посиреч.

  4. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

    НЯМА ДА СА ПЛАШИТИ!!! ЧУРБАДЖИИТИ СЪСТВАХА ГРАДЪТ, АМА ША ИДВЪТ СКОРУ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!! ЗА РАМАЗАН БАЙРАМСКАТА СБИРКА, ТЕ ША ВОДЪТ ПАРОВОЗА В БИТКИТЕ ЗА ШАМОАНА! ПУФ ПАФ:)))))

  5. СТОЙЧО ГЕНА СПЕРМОЯДА ГО ИГРАЕШЕ СНЕЖАНКА В ТОАЛЕТНИТЕ . СРЕЩУ 10КИНТА

  6. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    СИЧКИ АПАПИ, УБИЧЪШТИ КЛОАКУМУТИФ СЪС СЕРСЕТУ, ТРЕБЕ ДА СЪ УБИДИНИМ НА КУНГРЕСА НА ВАСИЛЮФ ДЕН ИЛИ НА РАМАЗАН БАЙРАМ И ДА ПУЛОЖИМ НОВУ НАЧАЛУ НА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР УБИЧЪН УТ СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА!!! ШУШЛЯКА, ПУМАКЪ, ШУНДИСЛАФ, АДВУКАТЧИТУ, ЗУЛУМА, ГОЧУ, СЪНДЪКА, ОДЖАТА, ДЕПИСЕТУ И ОШТИ ПЛИЯДА АВЕРИ, ТРЕБЕ ДА СНЕ КЪТ УМРУК!! СИЧКУТУ АПАП, ЗАЙДНУ!!! ДА СМИНИМ ИМИТУ НА ПАРОВОЗ И ДА ПУТЕГЛИМ С ПЪЛНА ПАРА КЪМ КОНДОФРЕЙ!!! НАПРЕШ МОЙ ПАРОВОЗ!:)))) ПУФ, ПАФ:)))))

    • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

      ЯЗ ПРИДЛАГЪМ УЧРИДИТИЛНИА КУНГРЕС ДА СЪ СЪСТУИ Ф КОНДОФРЕЙ НА РАМАЗАН БАРАМ!!!
      А ДО ТУГАВЪ, ДА ДЕБНИМ КЪТ ХИЕНИ, КЪТ СМЪРДЯШТИ КУКЪРДЖИ ИЗ ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ И АКУ БИЯТ САМУ С ИДИН НА НУЛА, ИЛИ ИСКАРЪТ РАВИН ДА ГИ ЗАСИПИМ С БАХУРИ!:)))))))…И ДА ПУДЪРЖЪМИ ВИСОКУ НИВО НА РЕПУТАЦИА, ЗА НАШИА ПАРОВОЗ!!! ПУФ, ПАФ:))))))))

  7. 9
    1

    Динко благодари за наградата и си пожела много успехи със зелената фланелка на Лудогорец и шампионска титла.

  8. 6
    1

    черно-бяла коледа?Ебах ти и подтискащото!Митьо талибана спечели наградата за най – добър кючек,във отсъствието на карагюбек

  9. 3
    10

    Вместо да показвате постоянно глупостта си, индианци, се замислете защо няма жълта Коледа?!!! Опитахте да я правите по вашия дебилен начин- ядене, пиене, кючеци, маанета, гюбеци,момичета по кащи, но когато няма кой да ги плати аванта, жълтата Коледа умря…

    • 6
      1

      “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана. ”

      Авторът на горното говори за глупост… Боже, слез и си прибери вересиите.

      • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
        4
        1

        ШУНДИСЛАФ ИМЪШИ ПРИДВИТ ТРИБУНЪ СПОРФЕНТЪЗИ НА КАШОНЯ!!! НА КРАНА КОЙТУ МОЖИ БИ ША Я ВЪЗДИГНИ!!!!…..ТАКА, ЧИ СЪ УЧИРТАВА ДЪЪЪЛГИ ГУДИНИ ЖИВОТ!:)))))

    • 2
      1

      Само факти.Грозен плешивец.Бахур с петички и шестички в бахура

  10. 3
    8

    Хахах как си личи жълтия компекс хаха от 99% от коментарите на жълТУРЦИ

  11. 10
    1

    Много обичате пропагандата…
    То не са срещи в стария град на центъра….
    Следващия път очаквам да се съберете в Лувъра 😄.
    Много искате да се изкарате такива каквото не сте…
    А никой не ми отговаря на 3 прости въпроса:
    1.станало ли е нещо през 1926?
    2.какво означава Ювентина?
    3.как 40000 души са се придвижили от Пловдив до Ихтиман и обратно през 1983?
    Имам и още но това са основните
    Очаквам вашия отговор хулигани😂

    • 10
      1

      Слагат си сами прякори като отбора на Пловдив, отбора на културата и т.н. А ние си ги знаем , прости жепейци . Няма кой да ти отговори на въпросите

      • 6
        1

        Едно време имаше истински локомотивци, културни големци-Жоро Слона, Начо Културата, Ди Киро-да ти е кеф да седнеш с тях в кръчма Пловдив и да ги слушаш.Тези наистина си обичаха отбора и не мразеха никой.

        Сега нищо от тва не е останало-столипинци се изродиха до злобни, малоумни, дребнодушни изчадия будещи единствено погнуса и омерзение.

        • 2
          1

          ЯЗ ИСКЪМ ЦЪРНУ БЯЛ РАМАЗАН!!!….И ПОВИЧИ ГЕЙ БИЛЕТЯ!!!

        • 2
          2

          Можеш ли да изброиш вашите културни дейци и като заговори за злоба можеш ли да кажеш от 20години колко пъти ни “закривахте”и кое ти дава оптимизъм във вашия клуб при това ръководство?!

    • Стадиона е за в пъти по малък,а няма и фенове на ЦСКА,на 50 км от София.Цигански измислици.

  12. 7
    1

    А на Банго Васил няма ли да има гювеч и баклави.Гнусни цигани,вечно в сянката на Ботев Малцинства,мрете в злоба и нищета.

  13. 7
    1

    До “Дом на културата “Борис Христов”: сметката, платена ли е? А, наема на помещението? Ей, след една седмица няма да има кой да ви вдигне телефона. Крушата ще си обере крушите и ще търсите Сотков за един бърз кредит да си платите тока.

  14. 1
    10

    Боже колко колко ги тресе комплекса жълТУРСКИТЕ изчадия не е истина 😂 не гледат тяхния отбор къв батал , как президента бие феновете им и си прави квото иска с тях, а тръгнали нас да коментират 😂😂😂 ама кво се учудвам след като постоянно са бити по улиците, ебахме ти за купата, ебахме ги с 6:0 и още и още 😂😂😂

  15. 10
    1

    Събрахте ли пари за тока, или като хората от малцинствата ще ви го опростят.На мача с Ботев Враца дано да се съберете 500-600зрители ,че може да е за последно.

  16. 9
    1

    Вече 20 години историчара и писател-фантаст Ачо Лъжата обяснява “шарената история”/разбирай измислената от него и сие/на Локото
    … уви,напълно безрезултатно.

  17. 13
    4

    Много благодаря за наградата но не мога да приема купата и грамотата защото миришат на цигани а аз съм гнуслив.
    Част от причините през зимата да се махна от катуна.
    Другата част е че не мога да си платя тока а и храната не е без пари.

Коментарите са затворени