Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив пусна отчет за хореографията и пиротехниката за дербито с Локомотив.

Ето какво заявиха “жълто-черните” фенове:

Хореографията от дербито на Пловдив за пореден път доказа, че публиката на Ботев е на световно ниво! Респект към всички, които положиха огромни усилия за реализирането ѝ. Безкрайни благодарности и към всички дарители, благодарение на които общата събрана сума достигна 22689,44 лв.

Сумата, събрана по банков път, възлиза на 20587,44 лв, а през Пейпал е 114лв, като списъкът с дарителите е както следва:

Йордан Камишев 50 лв

Благовест Петров 20 лв

Паулин Гюнелиев 50 лв

Стилиян Стоичков 50 лв

Любен Любенов 19,12 лв

Стелян Станулов 230 лв

Анонимен дарител 10000лв

Анонимен дарител 7777лв

Анонимен дарител (през CITIBANK EUROPE PLC WLK) 20лв

Анонимен дарител (през CITIBANK EUROPE PLC WLK) 19,12 лв

КА Проект – 2 ЕООД 191,20 лв

Васил Боснешки 2000лв

Ангел Каракашев 111 лв

Недялка Попова 50 лв

Никола Чинков 65лв (Пейпал)

Стефан Мандаджиев 49 лв (Пейпал)

По време на мача с Берое бяха събрани 1988 лв.

Изразходваните средства за хореографията възлизат на 13188 лв, от които:

Плат – 1830 лв

Пиротехника – 5568лв

Художник – 2000лв

Спрейове – 2650лв

Латекс, найлони, валяци, ванички, разредители и др. консумативи – 680лв

Озвучаване – 400лв

2 бр. въдици за знамена – 60лв

Към тази сума не е включена и хореографията от второто полувреме и 270-те факли (всичко на обща стойност 2090 лв), която е осигурена от Лудата Банда!!!

Още веднъж благодарим на всички, които спомогнаха за осъществяването на поредната феноменална хореография.

Само Ботев!, завършиха феновете.

35 КОМЕНТАРИ

  1. София ,финал…15000 ботевисти срещу 5000 локомотивци….коментара е излишен.Кой е отбора на Пловдив.

  2. 3
    2

    Хей самохвалковци, я си вижте отбора! На умрялото Локо гол не можете да вкарате. Вижте резултатите срещу първите 6 отбора. Трагични са. Кого подкрепяте? Отбор, който бие последните, полуфалирали отбори. Колко от футболистите са от нашата школа? Лудогорец купуват, но са шампиони всяка година, а и започнаха да произвеждат! Вие ходите да правите шоу на отнбор от африканци, чужденци- пенсионери и едно наше момче! Къде са футболистите от нашата школа, която последните 10, 15 години е най добрата, с най много медали? Как се използва най добрата футболна база, направена от Цв. ВАСИЛЕВ? Фукате се с пирото! Фукайте се с ИСКАНЕ пред собственик и ръководство най после тази школа да заработи! Тогава ще разберем, че сте пораснали и в акъла, а не да се радвате на бенгалски огън!

    • 2
      2

      А ти от кой отбор си, че хем се изказваш като фен на друг отбор, хем като фен на Ботев? Умрялото Локо доскоро бяха на първо място, имат серии от победи и без загуба като гост. Всички отбори са пълни с африканци(черни) и пенсионери. Не само в БГ, но и топ отбори в света. Като не вади нищо школата какво да направим? Ботев е един от 4-те отбора в БГ с някаква публика(3000+), дай и това да закрием, че на люпещия семки и пърдящ пред телевизора вкъщи Ганю сме му накривили шапката!

  3. 2
    1

    Няма да забравя транспарант на първото дерби след като ни изгониха от А група за 50 000 лв дълг към БФС,а имахме да взимаме милиони от трансфери от сини и червени.КОШМАРА СЕ ЗАВЪРНА.ИЛИ ОТ 1999Г КОГАТО ЦИГАНИТЕ НА ПЛОВДИВ И СЕЛАТА ОКОЛО НЕГО.СБОГОМ КУРВИ.ТРЯБВАШЕ ДА Е СБОГОМ ПЛОВДИВСКИ КУРВИ,ПРЕДИ КУРВИТЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ.

  4. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    1

    АПАПИ, ПАК СА СКАТАВЪТИ!!! НИКОЙ НЕ Е НА КАЗАНИТИ! НЕМА БАХУРИ! БЕЗ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ, СУФИЙСКИТИ БУФИРИ ША НА ОПЪНЪТ ОТМА!!! НИ МИ ВИСЕТИ ТУК, А БИГОМ ЗА АЛЮМИН!!!! БЕЗ МАНГИ И БАХУРИ СЪДИИТИ ША СВИРЯТ НУРМАЛНУ И ША НА ХАКНЪТ ПУНЕ С 5 ЖЪЛТИ И ИДИН ЦЪРВЕН КАРТОН!!! ………И ТУГАЗ, НА СЛЕДВЪШТИА МАЧ СНЕ КЕНЦ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))

  5. 7
    2

    локо нито стадион нито база ,с три пъти по малко превърженици .Ботев най хубавия стадион База слънце 90 процента Пловдивчани Ботевисти .Кйоравилисте цигани ,черногледи палестинци

    • 2
      7

      Добнре, Напелончо.
      А сега си успокой и си пий хапченцата

  6. 7
    2

    Цигани ,помаци,турци ,католици и арменци.Всички сте мангали.Когато съберете поне 5000 на домакински дерби ми съобщете.Стадион празен,интернет бабаити пълен.Форумни господари на ефира.Мизерни цигани със самочувствие.

    • 2
      5

      Тоз пък интернет бабаити .. ти след дербито с ония дето бягат ли беше ? И кой ви е признал че сте на световно ниво вие самите ? Много оригинално ! Разпънахте 1 чаршаф,че се вижда как се изпразниха седалките че да се съберат достатъчно да го разпънат и пак не успяха,че гръмнахте 200 бомби колко креативно уау ! Тва е като да кажеш,че си най-красив щото ти си мислиш така .. сега ще ви видим в софия да не стане като в Разград 50тина от световното ниво само стигнаха тогава … другите явно са мислили хореото за дербито през това време … смешки

      • 3
        2

        Стикс знаеш ли на кого е братовчед Саидходжа.На Карагерен,плешив безумецо.

    • 3
      5

      Ашколсун АНАЛнебе сички стрямалий сме с теби

      • Стикс много добре ме познаваш.Обеди се на някоя лампа в училището.Помогни си.На себе си и на целят човешки род.

  7. 4
    8

    Мдаам… Никъде по света няма да чуеш ВСИЧКИ ВЪН, ВСИЧКИ ВЪН, ВСИЧКИ ВЪН… На чист български език. И то към своите футболисти, треньори и ръководители! Никъде!!! Само на Кънчева поляна!!!

    • 6
      2

      Стикс,а отбор който сканадира името на друг отбор.Или с 4 убити президенти,двама в затвора има ли.Да изброявам ли мюсюлманите.

      • 2
        6

        Изброй изброй … за Мариян Огнянов.. Дормушали .. недей ги пропуска тия автентични ботевисти

          • 2
            5

            Новия тошку .. дет не е помак и той .. каква автентичност .. пък тия черните мюсюлмани които целуват емблемата им и бяха събличани преди няколко седмици да не коментираме .. язък за история и всичко

    • Както и да скандираш името на друг отбор.Циганска работа.Крадливо племе.За разлика от тебе Станиславов не ползвам различни никове

  8. 6
    6

    Единствено на световно ниво са ви КОМПЛЕКСИТЕ, самохвалещи се селяци

  9. 4
    3

    Друго е циганското семейство ,всичко на сърсето стикс миризляк кирлясъл

    • 4
      3

      Да ,истинско СЕМЕЙСТВО ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО !

      • 2
        1

        Станислав Мърков пазач в училище.Плешив,грозен самотник.

      • Изгрев бойс.Момчета на изгрева.Няма нужда да ти обяснявам.Изгрев е квартал,предимно с военни.Но Столюпиново е вашият бастион.Нелегални таксита,цигани.

  10. 5
    7

    Публиката на ботевЪ е като елитна световна проститутка, хубаво ти е да я гледаш, но никога не може да влезе в сърцето ти, да не говорим да си я вземеш за семейство.

    Друго е положението в Локомотив- истинско семейство в сърцето….

    • 4
      1

      И за ебане не ставаш.Плешив,грозен самотник.Социопат.Дори Чорбата просяка пред Главната е над теб.Болно копеле.

  11. 5
    4

    Момчета, за да не оставяте съмнения в написаното, прилагайте фактури или стокови разписки за разходите, за да ви повярват всички. Така изнесени данните, е меко казано несериозно.

    • Станислав Мърков Постоянна клиентка на сайта и психодиспансера.Пазач в училище,самотен педал

  12. 6
    2

    Безспорно много впечатляващо.
    Аз лично смятам, че пиротехниката е прекалено скъпа глупост, буквално пари на вятъра. Знамената и платовете поне остават някъде.

  13. 6
    13

    Всички останали: Не, не е. Публиката на Ботев е селски сбирщайн папагали със заешки сърца. Хореографиите копирани, песните крадени, сърцата – заешки.

    • 8
      3

      На майка ти-вмирисаната на кисело зеле путка…

      • 4
        5

        ТОВА ЛИ Е СВЕТОВНОТО ВИ НИВО !?

    • А Явор-кюравия е жИна скапана и ще го карам скоро на хижа здравец да подиша свеж въздух малко горе

    • Стикс,Станислав Мърков пазач в училище.Страхлив плешивец.

Коментарите са затворени