От Ботев Пловдив изпратиха до медиите позиция, заради появила се скандална информация в TrafficNews.bg.

Опровержението е от името на изпълнителния директор на „канарчетата“ Алексей Киричек:

Отговор от изпълнителния директор на Ботев Пловдив Алексей Киричек

Ботевисти,

Името на Ботев Пловдив продължава умишлено да се черни и клубът е обект на целенасочени атаки, като се съчиняват всякакви неверни истории по адрес на нашия любим отбор.

Конкретни медии продължават да изфабрикуват новини, които по никакъв начин не отговарят на истината.

Никой от Ботев Пловдив не е съветвал никого!

Поздравявам още веднъж публиката за страхотната подкрепа в дербито на Пловдив!

Призоваваме медиите да не забъркват името на Ботев Пловдив и това на собственика на клуба Антон Зингаревич в грозни инсинуации, защото в противен случай ще бъдем принудени да се видим в съда.

Причината за реакцията от страна на канарчетата е публикация на колегите от TrafficNews, която е следната:

Водачи на различни фракции от фен клуба на ФК „Ботев“ са станали обект на агресия преди дербито, научи TrafficNews. До момента в редакцията ни са получени два сигнала, че тартори на две различни фракции са били привиквани от хора, които твърдят , че работят за собствениците и представящи се за служители от службите за сигурност. Върху тях бил упражнен физически тормоз, а един от двамата е бил доста бит. И към двамата са били отправени предупреждения да овладеят хората във фракциите и да ги предупредят да говорят за собствениците „или хубаво, или нищо“. След като са получили допълнителен инструктаж „да си затварят устите“, двамата били  освободени.

Вероятно става дума за спекулации и опит да се усмирят феновете, които напоследък са изключително изнервени заради слабото представяне на жълто-черните. Хора, които са присъствали на дербито, твърдят, че в екипа охранители, които се грижат за сигурността на собственика на клуба Антон Зингаревич е имало цивилен действащ полицай.

TrafficNews разполага с имената на пострадалите тартори, както и с това на служителя на реда, който е бил в ложата на Зингаревич в извънработно време, но на този етап няма да ги публикува, за да не попречи на полицията да направи проверка за случващото се.

6 КОМЕНТАРИ

  1. За манги не само ще ги съветват ами и други работи

  2. 8
    6

    Те и мангалите ги гониха из булевардите…. Изобщо тегаво им беше на тарторите..

    • 12
      2

      Мангалите са циркаджии! Разделят се на две групи, гонят се снимат, и пускат клипове в нета!

      • 3
        3

        Хахахаххахахахаххахахах густо хаха жалка жълта отрепка ! Така ви искам

Коментарите са затворени