Бившият национал на България Радостин Кишишев сподели мнението си за двете равенства с Унгария и Сърбия на “лъвовете” с по 2:2. Административният директор на Ботев (Пловдив) е категоричен, че Илиан Илиев е вдигнал момчетата и е променил постройката на игра.

“Доволен съм от равенството срещу Сърбия. Видя се, че през този цикъл точките, които имаме и тези, които загубихме в последните секунди, щяха да доведат до известна разлика и да сме по-напред в класирането. За съжаление такава ни е орисията. Може би това е едно от нещата, върху които трябва да се работи. Не бих казал, че е липса на концентрация, а по-скоро липса на опит. Доволен съм от представянето и срещу Унгария. Наистина с идването на Илиан Илиев начело на отбора се вдигна ентусиазмът и желанието за игра. Може би ги подреди по-правилно от Младен Кръстаич и това се отрази. Нещата се получиха, въпреки голямото напрежение, което имаше преди мача”, заяви пред “Мач Телеграф” Радостин Кишишев.

“Преди всичко Илиан Илиев успя да вдигне повече самочувствието на момчетата. Следващото нещо, което беше много важно, е да намери на всеки един правилната позиция на терена, а не да се правят експерименти. Квалификациите не са за експерименти. Те са, за да се печелят мачовете. Експерименти може да се правят в контролни мачове като например този с Иран. Тогава е позволено. Както се вижда май Илиан Илиев е точният човек за националния отбор. На този етап мисля, че е той. Успя да вдигне отбора. Дано да продължават в тази линия”, сподели бившият национал.

“Не мога да одобря всичко, което се случи извън стадиона в четвъртък вечер. За мен това е вандалщина и не е редно да се случват подобни неща. Уж трябваше да е мирен протестът. Би трябвало организаторите да го организират по-правилно. В тази ситуация трябва да си понесат последствията. Без оправдания! Какво значи оставки? Има си официални стъпки, чрез които да се избира президент на футболния съюз. Гледам, че няколко човека се спрягат основно да си подадат оставките, но си има процедури. Насрочва се конгрес. Естествено, че БФС има вина за положението на футбола ни. То е очевидно, че националният и резултатите не отговарят на очакванията на българските фонове. Със сигурност имат основна вина за това, което се случва в момента”, завърши Радостин Кишишев.

3 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    СТИГА САМУ С ДУБРИ НУВИНИ ЗА УТБОРА НА ПЛОВДИВ, ДАЙТИ НЕШТУ И ЗА СТУЛЮПИНСКИА ТИМ!!!

    СПРЕТЕ СЕ БРЕ! СТИГЪ САМУ НУВИНИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!??? НАПИШЕТИ НЕШТУ И ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! КАК СТУЯТ НИШТАТА С АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА??? КУГА ША ЗЕМЪМИ КУКЛИНЦИ И АПАПИ УТ НАШТИ ПРИАТЕЛСКИ КАТУНИ УТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МАГУРЕЛИ, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ???!!! ИЗМИСЛЕТИ НЯКВА НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))

  2. 1
    2

    БРАВУС КИШИШ АГА КАТ ИСТЕМСКИ КАНАР ЗАСТАВАШ ЗАД ЗЪКОНУТУ РЪКУВОСТВО НА БОБИ НАША ЛИГЕНДА КАНАР АКБАР СЛАВА НА ДПС АЙЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙЙЙ

Коментарите са затворени