Спортно-техническото ръководство на Локомотив (Пловдив), начело с наставника Александър Томаш, се отказа от насрочването на контрола по време на паузата за националните отбори. Първоначално идеята в щаба е била “смърфовете” да срещнат Крумовград в тренировъчен двубой и дори са били проведени разговори в тази посока.

Все пак и този вариант е бил отхвърлен. Причината е, че Томаш трудно би събрал отбор. Както е известно, той няма да може да разчита на Христо Иванов и Ангел Лясков, които получиха повиквателни за националния ни отбор за мачовете с Унгария и Сърбия.

В селекцията на младежкия ни състав пък попадат Петър Андреев и Ефе Али. Други трима пък не са напълно възстановени от контузии. Става въпрос за Лео Сена, Тодор Павлов и Калоян Костов.

4 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАЗ ЛУКУФ БУФИРОФ - с клоакумутиф ф серсету!:)))
    1
    1

    РАСПАДЪМИ СА АПАПИ!!! ТЕ НЯМЪТ СИЛИ СУЛУК ДА ПУЕМЪТ, А ВИЙ КУНТРОЛИ?………
    СПУРИД МЕНЯ, ДЖУВАНИТУ ША НИ ХАКНИ ПРЪСТЪТ В ДИВИА!!! И ХОРКЪШ СА МАХА УТ УТБОРА ПУДКРЕПЯН УТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! И КВА СТАНА ТЯ??? БЕЗ КУКЛИНЦИ УТИВЪМИ В КОНДОФРЕЙ!:)))))) ПУФ ПАФ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:))))))))))

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      1
      1

      НИКУЙ НИ НЪ БРЪСНИ НАЗИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ! САМУ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА МОГЪТ ДА НА СПАСАВЪТ НАС НА НЕГУ!!! САМУ ЗИКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! ТЕ СА НАШТИ ОРА!! ПУФ ПАФ, СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!:))))))))))))

      • ПРАЗ ЛУКУФ БУФИРОФ - с клоакумутиф ф серсету!:)))
        1
        1

        ЗЕМЪМИ ЛУКУФ И БРАТЧЕДА ПРАЗУФ УТ УНУШИТИ И СНЕ ГУТОВИ ЗА ШАМПОАНИ!!! ПУФ ПАФ!:)))))

        • 2
          2

          И най-добрият в света психиатър,не може да върне този идиот към нормален живот!

Коментарите са затворени