Локомотив Пловдив гостува на Левски на 2 декември, а мачът може да се играе пред празни трибуни. Причина за това са изцепките на феновете на сините по време на мача с Ботев Пд в неделя. Тимът от Герена е застрашен от сериозно наказание, след като на полувремето вчера десетки факли, камъни и бомбички полетяха от сектор В към сектора с гостуващите фенове, като един от камъните удари привърженик на канарчетата в коляното. Пловдивчанинът бе откаран в болница, а по-късно същата вечер бе изписан, след като е получил необходимата медицинска помощ.

Минимумът наказание, което може да последва за сините, е затваряне поне на въпросния сектор. До мача с Локо Пд сините имат само гостувания, както за първенство, така и за Купата на България.

2 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    АПАПИ, НАПРЕШ!! ЗА СЛАВЪТА И ВИЛИЧИЕТУ НА ПАРОВОЗА!!! СИЧКУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФФ!!! БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИН И МЛОГУ БАХУРИ УТ ФТУРИЧНИТИ СУРУВИНИ!! НАПРЕШ МОЙ КЛОАКУМУТИФФ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))

  2. 4
    12

    В никакъв случай! 10000 истински локомотивци ще сме на стадиона. И господин Крушарски. Да си жив купоносителю! Целувам ти ръка…

Коментарите са затворени