Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски потвърди, че възнамерява да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Босът на “смърфовете” заяви, че очаква оставки от вицепрезидентите на централата Емил Костадинов и Йордан Лечков в утрешния ден, когато е предвиден Изпълком.

“Обстановката в българския футбол е цирк, защото артистите са слаби. Мен може да ме оприличават на клоун, но аз мога да бъде и единия, и другия. Аз правя това, което трябва да стане, за да се получат нещата. Това не беше протест, а война, защото имаше кръв. Неправилно е да оправдаваме едните и да обвиняваме другите. Полицията за какво е там? Да всява респект. След като няма респект от полицията, какво искаме от нея да пази футболни мачове и реда в държавата. Всичко това можеше да се избегне. Този, който поема риска да организира подобно нещо, трябва да е предвидил и последствията. Какво променяме с този протест?… Ако бяха влезели 10-15 хиляди човека на стадиона, мислите ли, че полицията щеше да ги удържи”, сподели Христо Крушарски пред БНТ.

“Утре очаквам да чуя насрочване на дата за конгреса. Оставка би трябвало да подадат няколко човека, които са в основата на тези ексцесии. Визирам Емил Костадинов и Йордан Лечков. Боби Михайлов няма как да подаде оставка, защото той трябва да организира конгреса. Ние ще отидем там и ще разберем кой ще бъде титуляра”, обяви босът на Локомотив Пловдив.

“Какво значи честен конгрес? Има 500 делегати и те пускат едни бележки против мен или против тях. Кой може да повлияе на това нещо? Нали видях миналия път какво се случи на гласуването – имаше представители и на Бербатов, и на Михайлов. Всички гледаха и брояха. Този път сериозно издигам кандидатурата си за президент на БФС и започвам да се готвя програмата. Някои неща вече са набелязани и започнах да обикалям регионите. Искам да успокоя хората от зоналните съвети, че ако някой се притеснява от това, че ще бъде сменен, защото си върши работата – няма такова нещо. Но ако някой си мисли, че е несменяем, просто да си събира багажа отсега”, каза още той.

“За момента шансовете ми са на 50/50. Аз играя феърплей и съм го показал и във футбола. С мен договорки няма. Има работа. Който иска да работи с мен, ще работи. Който не иска, да лови гората. На първо място ще бъде гласувано доверие на селекционера на националния отбор. Второ, всички отбори и професионални клубове ще трябва да започнат да работят за себе си, а не да гледат в паницата на другия. Най-важното нещо, което ще направя – съдиите ще имат гръб, от който няма да се притесняват, а ако не свириш мача, както трябва, ставаш и си заминаваш”, завърши кандидатът за президент на БФС.

12 КОМЕНТАРИ

 1. Клоун, Палячо, Говедаре, Ха наздраве, но май всички пишещи забравяте нещо много важно! Перуката ще се оттегли, но само при едно условие, да назначи/через избор/ някой “сламен” шеф, а той да си остане господаря. Крушарски е дърт комунист и ги разбира тези “маньоври”.

 2. 14
  1

  Този като нямаше интерннет само Батето знаеше,че е тъпа селска пръчка.В момента знае цяла България.

 3. 19
  5

  Комсомолско-комунистическото чучело отново се появи, да защитава уродливото управление на Перуката и да търси дивиденти за неговото Локу.Клоуна се смята за много умен и затова накрая ще фалира всичко свързано с него.

 4. 16
  4

  Стара комунистическа номенклатуро проста селска. Циркаджия пълен. Селяндур,ходи си на село и остави младите хора да се развиват.

 5. 15
  2

  Палячо, то кога си се състезавал в ненареден мач, конкурс или избор? Я, ми кажи какво остана от твоето ДКМС или Кремиковци? Същото ли ще оставиш от Локото?

 6. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
  13
  1

  ЕВЪЛЛАРКЪТА ДОН КРУШОНЕ!!! С ТЕП СНЕ! ВОДИ НИ НАПРЕШ И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
  ПУФ ПАФ:)))

  • 2
   10

   Лесна е твойта братко Фекале, ти си пишеш глупостта зад клавиатурата, а питаш ли ни нас бултрасите???!!! Всеки ден се надбягваме с опасността, нашият спорт е бягането, но това проклето хлъзгаво време ни прави лесна плячка. Клоаков , изчакай пролетта и тогава пиши глупостта си, че не можем В това време да избягаме от Лаута Арми- много ни бият!!!

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    СКЪПИ МИ БРАТКО АЛЛАХ, НАЙ- ВАЖНУТУ ЗА НАЗИ СИГА Е ДА НЕ ДУПУСНИМ АПАПИТИ УТ ЛУБИМИЯ НАМ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМУТИФ ДА СЪ РАЗБЯГЪТ КЪТ ПИЛЦИ ПУ ДРУГИ УТБОРИ!!! ТУГАВА СТАВА КОФТИ НЯМА ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ И НЯМА ДА МОЖИМ ДА ПУДЪРЖАМИ НАШИА РОМСКИ ТИМ С БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН!!! ВИЙ ВЪВ ВЕЛИКИЯ КОЛОС НА ПЛОВДИВ- БОТЕВ СТЕ ЛЕСНИ!!! БЯГЪТИ СЕ НАПРЕД И НАГОРЕ!!! ГОРКО НИ НА НАЗИ КУИТУ СНЕ С КЛОАКУМУТИФФ Ф СЕРСЕТУ!!! ПУФ ПАФ!:)))))

Коментарите са затворени