Капитанът на Ботев (Пд) Ивелин Попов коментира раздялата си с Левски, която по негови думи го е оставила с лош вкус. Той направи и интересно сравнение. Според атакуващия халф 12 години в чужбина, колкото има той, се равняват на над 60 в България.

“Мисля, че преходът ни беше добър, затова взехме точка от Левски. Бързи футболисти, знаещи къде да подават. 25 минути бяха за Левски, 20 за нас през първото полувреме. Получи се добър и динамичен мач, хубав за зрителите“.

“Аз съм на 36 години, имам много опит и мачове, 12 години в чужбина. Или ти режат крилете, или ти ги дават. Аз съм същият футболист, не мога да забравя как да спирам и подавам. Даже съм същият човек. Може да ми се обиди някой, но 12 години в чужбина се равняват на 62-3 в България, много малко ще научиш тук”, заяви Ивелин Попов в предаването “Домът на футбола“ по Диема спорт.

“Да вметна, че когато се върнах в Левски, никога не е ставало въпрос за пари. Преговорите стартираха така: “За теб може повече“. Аз казах, че искам младите да си взимат парите навреме. Контузих се на 15-20 ден и бях забравен и отписан. Аз аванта не пускам на никой, събирам си сака и си заминавам. Още след мача с Локо София, когато загубихме с 2:3, им казах, че мога да си тръгна. На колене не заставам“, каза още бившият капитан на националния отбор.

“Едни те уважават, други не. Нормална реакция, не знам доколко нормална. След това интервю може да обърнат нещата и да поразсъждават. Не може вината да се хвърля върху един, това е споделен процес“.

Попов коментира и дали следи процесите и проблемите във вече бившия му клуб Левски:

“Не бягам от въпроса, но откъдето съм си тръгнал с лош привкус, не следя какво се случва. Може да ми се обидят родители и приятели, но на 36 години няма човек, който да ме превъзпита. Аз не мога да бягам от себе си, не мога да се принизявам. Който иска, да ме разбира“.

“На 15 август подписах с Ботев. Излязох от съблекалнята и казах на съпругата ми: “Тези хора не знаят какво имат“. Стадион, база, град, фенове, футболисти. Нужно е да се запали искра. Съгласен съм, когато отборът не върви да има освирквания. Може да се забави, но ще дойдат победите. Изиграхме две дербита – надиграхме съперниците. Другите отбори губят точки, на нас лоша шега ни изиграха първите 6 кръга с две точки само“.

9 КОМЕНТАРИ

 1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  3
  1

  АПАПИ, НАПРЕШ!! ЗА СЛАВЪТА И ВИЛИЧИЕТУ НА ПАРОВОЗА!!! СИЧКУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФФ!!! БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИН И МЛОГУ БАХУРИ УТ ФТУРИЧНИТИ СУРУВИНИ!! НАПРЕШ МОЙ КЛОАКУМУТИФФ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))

 2. 2
  3

  Стоян канара каза ако Попето може да запали и 6-я бахур жа извади питътъ през устата ва да гоейба.

 3. САЛИТУ УТ АРДИНУ.............С клоакомутиф ф серсету:))

  АПАПИ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ, ПАФ?:))))

 4. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  НАПРЕШ!!! ЗА НАШИА ЦЪРНУ БЯЛ ВАГОН!!! С КЛОАКОМОТИФСКУ СЕРСЕ ЗА НАШИА ПАРОВОЗ, ПУДКРЕПЯН УТ СЯЛУТУ РОМСКУ КАТУН У НАС И ПУ СВИТА!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!
  ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

 5. 1
  5

  НИЙ Ф БОТЯФЪ НАЙ УБИЧАМИ ДА СИ ПАЛИМ ПРЪДНЯТА ГА ЗАПАЛИШ ИСКРАТА И СИ ПЪРЛИШ Г@ЗЪТ

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

   АПАПИ, ДУБРЕ, ЧИ СНИ НИЙ СЪС ШУНДИСЛАФ МРЪНКУФ!!!:)) НИЙ СНИ ПРИДСТАВИТИЛИТИ НА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКУМУТИФ И ГУ ПУДЪРЖЪМИ С СЯЛУТУ СИ СЕРСЕ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ, ПУФ ПАФ!!!:))))

 6. 1
  6

  Каква изкра, бр ШБЖ?
  Знаеш ли колко пари дадох за тези мачове?!

 7. Винаги е така! От години следя пловдивските отбори и много често съм наблюдавал събрано на куп “качество”, но без реализация и успехи. И така до момента на появата на ръководител, треньор или играч, който наистина “да запали искрата” и тогава идват резултатите! Желая успехи на всички “майни” и днес бъдете единни срещу убийците на БГ футбола!

Коментарите са затворени