Клуб на Привържениците на Ботев (Пловдив) публикува декларация във връзка с протестите пред Националния стадион “Васил Левски”.

Ето какво написаха “жълто-черните” фенове:

Уважаеми граждани,

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции “BULTRAS” изразяват своето крайно огорчение и категорична непримиримост към пълната неадекватност на служителите на СДМВР и на всички, свързани с БФС, довела до изключително неприятни сцени във вчерашната вечер. Бихме искали да изтъкнем, че удобната за всички информация за вътрешни сблъсъци между феновете на различни отбори на протеста снощи категорично не отговаря на истината – напрежение между феновете не е имало.

За пореден път след несвършена работа, непровокиран произвол и избиване на комплекси, ставаме свидетели на преекспониране на събитията от страна на МВР. Над 1500 “служители на реда“ не само не успяха да опазят “500”-те човека (според осъдения на двугодишен затвор Лечков), а подложиха както тях, така и случайни минувачи, дори и излъчващи на живо в ефир журналисти на неоправдана репресия.

Всичко организирано като реакция от МВР – водни оръдия, спрейове, бой с палки, нахлуване в заведения, принудително отвеждане на мирни граждани, които дори не са участвали в протеста се случва пред очите и в присъствието включително на малки деца, заведени на “мирен протест” от родителите си.

Неадекватните обяснения на ръководните кадри в МВР, опитвайки се да припишат вината на всички нас, които сме явно единствените на които им пука за българския футбол, са голословни и до момента си остават само думи – За съжаление удобно разпространени по всички медии. Те обаче не могат и няма да могат да спрат стотиците видеа, показващи истинските нарушители на правила и морал.

ИСТИНАТА Е ЕДНА – отговорни за събитията на 16.11.2023г. са единствено и само ръководните кадри на МВР, които послушно охраняваха “шепата мерзавци“, подиграваща се с българския футбол вече прекалено дълго време. Удобно е феновете да са виновни, за да гарантират комфорт още малко време. Не забравяйте обаче, че обединени сме по-силни от всякога и ще продължим да се борим заедно за играта, която обичаме и за бъдещето на българския футбол.

3 КОМЕНТАРИ

 1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  МАЛКУ ВЪ БИХА, ХАИРСЪЗИ С ХАЙРСЪЗИ!!!!АКУ НАШТИ СТУЛЮПИНЦИ ТРЪГНЪТ ТЪЙ ДА ПРУТИСТИРЪТ, ША ГИ ПУДКРИПИТИ ЛИ?……………ИЛИ ША ВИКЪТИ, БОЙ ПУ ШВЕДИТИ?!!!:)))))))))))))

  АПАПИ, НАПРЕШ!! ЗА СЛАВЪТА И ВИЛИЧИЕТУ НА ПАРОВОЗА!!! СИЧКУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФФ!!! БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИН И МЛОГУ БАХУРИ УТ ФТУРИЧНИТИ СУРУВИНИ!! НАПРЕШ МОЙ КЛОАКУМУТИФФ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))

  • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   АПАПИ НА НАС ИЛИЯН БРАТА НА ДИЛЯН ША НИ ПРАИ ВЛАК ПУФ ПАФ ДА ВОЗИМ КРАДИНИТИ ДУМАТИ И БАКЪР И АЛЮМИН НАПРЕШ МОЙ БОТЕВ, ПУФ ПАФ КЪНАРИ САМУ ДПС И ГЛИГАН ПЕЕВСКИ

   • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НАПРЕШ!!! ЗА НАШИА ЦЪРНУ БЯЛ ВАГОН!!! С КЛОАКОМОТИФСКУ СЕРСЕ ЗА НАШИА ПАРОВОЗ, ПУДКРЕПЯН УТ СЯЛУТУ РОМСКУ КАТУН У НАС И ПУ СВИТА!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!
    ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментарите са затворени