Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев е склонен да пусне в Ботев Пд юношата на канарчетата Станислав Шопов. Жълто-черните проявяват интерес и искат да привлекат таланта си обратно, като се сондират възможности това да стане под наем или с откупуване на правата. Гриша Ганчев обаче трудно ще се раздели с футболиста без пари. По всяка вероятност бизнеменът ще иска пари и в двата случая, без значение, дали става дума за наем или за цялостно закупуване на правата на играча, научи PlovdivDerby.com от запознати. Червените са склонни да преодстъпят халва, тъй като в последните 5 шампионатни мача, той е записал едва около 40 минути общо с червената фланелка.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Много работа е нужна с това момче, за да играе на ниво А група и да е полезен. Няма, български младеж, продаден на Запад, който е успял. Някога се продаваха завършени футболисти след определени години и при определени мачове в националния отбор. Сега ритне топката в два мача на 16 или 17 години и вече е “готов за Барса и Байрен”. Да, ама не!

 2. 9
  1

  Станислав Мърков и Ерол Париж,Париж търкат дъното на човешкото същество.Първият пазач в училище,а мангала се изравнява като мъжка красавица.Жалйари

 3. 12

  Е че в Ловеч търка пейката ,ама може в Металик-Сопот-2009 да се наложи и да стане основен играч

  • И се изказа мангото от Велбъдж Говедарци

 4. 5
  2

  ПреоДстъпят халВа…:):):)

  Умирам с тея дебили…

 5. 7
  2

  Колкото да Слави. Когато нещо е приключило, значи е приключило ! И има причини за това. Не успя да се наложи в холандски среднят, в Ловеч търка пейката…..Дали наистина ни е нужен ?Да, талантлив играч, има техника, фин като пеперуда, но и жили като такава !

  • 11

   То и Попето го бяха отписали в Левски. За 21 годишен играч да кажеш, че е приключил, особено при очевидното наличие на талант… С работа и шанс за изява може и да му се получат нещата.

   • Не казах, че е приключил. Казах, че не е за Ботев Пловдив, ако Ботев Пловдив държи да вдига нивото. Серкан Юсеин номер 2 ! Уж големия талант, чакахме го сума ти време. След Ботев, върви само надолу…..

 6. 3
  3

  Червените са склонни да преодстъпят халва, тъй като….

  Може ли малко халва и за мен ? На адрес ли доставят, или с еконт/спиди ?

  plovdivdeiba, пак сцепихте мрака ! Задължително трябва да останете в учебниците като пример за некадърна журналистика, да се учат поколенията от вас !!!

Коментарите са затворени