Капитанът на Локомотив Пловдив Митко Илиев се надява “черно-белите” да излязат от мини кризата в първенството.

Поливалентният футболист изрази мнение за плюсовете и минусите на тима от парк “Лаута”

“В последно време не се представяме добре…

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ИЛИЕВ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

10 КОМЕНТАРИ

 1. Черно бели КОПЕЛЕТА нито стадион имате нито база ,нито привърженици ,всичко това га има Пловдивския любимец ,БОТЕВ Пд.Истина и само Факти

 2. Цигански циганин, жълт болен крастав спермояд, да му ядеш ЛАЙНАТА на Митко.

 3. 2
  1

  Нека да препомним ,че локомотив беше на 10 място в Б група пред испадане в В група ,когато ги взе Г.Илиев

  • 1
   1

   Каква В ГРУПА, сънищата нямат край! ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЛОВДИВСКИ ОТБОР КОЙТО НЕ Е ИЗПАДАЛ ВЪВ В ГРУПА Е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! Христолов прати ботевЪ във В ГРУПА!!!

 4. Стикс- факти ...Доказано с факти, и САМО ФАКТИ!!!
  3
  1

  Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

  • 3
   2

   А собственикът на ботевЪ вместо да направи отбора шампион , както Жоро Илиев НАПРАВИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ШАМПИОН, бие тарторите на бултрас, за да си мълчат от нулевия сезон.

   Повтарям ФАКТИТЕ, бултрас са малтретирани от един руски измамник, а ботевЪ е в борба единствено за поредното стадо негри, които са на път за коматево от Африка…

 5. 3
  4

  Митко е най-добрият Капитан в България!

  • 4
   1

   И ако неговата кифла не го задоволява аз ще го направя! Да не се казвам Стикс – факти, САМО ФАКТИ! Всяко обещание го изпълнявам! Доказано с факти, и САМО ФАКТИ!!!

 6. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  2
  1

  ГУЛЯМУТУ КАФА ЗЕ ДА СЕ ИСКАЗВА НАСЯКЪДИ НЕПУДГОТВИН………БЕЗ КУКЛИНЦИ НЯМЪМИ УТБОР!!! БЕС ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, НАШИАТ КЛОАКУМУТИФ, ЛУБИМ НА СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА, НЕМА ДА ГУ БЪДИ!!! ПУФ ПАФ!:))) СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!:))))

Коментарите са затворени