24 пострадали на протеста пред Националния стадион преди мача България – Унгария, съобщи за NOVA говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. Към мястото са изпратени 17 линейки. Общо трима души са били хоспитализирани – един във ВМА с контузия на главата, друг в „Царица Йоана – ИСУЛ” с обилно напръскване в лицето със спрей и един човек в „Пирогов” с интоксикация, която по предположения е наркотична.

„Много хора са пострадали и имат различни травми, но не са търсили спешна помощ. По информация на колегите от болниците на собствен ход са отишли да търсят помощ. Според данни от лечебните заведения има много хора, които са пристигнали с различни наранявания на собствен ход”, добави Сунгарска.

14 протестиращи и един полицай са били докарани за преглед в „Пирогов”, съобщи за NOVA директорът на лечебното заведение Валентин Димитров. Всички те са били с леки наранявания и са освободени за домашно лечение, след като раните им са обработени.

„Има един човек, който е по-зле от мен. С 50 шева и счупена ръка съм – какво повече. Пребиха ме като куче, животно не може така да се пребие. Не полицай – полицаи, много, ме удряха. Който мина, той довърши”, разказа протестиращ със счупена ръка и 50 шева.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Автогол за 2:2 в 97та Мин. Колко странно само. Няма да се очудя и това да са продали БФС мишките 😐

  2. 2
    1

    Важното е, че националният ни отбор постави ново начало. В края на едни квалификации и с резултат, който на никой не е нужен. Сега варненският джуджак ще надува мускули, независимо от мача със сърбите, до следващия квалификационен цикъл, в който ще ни издуят шушоните и още след първите два мача ще се надвесим над супата. За да я духаме, разбира се! Палячовци!

Коментарите са затворени