Отборът на Ботев (Пловдив) ще смени лукса на Дубай и ще се готви на далеч по-позната дестинация по време на зимната пауза на първенството.

“Канарчетата” ще заминат за Турция, където ще проведат част от подготовката си през зимата.

В последните две години “жълто-черните” избираха отличните условия в арабските емирства, но този път ще заложат на познатата за българските отбори обстановка.

Очакванията са пловдивчани да са много активни на трансферния прозорец и да осъществят редица входящи и изходящи трансфери.

5 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    ИДНА ДУБРА ПУДГУТОФКА В АНАДОЛА ПУД ЗОРКУТО ОКО НА НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, ША НИ ДАДЕ КРИЛА!!! ША ЛИТНИМ КЪТ ДУГАНИ НАГОРИ КЪМ ШАМПОАНСКЪТА ТИТЛ!:)))) НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФЕ!!? ПУФ, ПАФ:))))

  2. На този ден (28.11.2020):
    🆚 Локомотив – Ботев 6-0

  3. НИ ЩЕМИ ВЪФ ДОБАЙ ЩОТ ПАГ ЖНЪ ИБ@Т

  4. 2
    2

    Сега е моментът Керкез да покаже,че има здрави топки!! Дано е наясно какво се случи с предшествениците му и да настоява изходящите трансфери да се осъществят преди да е започнала зимната подготовка. Входящите ако изобщо има такива трябва да се случат по същият начин за да не обиграва състав който след това ще бъде разпродаден.
    Да ви призная честно направо съм песимист имайки предвид това това което е ставало след всяка подготовка на отбора. В Ботев има един куп директори които сякаш се конкурират кой от тях е по-голям некадърник.

Коментарите са затворени