Новоизлюпеният национал Алекс Колев е в полезрението на турски клубове, съобщава BgDerby.com.

Както преди време PlovdivDerby.com ви информира, а след това беше потвърдено и официално от шефът на Крумовград, Алекс Колев е желан и от Ботев Пд.

Повече за интереса от Турция към нападателя можете да прочетете ТУК>>>

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Благодарим за възможността, но нека турците го вземат. На хаир да им е !

  2. 5
    3

    Като фен на Ботев се надявам турците да се преборят за този.

  3. 8
    10

    Това патенце въобще няма чясто в Ботев Пд! Играхме го с него – ще се чудим как да го махнем…

  4. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    5
    1

    СПРЕТЕ СЕ БРЕ! СТИГЪ САМУ НУВИНИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!??? НАПИШЕТИ НЕШТУ И ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! КАК СТУЯТ НИШТАТА С АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА??? КУГА ША ЗЕМЪМИ КУКЛИНЦИ И АПАПИ УТ НАШТИ ПРИАТЕЛСКИ КАТУНИ УТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МАГУРЕЛИ, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ???!!! ИЗМИСЛЕТИ НЯКВА НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))

    • 3
      1

      Всички турци са локомотивци.Когато видя в Израел фенове на Адолф ,ще го повярвам

      • Е,не са всички турци!Има и цигани арменци…Накратко,Локото е отбора на малцинствата.

  5. 9
    7

    ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ИЗРАЗЯ СВОЕТО МНЕНИЕ ЗА КОЛЕВ. ГЛЕДАЛ СЪМ ГО ПРЕДИ, ГЛЕДАХ ГО И СЕГА СРЕЩУ СЪРБИЯ. МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТОЙ Е ФУТБОЛИСТ С ПОСРЕДСТВЕНИ КАЧЕСТВА. ЛИПСВА МУ БЪРЗИНА, ПОВРАТЛИВОСТ, ОТСКОК И ГОЛМАЙСТОРСКИ НЮХ. НЕ МОГА ДА ГО СРАВНЯ НИТО С ЕДИН ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ НАПАДАТЕЛИ, СТАВАЛИ ГОЛМАЙСТОРИ НА ПЪРВЕНСТВОТО В МИНАЛИТЕ ГОДИНИ. ДОБРЕ Е ДА СЕ ТЪРСИ БРАЗИЛЕЦ ЗА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ. КОЛЕВ ДА ХОДИ В ТУРЦИЯ, МАКАР, ЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ НЯКОЙ ДА ГО ВЗЕМЕ!

    • 6
      8

      Абсолютно се присъединявам и се съгласявам с коментара написан по горе с главни букви. Написаното точно и реално отразява качествата на този футболист. Мисля,че няма какво повече да се каже по въпроса. Ако го искат турците нека го вземат. Ние видяхме докъде се простират възможностите му. На нас ни трябват взривни /остри/ футболисти с бърза мисъл. Алекс Колев за съжаление не е такъв футболист.

Коментарите са затворени