“Когато играе дерби, винаги е добре да не загубиш. По начина, по който играхме второто полувреме, мога да кажа, че можехме да спечелим. В крайна сметка може би равенството е коректния резултат. И двата отбора търсеха победата до последно. Левски има една от най-добрите скоростни преминавания от защита в атака, но ако ги накажеш там, стават много уязвими. Ако бяхме малко по-концентрирани, можехме да спечелим тази срещата, но в крайна сметка поздравления за моите играчи, които се бориха до края. Попов – Бароан изглеждат като много добър тандем, но нека отбележим, че целия отбор им помага. Двамата сами не могат да спечелят мач, зад тях стои целия отбор. Много съм доволен как работим последния месец. Искам да благодаря на нашите фенове. Голяма подкрепа. Благодаря им от мое име и от името на отбора и помощниците ми. Поздравявам и моя съперник Костов. Надявам се че съдиите следващия път няма да спят, а ще видят по-добре ситуациите. На всеки се случва да сгреши, но днес нещата бяха очевидни. И с Локо Пд, компютъра все едно не работеше. Дано следващия мач не правят тези грешки. Главния съдия на мача с Локо Пд беше фантастичен, там грешката при отменения гол не беше негова.”

9 КОМЕНТАРИ

  1. Абе мабе – жена ти се е*бе с жълтите мъже!

  2. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НАПРЕШ!!! ЗА НАШИА ЦЪРНУ БЯЛ ВАГОН!!! С УМРУК И КЛОАКОМОТИФСКУ СЕРСЕ ЗА НАШИА ТИМ, ПУДКРЕПЯН УТ СЯЛУТУ РОМСКУ КАТУН У НАС!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!
    ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))

  3. 2
    5

    Палячо, кога дойде, кога започна да се оправдаваш със съфията типично по катунарски?!
    Абе наглостта и деуличието да не е част от длъжностната характеристика на жълтите палячовци

  4. 2
    1

    След два дни за ракетите, сините ще ги погалят, а за откровението на треньора ще видите какво “дърво” ни чака.

  5. 3
    20

    Керкез бързо прихвана селенията на бултрасите. ВАР беше перфектен, само жълтите виждат нередност. Селски страсти от Източен 10…

    • 5
      2

      Гнусен, долен педераст, тубата с бензин е готова, сложи край на жалкия, никому ненужен животец.

    • 10
      1

      От всеки друг приемам мнение, но не и от привърженик на съдийския галеник номер 1. Левски са номер 2.

      • Селяни с кални цървули надуват дудуши и балони

        Андрей, всеки жълт пакячо е на принципа крадеца вика дръжте крадеца!!

Коментарите са затворени