От Българския футболен съюз заявиха, че европейската квалификация с Унгария не може да бъде преместена на ново място. Както е известно, по програма срещата с унгарците трябваше да се играе на стадион “Васил Левски” в София, но се стигна до преместването ѝ на стадион “Христо Ботев” в Пловдив. Oт БФС уточняват, че ако се стигне до ситуацията, при която двубоят не се проведе, УЕФА ще наложи служебна загуба на България и може да последват до много сериозни санкции за родния футбол.

“Мачът с Унгария не може да бъде изместен от Пловдив! Ако се стигне до ситуация срещата да не се проведе , защото дните до 16 ноември стават все по-малко, България ще запише служебна загуба, а след това за българския футбол могат да произлязат още санкции. Първата такава вероятно ще бъде България да бъде дисквалифицирана от квалификациите за Евро 2024”, заявиха от “Бояна”, цитирани от Спортал.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Да в момента стадиона на Ботев е най-хубавият в България,но преместването на мача има съвсем друг под текст!До кога алкохолиците от бфс ще продължават да унищожават българския футбол!?Да не си мислят ,че няма да има голям протест на 16.11.Не веднъж сме доказвали ,че забравяме футболните си пристрастия,обединени в името на справедливостта!Нека си спомнят ,че обединени унищожихме дерибейството на киро-циганина в Катуница!

Коментарите са затворени