Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан призна пред Football24.bg, че като цяло е доволен от представянето на отбора през полусезона в Югоизточната Трета лига.

Той е на мнение, че тимът може да се представя доста по-добре и поради тази причина ще бъдат взети марки с привличането на няколко футболисти, които вече са договорени.

Спартаклии делят върха с отбора на Несебър, а целта пред тима остава непроменена – влизане във втория ешалон на българския футбол и завръщане сред професионалистите.

“Не оставихме силната ни серия в началото на сезона и поредицата от победи да ни заблуди. В крайна сметка мога да кажа, че оценяваме полусезона като добър за Спартак (Пловдив). За съжаление в последните мачове имахме и кадрови проблеми, като това попречи да се представим на нужното ниво в някои срещи”, коментира той.

“Делим първото място с Несебър и в крайна сметка сме в добра позиция да атакуваме Втора лига. Целта ни е да се завърнем сред професионалистите в края на сезона. Вярваме, че ще я постигнем”.

“Мисля, че по-доброто представяне през втория полусезон, каквато ще бъде и нашата цел, минава през една добра зимна подготовка и през привличането на няколко качествени попълнения”.

“Вече сме договорили 4-5 нови футболисти, наистина доста добри попълнения за нашия отбор. Не искам да им споменавам имената обаче все още, докато не ги обявим и всичко не е официално. Знае се само за Пламен Цончев, който вече се е разбрал с нас”.

“Треньорската смяна бе правилен ход и не съжаляваме за нея. Иван Кочев си върши добре работата. Старият ни треньор в момента е начело на Родопа и също се справя добре. За нас водещото не са резултатите, а перспективата. Това беше добре обмислен ход”.

“Мисля, че ако нямаме толкова проблеми с контузени състезатели и имаме по-добър набор от класни футболисти можем да използваме ротационния принцип през втория полусезон и това да ни помогне до голяма степен на представянето”.

“Знаете, че през лятото не беше лесно с оглед на факта, че имахме доста нови и практически градяхме почти изцяло нов отбор”.

“Има интерес, както казвате, към нашите голмайстори Тодор Тодоров и Георги Лазаров, но за момента те остават при нас и вярвам, че ще ги задържим”.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Спартак Пловдив и Несебър се борят за втора лига ,третия печели на сезона първо място Саяна Хасково!

  2. АШКОЛСУН ХАСАН ЕФЕНДИ ТОДОР ДИЕВ МИР НА ПРАХА МУ СИГУРНО СЕ ВЪРТИ ХУЛЯДА ПЪТИ ВЪВ ГРОБА КАТО ГЛЕДА ОТГОРЕ КАКВИ ЕРУДИТИ УПРАВЛЯВАТ ЛЮБИМИЯ МУ ОТБОР

    • Лошото е че Несебър ще купят повече мачове от вас, дано да ви стигнат парите.

Коментарите са затворени