“Допуснахме нелеп автогол. Това малко или много ни се отрази. Втория гол също беше лек. Даже и да има фаул, ние трябва да играем докато не чуем съдийски сигнал. Виждаше се, че съдията искаше да отсъди дузпа. Е като даде такава, защо не даде жълт картон, защо не даде червен картон. Разочаровани сме, искахме да победим. Всичко, което направихме първите три месеца, ни караше да искаме да победим. Работа на ръководството е да осигури трансфери, за да бъдем конкурентно способни. Субективни и обективни фактори ни пречат в последно време. Не искам да ги коментирам. Каквото зависи от мен спортно-технически го правим. Имаме си нашите проблеми в състава. Трябва ни човек вътре в наказателното поле на съперника. Като цяло се вижда, че имаме отстъпление от това, което показвахме в началото. За пореден път брилянтни наши фенове. Ние трябва да изиграем последните 2 мача за годината заради тях. По-трудния мач ще ни бъде с Пирин у дома. Психология…”

9 КОМЕНТАРИ

  1. Настроението е пивко няма да барате Томаш той върви в правилната посока победите ще дойдат на нашия стадион в Столипиново а сега си наврете по няколко бахура или шпеци в дивия и наздраве ваш Дон Крушо

  2. Митко депресията игра ли днес! Питам за един приятел

  3. Хахахаха…
    Така така…само така батко… Уникат!

  4. 8
    1

    Томаш е предозирал жестоко милия. Бълнува за някакъв автогол.

    Истината е, че отборът се разпадна. Хоркаш отива в Лудогорец, Джовани иска да се маха и бойкотира, Конте е в конфликт и се лигави, Брадата свърши с футбола, а Минчев никога не е започвал, останалите Лясков, Паскалев… са за Б група. Днес Евандро още първото полувреме трябваше да го изгонят.

  5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    5
    1

    ДУСПЪТА ЗА ЛЕФСКИТУ НАИСТИНЪ БЕШИ ПРИСИЛИНА, АМА САМУ КЪТ СИ СПОМНА БАТ МИТРИТУ ГУЛЯМУТУ КАФА КАК СА ПРИВИВЪШИ, КЪТ СИ СПОМНА И БЕЙГИРЧИТУ КЪК СА ГЪРЧИШИ,… И МИ СА СТОРИ, ЧИ ЛИФСКАЧИТУ Е НЕВИННУ ПИУНЕРЧИ!!!….. НЕГУВУТУ ВЪРТЕНИ И ЦИРКЪДЖИЛЪЦИ СА БЛЕДА СЯНКА Ф СРАВНЕНИИ С НАШТИ ЗАСЛУЖИЛИ ХАРТИСТИ!:))) ПУФ ПАФ:))))

  6. 6
    2

    “Допуснахме нелеп автогол”
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  7. 9
    2

    Не може все за вас да свирят. Ти първо си виж тактиката и играта. Жив ташак си Томаш. То не бяха терени,времето,съдиити и кво беше още,все виновници за безидейното ти отборче

  8. 8
    1

    Без помощта на Money + Локо са обичайните заподозрени за директно изпадане в Б група!Някой виждал ли е скоро лицето Стойчо Генов?Питам,защото след последните отлични новини се притеснявам за състоянието му!

Коментарите са затворени