Локомотив Пловдив загуби гостуването си на Герена на Левски с 3:0. Черно-белите не успяха да се противопоставят на сините, които от своя страна показаха много добра успеваемост пред гола. Леко спорна дузпа в полза на сините оформи класическия резултат, като преди това несъществуваща такава отново в полза на домакините бе отменена след намеса на ВАР. При втория гол на Левски също останаха съмнения за нарушение в атака, но главния съдия и асистентите ти му в бусчето на ВАР решиха, че такова не съществува.

Четири бяха промените при гостите от Пловдив спрямо загубата им от Ботев (Враца) преди седмица – Христо Иванов, Джовани, Бабакар Дион и Алфа Конте бяха новите имена в състава на Александър Томаш. Още във втората минута агитката на домакините в Сектор “Б” извади транспарант към треньора на тима, който гласеше: “Кольо, кога ще бием?”. Секунди по-късно Бабакар Дион нацели гредата над Андреев, но се оказа, че крилото на гостите е бил в положение на засада.

В 6-ата минута хубав пробив на Петрис вкара напрежение в защитата на “черно-белите”, но връхлитащият Уелтон не успя да се разпише от няколко метра и прати топката от външната страна на мрежата. Левски поведе в 14-ата минута, а голмайстор бе Кристиан Димитров. Централният защитник се разписа с глава след центриране на пореден корнер на Марин Петков, но вратарят Динко Хоркаш носи основна вина за попадението. При опита си да избие не толкова силният удар на бранителя, той прати топката в собствената си мрежа.

Последваха пропуск с глава на Краев, който дойде отново след статично положение. Изстрел на Марин Петков от фал пък мина над гредата, а Фадига не успя да засече подаване на Роналдиньо. Левски стигна до втори гол в 42-ата минута. Уелтон бе точен с хубав удар в долния ляв ъгъл на Хоркаш след светкавична контраатака. Той бе изведен от Фадига, който отне топката от Христо Иванов. Гостите имаха претенции за фал в атака на домакините, тъй като халфът на “сините” си помогна за секунда с ръката.

На почивката Александър Томаш направи двойна промяна в състава си, като пусна в игра Георги Минчев и Леонардо Сена на местата на Афа Конте и Христо Иванов. Две минути след старта на второто полувреме Дарлан падна в наказателното поле след съприкосновение с Мартин Паскалев и съдията Валентин Железов посочи бялата точка. След това обаче арбитърът беше привикан на монитора да разгледа ситуацията със системата ВАР и в крайна сметка отмени първоначалното си решение, след като се видя, че защитникът на Локо Пд играе с топката преди да закачи бразилския футболист на Левски.

Гостите от Пловдив опитаха да погледнат по-смело в предни позиции, но стигнаха само до един блокиран удар и изстрел на Джовани в 58-ата минута точно пред дъгата на наказателното поле, който обаче премина високо над вратата на Андреев. В 73-ата минута Петър Андреев получи добър пас в наказателното поле на Левски и стреля, но ударът му бе блокиран от Кристиан Димитров. Три минути след това Николай Костов пусна Патрик-Габриел Галчев на мястото на Уелтън.

Левски стигна и до трети гол в 85-ата минута, когато от дузпа се разписа Рикардиньо. Бразилецът получи топката в наказателното поле на Локо Пд две минути по-рано, но се забави с отиграването си и бе изпреварен от Леонардо Сена, който му отне топката, но го удари с лявата си ръка през лицето. Съдията Валентин Железов първоначално не свири дузпа, но след намесата на ВАР, главният рефер промени решението си и посочи бялата точка. Рикардиньо бе безкомпромисен при изпълнението на дузпата, пращайки топката под напречната греда за 3:0.

Във втората минута от доавеното време Ивайло Иванов нанесе мощен и опасен удар пред дъгата на наказателното поле, който бе точен, но Андреев изби в корнер.

77 КОМЕНТАРИ

  1. Циганското дерби завърши с категорична победа на сутеньори и пласьори

  2. Колев е го ве до и се опитва да отклони обществото мнение от легналата тодорка на Подуяне за повдигане самочувствието на подуянците, Парда Кърджали също ще легне.

  3. Да го духате жълти и злобари Гледайте си вашата кочинка

  4. 5
    1

    И кво стана сега шпеци бахори и какво ли не в дивия на ония от лаута явно линеки ще хвърчат към Столипиново ходжата реве на умералка а иначе настроението е пивко ще се играе на стадион в Столипиново настроението е пивко ваш Дон Крушо

  5. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    АПАПИ, СИГА ГЛЕДУФ КОЛИФ КВО ХОРТУВА…………………..НЯМЪЛИ СНЕ КЛЮЧУВИ ЗА ТРИБУНА АДЖАСАНА И ТРИБУНА ШИКЕРЯ??? ДЕМЕК КАШОНЯ Е ИДНО НИШТУ!!!! НЕМА МАНГИ, НЕМА ИГРАЧИ, НИШТУ НЕМА?!! НАПРАУ БИЛИ СНЕ С ИДИНИА КРАК Ф КОНДОФРЕЙ!!!! СПАСЕНИЕ НЯМЪ ДА ИМА, ДУКАТУ НИ ДОДЪТ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! ТУТАЛНУ СНЕ Ф КИРЕЧЯ!!!! ПАРОВОЗА НЕМА ВАДИНИ!!! ША НА ШИБЪТ, КЛАТЯТ И ЯБЪТ, КОЙ НЪ ФАТЯ!!! КОФТИ! ПУФ ПАФ:)))))))))))

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      ТИ КВО ИСКЪШ УА ШАБАНЕ??? НЕМА БАКЪР, НЕМА КЮМЮР, НЕМА ВЕЛПАПЕ, ДЖАМ, АЛЮМИН……….САЛ ИДНИ БАХУРИ СА НИ Ф ГЛАФТЯГИТЕ?!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!!! И Ф КОНДОФРЕЙ НИ НЪ ИСКЪТ!!!

      • НАПРЕДЪ МОЙЪ БОТЯВЪ КЪНАРИ МИНЕТ ЛАЙНАРИ МИНЕТ СИЧКУТУ СИГАН С ЖЪЛТУТУ ОТПРЕДЕ КЪФЯВУТУ ОЗАДЕ

  6. Втория гол след явен фал срещу Христо Иванов. Дузпата в стил Левски и ЦСКА предк 10ти ноември….

    Клуба явно е бойно поле затова няма смисъл да се коментира играта…

  7. 1
    8

    Пълни глупости от жълтите.Крушарски обеща нещо и ще го изпълни.Да си жив Купоносителю.

  8. 10

    Ние сме сателит на Миньор! Парите за заплати отиват в Перник!Фалираме братя мангали,фалираме!!!

    • 10

      Няма пари за ток,за екипи,а имаме задължения,които не можем да плащаме!!!Имаме оферти за лагер,но като няма пари ги отхвърлихме.Ще тренираме в Столюпиново!!!!

  9. 10

    САЛ ДА НИ БЯХА ШИСТЕ БАХУРА ВЪФ ГЪЗЪТ И УНЪЗ ПИТЪ ИТЯ ТАМ ЩЯХ ДА СЯ РАДВАМ МЪ НИ МОА БУЛИМА ГЪЗЪ УА АЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ

    • 10

      Бахури, махури ги остави за по-добри времена! Събирай гей бандата и с нивелирите на рамо заминавайте на молитва при Крюшо! Да не забравите да вземете и оня дето му целуваше ръцете, сега да му нацелува дъртата виснала патка, може да се смили и да отпусне нещо. Пак са сложили каруцата пред коня/а са мангали/, направили календар за 2024-та! Да не се наложи да правите нов и на него да са Адем и Круши!

  10. 13

    Мале, мале, какви неща казва Павел Колев днес. Андрей, спиш. Локото нямат пари да си платят тока и това не е най-лошото. Дължат две заплати на отбора, няма да има зимен лагер и всички футболисти се продават на безценица, а парите потъват неясно къде. Задава се фалит, а Велбъжд не е вариант в момента, защото са при аматьорите.

  11. Plovdivderby, Андрей, слагай Павел Колев на челото на сайта и ще събереш за Бентли за нула време.

  12. Къде екрушата покрие помияра крушо, като ми дължи2000 евро който заложил за 17 победи подред и че вече сте шампунииии да еба и помияра селски дължи на сотков пари на отворен ми се правичаво да му смени ракията с истинска а не млад покойник

  13. 10

    Павката Колев заби първия пирон днес. Очертават се интересни времена на Лаута. Скоро в Пловдив ще има недостиг на пуканки.

  14. 15

    Павел Колев и Илко Пиргов , разкриха истината за въглищарите.Браво на Сотков и на комсомолския клоун Говедарски ,че ще освободят Пловдив от Кюстендил ските навлеци и лилавите венци от махалите на малцинствата.Хубава работа ,ама циганска.

  15. 10

    А. Сотков – Скъпи локомотивци, честита ви 19-та поредна седмица на първо място.

  16. 14
    2

    Стиксе, никой не ви е лягал в пловдивския финал. Тогава ББ помоли “много любезно” Самуилов да даде купата, за да няма проблеми в бизнеса, защото Крушарски хвърляше кърпата и отивахте в историята. Когато мафията те помоли, най-разумното е да не се отваряш.

    Трябва всеки божи ден да благодариш на отбора на Ботев, че още ви има. Трябва и да благодариш на феновете на Ботев, че Рудин ви строят стадион в парк Лаута, защото ако не бяха нашите протести, още щяхте да сте на скелето.

    Истината преди всичко, нали така?

    • Ти явно си почитател на Джена Джеймс, Брияна Банкс и на хилядите проститутки, които са разтворили крака заради мафията.

      По описанието, което си изложил, няма разлика между ботевЪ и платените жени.

      • Стиксе, според Павел Колев вие сте сателит на Миньор Перник. Мисли над това. Иначе доказа, че в порното си силен… не че не го знаехме всички това, безпаричник. Внимавай да не си изтъркаш линията на живота.

    • Смяташ ли, че този индивид може да възприеме и едно от написаните неща? Разумен човек – да, а този и за сапун не става.

      • Шляка го целия форум, а той поема ли поема. Уникален индивид. Нормален човек би избягал веднага от тук, но момчето е със стокхолмски синдром… гот му е да го гаврят.

  17. 10
    1

    Тези които изгониха Коко Динев за “уредени мачове”ще изгоните ли сега и Стоков или ще се правите,че нищо не се е случило?

  18. ДУСПЪТА ЗА ЛЕФСКИТУ НАИСТИНЪ БЕШИ ПРИСИЛИНА, АМА САМУ КЪТ СИ СПОМНА БАТ МИТРИТУ ГУЛЯМУТУ КАФА КАК СА ПРИВИВЪШИ, КЪТ СИ СПОМНА И БЕЙГИРЧИТУ КЪК СА ГЪРЧИШИ,… И МИ СА СТОРИ, ЧИ ЛИФСКАЧИТУ Е НЕВИННУ ПИУНЕРЧИ!!!….. НЕГУВУТУ ВЪРТЕНИ И ЦИРКЪДЖИЛЪЦИ СА БЛЕДА СЯНКА Ф СРАВНЕНИИ С НАШТИ ЗАСЛУЖИЛИ ХАРТИСТИ!:))) ПУФ ПАФ:))))

  19. 13

    Ебал съм ги тея мингяни майна, аз са мащам ич няма да си давам зор да им пазя, да вкарва който иска..

  20. 15

    Стикса го признах. Страшен мазохист. Всичкуту буфер се е скрито в храстите и не смее да мъцне, той се появява и поема цялата гавра.

  21. 10

    Ша ми отрежат долната глава, шматки
    Томаш е виковен, спряха съдиите да свирят за нас и няма точка. Само Ювентина

  22. 14
    1

    При изпълнението на дузпата Митьо Жируто Илиев беше извадил тефтерче и молив и старателно си водеше записки. Довечера щял да си го сложи под възглавницата.

    • 12

      Капитана наистина си води подробни записки за всичко във футбола. Още преди година записа да учи за треньор, ще учи и за директор.Бъдещето на Митко е свързано ЗАВИНАГИ с Локомотив!!! Има качества- интелект, сърце, душа…

      Съвсем различно е с Тошко Неделев. Този не можа да научи три немски думи за три години, как ще говори с десетките чужденци в ботевЪ??? Тошко свърши с ботевЪ, остава да плаче, че Зингаревич го изгонил, а това му удвоило заплатата…

      • 12

        Ти Тодор ли се мъчи да спрягаш бе, мамул? Тодор е сериозен милионер в евро. Осигурил си е живота и на няколко поколения след него.

      • 11

        Тодор е сериозен милионер в евро. Не го мисли него. Концентрирай се върху собственото ти жалко съществуване.

      • С пяна на устата
        и 3 цола в дупата,
        Стикс вмирисания гей,
        няма с какво да иззлобей.

        Лека нощ, вмирисан, сам си правиш всички да те мразят!

  23. 9
    1

    Баче КИКО вбе циганки. Традиция.

    Ахахаха циганиииии майка ви дейба циганиииии

    • 10

      Кико, изпусна когато трябваше… във финала на финалите, но като лягаш на смъртния враг, трябва да си разтворил задните бузи за ПЕТАТА…

      • 10

        А Баче Кико наебаааааа
        циганките във гъзаааааа

        Ахахах плешив помияр как е самочувствието днес да ти еба майката окаяна

  24. 16
    1

    Гочо Циганската лакърдия – Шампоани сме! Няма такъв смях както с лилавата беззъба пасмина от пришълци. Най-скъпите 16 сезона в Б група в историята, наложи се да ги закрият и да преместят Велбъжд на Лайнута, защото посмъртно не можеха да спечелят промоция.

  25. 15
    1

    Димитър Илиев: “Дойде време да бия на „Герена“
    🤣😄😁🤣😄😁🤣😄😁🤣😄😁

  26. 9
    1

    Поряяя ги кат’ рибииии… пълня ги кат’ агнеееее.

    Бай Митю Пищова

  27. 13
    1

    Стикс, време е да се пренесеш в по-хубав свят. Тук има само циганска мъка и свирепи тираджии, които ти порят гъза

  28. 15
    1

    Стиксе, кажи истината, защо се изгавриха така лошо с вас днес говедарес?

    • 2
      11

      Изгавриха??? Как наричаш 6:0 от този изгаврен Локомотив???

      • 8
        1

        Гърчиш се като настъпан плужек. Кофти ли ти е? Няма да спиш днес явно, ще поемаш яка гавра. Харесват ли ти коментарите?

        То това си е карма. Казах ти няколко пъти… наливаш, наливаш, но накрая идва сметката… винаги идва.

        • 10

          Неадекватно ти е състоянието. Нищо не се е върнало на Локомотив от случаите на ботевЪ от Коматево!!! Бездомие, Пета, 6:0 И Поляните….

          • 10

            Фен на преоблечения Велбъжд ще ми говори за Коматево. Смешен си, кашончо.

      • Къде го виждаш тоя Локо,това си е чист Велбъжд!Локо е съдебно закрит!!

  29. 14
    1

    Железничарски клуб,жепейци,бахти стрелочниците,смях,смях…!

  30. 16
    1

    Шампиони, говедата направо ви разпраха хастара днес.

    Сега за Никулден се очертава да ви напълнят шарана в Разград.

    Изобщоооооо… очертава се весело посрещане на коледните и новогодишните празници.

  31. 18

    айде цигани,събирайте си багажа и кой откъде е начело със специалиста Томаш където му са виновни терените

  32. 13
    1

    Глътнах вода! Вода не обичам… Томаш, не ти става вече!

  33. 14
    1

    АФЕРИМ ТОМАШ(ПИНКО) СЪРСЕТО И ЕГН-ТО,КАЙБА ШЕСКУ КАЛАМАЧ!

  34. 13
    1

    АЙ МАЙКООО …..МЕТКО АЛИЕФФ ЕПТЕН ГЮЗЕЛ!

  35. 18
    1

    Ебати и шампионите. Тези наистина се взеха много насериозно. Взеха купата ,биха ни 6 : 0 и забравиха набързо какви нещастници всъщност са и винаги са били.

  36. 16

    Здравейте на всички
    Обявявам награда от 1000 лв ако някой от пишещите във форума(по възможност неаполитани хулигани и истински майни)на два въпроса:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво за бога значи Ювентина😂
    Успех на всички участници

    • 13

      Ювентина е малка курвичка, дето я плякам от детската гадина!

    • 2
      15

      Питанията ти са част от историята на Локомотив!

      И аз да попитам, какво означава вие ботевистите да обявите, че Ботев е легнал на Локомотив във финала на финалите? На това не се ли казва “лека жена”???!!!…

      • 12

        Ето го, бе… живата легенда на глупостта.. “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана. “

      • 12

        Част от пропагандата ама какво значи Ювентина😂😂😂
        И какво се е случило през 1926?
        Няма да се уморя да питам😂
        И как 40000 са отишли в Ихтиман -пеш ли с коне ли как 😂
        Какво са яли😂къде са пикали😂
        Какво общо имат бесите с лаута😂
        Мога да питам до утре

        • 10

          И как така тези за които се представят и им крадат историята са ги били 11:2? Стикса да каже – този мач бият или падат?

    • И още един въпрос за 500 лв
      Какво е центровка😂😂😂😂

  37. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    10

    АПАПИ, ИСКЛЮЧИТИЛНУ СЪМ ПРИТИСНЕН, ШТОТ АКУ ТАКА Я КАРЪМИ, Ф БУРБАТА ЗА СЕДМУТУ МЯСТУ ША СРЕШНИМ УТБОРИ КАТУ АРДА, ЧИСЛОТУ, ЛЕФСКИ И БИРОИТУ!!! КОЙТУ И ДЪ НЪ ФАТЯ УТ ТЕЗИ ША НЪ МЛАТИ КЪТ ТЪПЪНА НА ДИВЕТИ ПОЛК!!! УТ СИГА МИРИШИ НА ДИСЕТУТУ МЯСТУ!! УТ ПЪРВУ………………………….., НА ДИСЕТУ???? ПУЗОР ЗА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

  38. 21

    Пореден хубав уикенд за Пловдив.Тази вечер пореден епизод от филма “Безсъници в Столипиново”.

  39. 16

    Има и нещо положително от този мач. Хоркаш си бил намерил 2 лева в малкото наказателно.

  40. 13

    БАТЕ СИГАН ЗАШТО НАС ПАК ИБАЛИИ БАТЕ СИГАН БОЛИИ

  41. 11

    Без идея игра. На юрош и квото стане. Не става така

  42. 14

    Поредна прекрасна седмица за пловдивския футбол.

  43. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    11

    ЗЕХА ДА НЪ ШИБЪТ, КЛАТЪТ И ЯБЪТ РИДОВНУ………….КОФТИ! ДА ИДВЪТ АНАДОЛСКИТИ НИ ПРИАТИЛИ И БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!…….САМУ ТЕ МОГЪТ ДА УПРАЯТ РАБТАТА!!! НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

Коментарите са затворени