Спортният директор на Ботев Пловдив Артур Платек работи усилено по зимната селекция при канарчетата. PlovdivDerby.com научи, че миналата седмица Платек е бил в родната си Полша, където е гледал няколко мача с набелязани от него футболисти.

Тази седмица Платек отново е заминал да скаутва футболисти, като към този момент дестинацията му се пази в тайна.

Припомняме ви, че след пътуването на Платек в Кот д`Ивоар, за което PlovdivDerby.com първи писахме, трима играчи от местното първенство се появиха на проби при канарчетата. Един от тях още е на базата на жълто-черните и вече игра в две контролни срещи срещу Марица Пд.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Много добро заглавие – ” Инфо на PD: Платек гледа играчи ” Ние знаем,че гледа! Защото май само гледа.. Хубаво е да започне и да привлича…Тия дето ги докара от Мачу Пикчу се видя,че за никакъв х.й не стават. Сега сигурно ще вземе да докара и някакви от футболното първенство на Непал?! Тоя Платек откакто е тук нищо не е направил. Направо не знам за какво му плащат?! Оня дето беше преди него и той беше същият. Знае от какви футболисти има нужда и за какви постове,но никой не си мърда пръста да ги осигури на треньора. В такава една ситуация той как може да работи спокойно?! Не се прави така!

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    НЕ ИЗДЪРЖЪМ ВЕЧИ!!! САМУ НУВИНИ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

    СПРЕТЕ СЕ БРЕ! СТИГЪ САМУ НУВИНИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!??? НАПИШЕТИ НЕШТУ И ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! ЗА ВАСИЛЮФ ДЕН, ЗА КОЙ СНЕ ЗЕЛИ НА ПРОБИ, КОЙ СА УБРЯЗЪЛИ,……………ША БАЧКА ЛИ ДЖАМИАТА ПУ КОЛЕДА,……….КАК СТУЯТ НИШТАТА С АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА??? КУГА ША ЗЕМЪМИ КУКЛИНЦИ И АПАПИ УТ НАШТИ ПРИАТЕЛСКИ КАТУНИ УТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МАГУРЕЛИ, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ???!!! ИЗМИСЛЕТИ НЯКВА НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))

  3. 8
    3

    Ботев да взима Бастунов от Хебър ще ни свърши работа

  4. 7
    1

    Ботев да взима Бастунов от Хебър че ни свърши работа

    • 3
      1

      Николов от Хебър, Станев от Етър и Велев от Крумовград да вземат.

Коментарите са затворени