Локомотив Пловдив записа само една победа в последните 8 кръга срещу 4 равенства и 3 загуби. А преди това Александър Томаш и компания пишеха история с 11 поредни срещи, в които не познаваха загубата. В събота предстои двубой с Левски, който също издиша в последно време.

Дербито е от 17,30 часа на стадиона в столичния квартал “Герена”.

“Със сигурност ще е интересно и се надявам на “Герена“ да има много зрители, за да се получи хубаво дерби“, заяви пред “Мач Телеграф” капитанът на Локомотив Димитър Илиев.

“От гледна точка на представяне в последно време, Левски не изглежда толкова добре, колкото в началото на сезона. Трябва да се възползваме от техните слабости и да победим“, добави Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година. През този сезон Димитър Илиев има само 1 гол, но пък е сред отличниците по асистенции – 4.

34-годишният нападател не крие, че на своя стадион Левски е фаворит, като се надява този път да счупи каръка и да постигне победа на “Георги Аспарухов“.

“На “Герена“ нямам победа. Ако изключим една, но тогава не взех участие. Виждаме, че Левски, срещу когото и да се изправи, е в ролята на фаворит, но аз мисля, че тази година силите са много изравнени. Надявам се да успеем да победим“, закани се лидерът на Локомотив Пловдив.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Няма и да имаш депресиьои това трабва да помниш както и центъра на Тошко

  2. И говедата са зле, и Ювентина.. ще е интересно да се гледа.

  3. СЕГА ТОТОТО Е КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА . НЕ СЕ ТРРВОЖИ

  4. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
    1
    1

    АПАПИ, ИСКЛЮЧИТИЛНУ СЪМ ПРИТИСНЕН, ШТОТ АКУ ТАКА Я КАРЪМ, Ф БУРБАТА ЗА СЕДМУТУ МЯСТУ ША СРЕШНИМ УТБОРИ КАТУ АРДА, ЧИСЛОТУ, ЛЕФСКИ И БИРОИТУ!!! КОЙТУ И ДЪ НЪ ФАТЯ УТ ТЕЗИ ША НЪ МЛАТИ КЪТ ТЪПЪНА НА ДИВЕТИ ПОЛК!!! УТ СИГА МИРИШИ НА ДИСЕТУТУ МЯСТУ!! УТ ПЪРВУ………………………….., НА ДИСЕТУ???? ПУЗОР ЗА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

  5. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    2
    2

    ДАНО УТРИ ДА НИ НЪ ЯБЪТ ПАК!:)))))))))) ПУФ ПАФ:))))

  6. 2
    2

    Локото в момента е дроб-сърма!
    Пари,не за трансфери,а за заплати няма,читавите в отбора искат да си тръгват.С 14-15 футболиста без ротация това е максимума!Поне Адем помака се написа във фейсбук,като бяхме първи,а крушата ще се кандидатира за президент на БФС-то и му е през умрелия кур,какво се случва в отбора!
    Падаме с един-два гола,ако Хоркаш в последният си мач има ден!

Коментарите са затворени