Европейската футболна централа изпрати официално писмо до Българския футболен съюз, с което препоръчва квалификацията за Евро 2024 между България и Унгария, насрочена за 16 ноември, да бъде изместена на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

17 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  7

  ВЪФ НАЦЮНАЛА КЪНАРИ ЖЪ ИГРАЯТ ЛЕ УА

 2. Има ли истински спортни журналисти,ако не в България, поне в Пловдив и ако да,да попитат ония осмокласник,защо разправяше,че стадионът не отговаря на изискванията на УЕФА. А сега вече отговаря.

  • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

   Стикс ,имаш ли някакви представи,кой стадион ,какви възможности има.Световен двубой,финали,полуфинали,мач за конкретен шампионат.Цигани.

   • Кажи ве Стряма,кой какви възможности има.А да питат Гонзалвеш за това-Домакинството в Пловдив не е експеримент. Когато “Ботев” си оправи стадиона, ние ще се върнем пак да играем там. Очакваме домакините да си оправят проблемите с козирката и осветлението, за да покрият изискванията към телевизията и УЕФА.

 3. Трибуна Пловдив буфери мангали,не им вярвайте!

 4. Повече телевизии ще има около стадиона, а мач дали ще има! Пловдив ше свали от власт БФС!

 5. Не забравяйте дробовете, да изписват любимия ни реферат за БФС!!!

 6. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

  На Колежа или по точно около него,ще е новото начало.Може да събере всички недоволни от кетъринговото БФС.Сини,червени,жълти,зелени,черно-бели фенове ,дори от Пазарджик,Хасково,Карлово.

 7. 7
  1

  Интересно. Нали инженера каза,че осветлението не отговаря на изискванията.

 8. 10
  2

  Няма каде другаде ,това е най хубавия стадион

 9. 7
  1

  Нещо са се объркали… Ще има фенове… и то доста :Х Наздраве!

 10. 6
  2

  Защо без публика?? Какви са тези глупости

 11. 5
  3

  Колежа – новият национален стадион на България.

  • 8
   1

   Общината, стадиона е Ваш, реагирайте! Та, Вие го направихте за феновете, а не за олигофрените от БФС. Наглия Перукан е измолил мач без публика и далеч от София заради протестите. Този мач не трябва да е в Пловдив!

Коментарите са затворени