Капитанът на Локомотив Пловдив Митко Илиев се надява “черно-белите” да излязат от мини кризата в първенството.

Поливалентният футболист изрази мнение за плюсовете и минусите на тима от парк “Лаута”

“В последно време не се представяме добре…

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ИЛИЕВ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

10 КОМЕНТАРИ

  1. Черно бели КОПЕЛЕТА нито стадион имате нито база ,нито привърженици ,всичко това га има Пловдивския любимец ,БОТЕВ Пд.Истина и само Факти

  2. Цигански циганин, жълт болен крастав спермояд, да му ядеш ЛАЙНАТА на Митко.

  3. 2
    1

    Нека да препомним ,че локомотив беше на 10 място в Б група пред испадане в В група ,когато ги взе Г.Илиев

    • 1
      1

      Каква В ГРУПА, сънищата нямат край! ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЛОВДИВСКИ ОТБОР КОЙТО НЕ Е ИЗПАДАЛ ВЪВ В ГРУПА Е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! Христолов прати ботевЪ във В ГРУПА!!!

  4. Стикс- факти ...Доказано с факти, и САМО ФАКТИ!!!
    3
    1

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

    • 3
      2

      А собственикът на ботевЪ вместо да направи отбора шампион , както Жоро Илиев НАПРАВИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ШАМПИОН, бие тарторите на бултрас, за да си мълчат от нулевия сезон.

      Повтарям ФАКТИТЕ, бултрас са малтретирани от един руски измамник, а ботевЪ е в борба единствено за поредното стадо негри, които са на път за коматево от Африка…

  5. 3
    4

    Митко е най-добрият Капитан в България!

    • 4
      1

      И ако неговата кифла не го задоволява аз ще го направя! Да не се казвам Стикс – факти, САМО ФАКТИ! Всяко обещание го изпълнявам! Доказано с факти, и САМО ФАКТИ!!!

  6. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    1

    ГУЛЯМУТУ КАФА ЗЕ ДА СЕ ИСКАЗВА НАСЯКЪДИ НЕПУДГОТВИН………БЕЗ КУКЛИНЦИ НЯМЪМИ УТБОР!!! БЕС ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, НАШИАТ КЛОАКУМУТИФ, ЛУБИМ НА СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА, НЕМА ДА ГУ БЪДИ!!! ПУФ ПАФ!:))) СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!:))))

Коментарите са затворени