Единият от акционерите на Локомотив (Пловдив) – Адам Сотков сподели пред Sportal.bg вижданията си след думите на изпълнителния директор Павел Колев веднага след двубоя с Левски, загубен от пловдивчани с 0:3. Павел Колев разкритикува сериозно шефовете в клуба и заяви, че в момента отборът изпреварва в растежа си футболния клуб.

Адам Сотков ще има важна среща с Колев в понеделник, на която изпълнителният директор да изясни гледната си точка и всички проблеми, които има.

„Павел Колев има своя гледна точка за нещата, която аз не разбирам и не споделям. С него ще имаме среща в понеделник, на която да коментираме какво точно е имал предвид с изказването си. Ще видим какво ще се случи”, каза Сотков за Sportal.bg.

Огромна е вероятността Колев да не продължи работата си в клуба, като това е втори път, в който изпълнителният директор изразява несъгласие с клубната политика.

45 КОМЕНТАРИ

 1. Черно Бели братя всички на Лаута да подкрепим Павел Колев и Илко, и да изпрати Сотков да си ходи в Перник!

 2. ШАБАНА УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  ЗНАЧИ МАНГИТИ УТ БАКЪРА, ВЕЛПАПЕТУ, ДЖАМА И АЛЮМИНА УТИВЪТ Ф КОНДОФРЕЙ ПЕРНИШКО??? ……..

 3. 1
  6

  Сотков,като не разбираш от ,,тези неща” ,какво търсиш в клуба !?Ако имаш материалната възможност ,издържай отбора и не се бъркай в работа на Колев,Пиргов и старши треньора!Локомотив не е пералня за пари!Нямаш ли мангизи,ОМИТАЙ СЕ!

 4. 4
  3

  Очаквам да се изкаже БАЙ ЗУМКА. Нещо от рода на… ЧЕСТ Е ДА СЕ НОСИ ЛОКОМОТИВСКАТА ФЛАНЕЛКА …Тя се носи със сърце, НО БЕЗ ПАРИ…. И подобни скоропоговорки. Накрая да прати няколко кашона с кроасани на момчетата. И ДА ПЛАТИ ХОТЕЛА ЗА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ В РАЗГРАД….

  • 8
   2

   Той Зума отдаавна се изказа! Да припомням, ли какво каза? Нещо за едно малцинство и по късно спомена майките.

   • БАЙ З. не плаща….. Той само дава акъл и прибира….

 5. 7
  1

  Няма ли пак честита 15 седмица в челната 6-ца? Ко стана шефе? Къде се покри?
  Честита поредна седмица извън 3-ката…

  • Той Сотков кара с лозунги като по времето на комунистите!

 6. 2
  7

  ХА ХА Долни лъжи.. Аз вярвам на господин Крушарски. Той казва винаги истината. Да си жив купоносителю.. Целувам ти ръка. САМО ЛОКО

  • Ръка не е дотсатъчно. Дъртия к.р, трябва да му целуваш!

 7. 6
  1

  До анонимен приятелю те мангустите са по казаните по нареждане на сотков и пияни президент на доковци да събиратджулезо да платят тока че неможе постоянно държавата да им плаща сметките

 8. 9
  1

  Момчета, няма да се притеснявате, на гостуването отбора ше спи у дома-половината в гаража, другата половина-в басейна, всичко е ТОЧ-НО.

 9. 14
  1

  Здравейте хулигани,безстрашни неаполитани ,гот мит унс и всякакви други абривиатури😂
  Въпросите са три и са много лесни
  1.Станало ли е нещо през 1926?
  2.Какво за бога означава Ювентина?
  3.По какъв начин са се придвижили 40000 фена до Ихтиман през 1983?
  Очаквам отговори😂

  • 8
   1

   Добре бе, толкова ли е трудно да се разбере? Ми направи проста сметка-по 10 ултраса в каруца, тва са колко-4000 каруци. Ми 4000 каруци съвсем спокойно се побират долу в полето под мотел Ихтиман бахти, кво толко сложно има. 😂😂😂

 10. 12
  1

  Ах мърши кюстендилск пак ли държавата и народа да ви плащат тока бе мърши докога на държавата ще разчитаме бе мангали айде сотков каза по казаните че трабват пари за тока къде е сега оная утрепка пловдив това сме ние циганите къде сте всички кошари бе мангусти защо не се радвате това не се отнася за истинските локомотиви но заради утрепки като стикс пловдив това сме ние и други утайки това заслужава боклуци дано ва закрият втори път както наркомани с кюстендилняма да липсвате на никой къде се покриха пияни селяндур Бонев и другите ви легенди който бълваха глупости как ще ставате шампуууууннннниииии

 11. 14
  1

  Г-н Сотков, правилно решение сте взели. Източвайте локуто за сметка на Миньоро – истински отбор със истински фенове. Пловдив няма нужда от локу, Перник се нуждае от Миньор!

 12. 10

  ТОВА Е СИТУАЦИЯТА В ЛОКОТО ДНЕС според Колев
  Това, което успяхме да направим е с триста зора да докараме от Китай фланелките. Стигнахме до този момент, че отбора беше застрашен да не бъде настанен в Разград, защото няма кой да плати хотела.

 13. 12

  Имате прилика с македонците. Те докато гледат и слухтят, какво става в България, не се обръщат да видят, как албанците ги превземат. Вие, докато гледате и се ослушвате, какво става в Ботев, не се обръщате да видите, какви ги вършат вашите шефове!

  • 12

   Абсолютно,те са беси,планински македонци.

 14. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  АПАПИ, СИГА ГЛЕДУФ КОЛИФ КВО ХОРТУВА…………………..НЯМЪЛИ СНЕ КЛЮЧУВИ ЗА ТРИБУНА АДЖАСАНА И ТРИБУНА ШИКЕРЯ??? ДЕМЕК КАШОНЯ Е ИДНО НИШТУ!!!! НЕМА МАНГИ, НЕМА ИГРАЧИ, НИШТУ НЕМА?!! НАПРАУ БИЛИ СНЕ С ИДИНИА КРАК Ф КОНДОФРЕЙ!!!! СПАСЕНИЕ НЯМЪ ДА ИМА, ДУКАТУ НИ ДОДЪТ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! ТУТАЛНУ СНЕ Ф КИРЕЧЯ!!!! ПАРОВОЗА НЕМА ВАДИНИ!!! ША НА ШИБЪТ, КЛАТЯТ И ЯБЪТ, КОЙ НЪ ФАТЯ!!! КОФТИ! ПУФ ПАФ:)))))))))))

 15. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  10

  ТУКЪ НЪЛ ИМАШИ ИДИН ПУМАК С ФИРМА ПОМАК ООД??? КЪДЕ СЪ ПОКРИ ТОА АПАП??:) ШТО НИ ИЗВАДИ ТУРБАТА С БАХУРИТИ И ДА ПУЕМИ НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМУТИФ ДА ГУ ПРАЙ ШАМПОАН НА НЕГУ?!!! ЯВНУ ПУМАКЪ АДАМ НИ СТАА ЗА ШЕФ! ПУФ ПАФ!:)))

 16. 15

  Стикс , където си бе мършо циганска. Лапай на Говедарския дъртия к.р , може и анално да го поемаш. Крана те чака нещастен мръсен мангал

 17. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

  НЯМЪШИ НУВИНИ ЗА КЛОАКУМУТИФ, ЧАКЪФМИ НУВИНИ ЗА КЛОАКОМОТИФ И НАКРАЯ?………………………………ТАКЪФ БАХУР НИ УТПОРИХА, ЧИ СВЯТ МИ СЪ ЗАВИ!!!!
  КЪДЕ УТИВЪШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФЕ?!!!!!СЯЛУТУ СТУЛЮПИНУУ ТРЪПНИ!!!! ЯЗ ВИ КАЗВЪХ, БЕЗ ЛИВЕНТ АГА, БЕЗ ЗЕКИ БЕЙ, БЕС ПУДКРЕПЪТА НА АНАДОЛА, ПАРОВОЗА ША СТУИ Ф КИРЕЧЯ!!!ПУФ ПАФ:))))))

 18. 15
  1

  къде сте всички кюстендилски курви,къде са господарите на Пловдив ? хахаха

 19. 17
  1

  мършите писаха и писаха под темите за Ботев,закриваха катуни и сега няма и един циганин в коментарите хахахах,мрете долни мърши

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
   10

   ДАЖИ ПИСЪФА, ЧИ ШТЯЛ ДА ИДВА СЛЕД НОВУТУ ГОДИН, ТАКЪФ ЧУРБЪДЖИЯ Ф КЛОАКОМОТИФ, ЧИ ЖЪЛТИТ ЩТЕЛИ ДЪ ПРИПАДЪТ?:)))))))))))) ПА ТО КВА СТАНА ТЯ???

 20. 10

  ЯЗ ША ЦИТИРЪ МОЯ АВЕР МЮМЮН:

  МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, …..с клоакумутиф ф серсету:))
  26.11.2023 At 17:05
  3
  ТИНДЕНЦИАТА Е…………….КОНДОФРЕЙ!:))))) ЛОШО АПАПИ! :))))))))

  • 2
   11

   Шибаме евреите,кадето ни паднат,и с вдигнати ръчички.😉

 21. 18

  Догодина Миньоро в ППЛ вместо Локо Кюстендил.

 22. 11

  С интерес очакваме действията на адвокатите,нежния,ботушара и компания след тази пародия на мач и след разкритията на Павел Колев!

 23. 10

  Представям си разговора днес между Колев и Сотков по телефона след изказването на първия.

  • Кой да повярва, че след 9 поредни победи ще се стигне до тук…

   • А НЯКУЙ ВЯРВЪЛ ЛИ Е, ЧИ КЛОАКОМОТИФ МОЖИ ДА НАПРАЙ 9 ПУРЕДНИ ПУБЕДИ, БЕЗ УЙДУРМИ? СЛУЧВЪТ СЕ ТАКВИЗ НИШТА……..:)))

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

   ДОН КРУШОНЕ НЕМА БАХУРИ! МОЖИ ДА ЗДЪРЖА САМУ УТБОР УТ А УКРЪЖНУТУ ГРУП!!! ЗАТУЙ ДРАПА ДА СТАВЪ ШЕФ НА ФУФА ИЛИ ФАФА!:)))

 24. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  НЕКА СИГА ШУНДИСЛАФ ДЕТ МНОГУ ЗНАЙ, ДА ВАДИ ТУРБЪТА С БАХУРИТИ И ДА ПЛАЩА СМЕТКИТИ СЪС СПОМИНИ!!! ПУФ ПАФ:))))

 25. Сотков е учил само събиране по математика. В часовете, когато се е преподавало изваждане, е отсъствал.

 26. 17

  Мангизлиите от Money + си вземат заемите и не ебават да дават пари. Циганското локо се връщат в Кюстендил. Сбогом педерасти.

Коментарите са затворени