Дербито на Пловдив остана без победител. Градските съперници Ботев и Локомотив не се победиха и завършиха 0:0. Публиката на Колежа видя гол, но той бе отменен заради засада след намесата на ВАР. Гостите от Локомотив, които бяха фаворити в този мач бяха тотално надиграни от домакините, които пък имаха кошмарен старт на сезона о сега тепърва се съвземат. Жълто-черните 90 минути редяха атака след атака, пробив след пробив по крилата, пред погледите на черно-белите футболисти. Домакините направиха няколко много сериозно пропуска, а Динко Хоркаш отново бе ма познатата висота и каквото имаше да отрази, го отрази.

Срещата започна с 4-минутно закъснение заради димна завеса. Преди началния съдийски сигнал капитанът на Ботев Ивелин Попов беше награден по случай мач номер 600. Още в първата минута на срещата Ботев можеше да поведе в резултата. Топката падна удобно на Уме Емануел, чийто удар в близкия ъгъл беше отразен от Динко Хоркаш с крак.

В 8-ата минута грешка при изнасянето на Локомотив можеше да бъде сериозно наказана от Янис Карабельов. Халфът обаче си поведе топката твърде силно. Локомотив отговори минута по-късно с удар на Георги Минчев с глава. Нападателят се извиси в наказателното поле след центриране от десния фланг. Ударът му с глава обаче прелетя над горната греда.

В 16-ата минута Ботев създаде поредна чудесна възможност, която Самуел Акере пропиля. Ивелин Попов пусна страхотен пас в коридор с външен фалц. В наказателното поле Акере беше изпуснат от защитата, но от близка дистанция стреля право в Хоркаш.

Две минути по-късно, точно в 18-ата, феновете на Ботев започнаха да скандират срещу БФС с призив “Оставка”. Десет минути по-късно Джеймс Ето’о влезе остро в наказателното поле, справяйки се с Бабакар Дион на левия тъч. Пасът на халфа не бе никак добър, но ситуацията беше голова.

Видимо Ботев бе по-активният тим на терена, а Локомотив трудно изнасяше топката в предни позиции. Второто полувреме започна с много добра възможност, открила се пред Антоан Бароан. Нападателят получи топката в наказателното поле, освободи си коридор за удар, но стреля встрани от вратата.

В крайна сметка Ботев се възползва от по-добрата си игра и стигна до попадение. Мощен шут на Джеймс Ето’о по диагонала беше блокиран с плонж от Хоркаш. Топката падна право на главата на Бароан, който се разписа от близка дистанция. ВАР се намеси и бързо охлади страстите на терена, а попадението беше отменено заради засада. Ситуацията беше много тънка и буквално сантиметри решиха този момент.

В 60-ата минута Акере проби по десния фланг, влезе навътре, след което нахлу в наказателното поле на Локомотив и потърси близкия ъгъл на вратата. Ударът на крилото не бе точен. В 72-рата минута станахме свидетели на поредния фрапантен пропуск. Самуел Акере прекара топката през краката на защитник и изведе Бароан очи в очи срещу Динко Хоркаш. Нападателят потърси обратния ъгъл, но топката излезе в аут.

143 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    ВАР показва следващ момент без топка и причинява уж временно объркване.
    ВАР вгребва и успокоява страстите на терена, но попадението се отменя поради сглобка+ “засада”.

  2. 2
    1

    Скъсаха ми гащите, не ми пука.
    саде локу

    • 2
      2

      Аз Стоян канара съм много доволен от петата и 6-те бахура ва да сейба.

      • 2
        1

        Ми как няма да си? Сега сереш като самосвал.

  3. 7
    2

    КАБАКОВ ПЕДЕРАСТ АЛЕ АЛЕ.КАБАКОВ СЕ ЕБЕ С ГНОМИТЕ АЛЕ,АЛЕ.КАБАКОВ И ЛОКО=МОNEY+

  4. 7
    2

    Напълно ги надиграхме и накрая 0:0, ташак. Неправилно отменен гол ни отне заслужена победа. Кантонерите уплашени като мишки целия мач, каква титла ще гонят? Около 13 000 ми струва, сектора за гости и трибуната до него полупразна. Можеше още публика, но карай. Този треньор ми излежда, че е добър и работата му започва да дава резултати. Дано го оставят повече време, ако печелим повече точки разбира се.

    • 4
      6

      Вместо да шляпаш по цял ден чикийки по добре забий петата до сливиците и 6-те бахура до дъно в дивия и за Стряма помак смотан.

  5. 4
    3

    Една точка берекет версън

  6. 3
    2

    Sade Botev agalar starvahme gi lohutu ama barem bqhmi poveche ot tqh barem 25000 yurdaka bqhmi ima6e gosti ot Istmbul KANAR AKBAR JULTI ARKADASLAR

  7. 14
    3

    Пловдивското дерби – единия отбор играеше футбол а другия му пречеше.

    • 3
      7

      Винаги е било така… с честа смяна на позициите.
      Винаги по-слабия отбор се е напъвал повече, но подледните 30 години тоталната доминация на Локомотив е очевадна.

      • 5
        2

        Анонимен олигофрен,преди 22 години “Велбъжд”Кюстендил се мести в Пловдив а “Локомотив”Пловдив играе в Южната Б група.Как си ги измисляте тези цигански лъжи???30 години доминирали…Постави,манго!

        • 4
          4

          Титли, купи, суперкупи, пети, бахури….
          Има си статистика, селски!
          Няма БКП – има жълти дънни риби…

  8. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    3
    2

    НАЙ-РАДУСНУТУ АПАПИ Е, ЧИ ДЕЛУТУ НА ПЛАСМАСЪТА, БАТ НАСКУ УЗУНЯ Е ПРУДЪЛЖЕНУ!!! КОЛКУ МАЧУВИ НА ДАРИ С ЛАСКИТИ БАТ ПЛАСМАСЪТА!!! КОЛКУ РОМСКЪ РАДУС ПУ ТРИБУНИТИ?……….УСПЯ ДА СЪЗДАДЕ ДЕСЕТКИ НАСЛЕДНИЦИ. ИДИН УТ ТЯФ Е ВЕРНИЯ КАТУ КЮПЕК КАБАК!!! Е РЗБИРЪСИ ДАВЪМИ МУ НЯКУЙ ДУРУГ БАХУР, АМА ТАКЪФ Е ЖИВОТЯ!!! АЛЛАХ ДА МУ ДАВА ДЪЛЪГ ФУТБУЛИН ЖИВОТ НА КАБАЧИТУ И ВИНЪГИ ДА НИ РАДВА КЪТ СЕКИ ПЪТ!!! ИСКЪМИ САМУ ТОЙ ДА СВИРИ МАЧУВИТИ НА НАШИА УТБОР!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!! И ……………..БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ БАХУРИ БЕЗ БАКЪР И АЛЮМИН, НЕМА!!!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))))))))))

  9. 4
    7

    КАТО ИЗКЛЮЧИМ ДВАМАТА ВРАТАРИ, КОИТО СА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА И ПОСТОЯННА ВЕЛИЧИНА ВЪВ ВСЕКИ МАЧ,ЕДИНСТВЕНИВТ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ИЗПЪКНА НА ФОНА НА ВСИЧКИ СЛАБО ИГРАЕЩИ Е АКЕРЕ И ТО ЗАЩОТО НЯМАЛЕ ПОДХОДЯЩ БЕК ДА МУ ПРОТИВОДЕЙСТВА,НО СИ Е ККАСЕН ИГРАЧ СПОР НЯМА ДРУГО НЕ ВИЖДАМ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА ЗА ТОЗИ ГРОЗЕН МАЧ.ГЛЕДАМ НЯКОИ ДЕБИЛИ ПАК СЕ ЗАХВАНАХА ЗА ЗАСАДАТА ПРИ ГОЛА,НО ТЕЗИ, КОИТО ГЛЕДАТ РЕАЛНО ЩЕ ПРИЗНАЯТ,ЧЕ ЗАСАДА ИМА ОЩЕ ПРЕДИ ТЪЧА, КОЯТО НЕ БЕ МАРКИРАНА! СЪДИЙСТВОТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПОВЛИЯ.НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОЗИ СТРАХ И ОТ ДВАТА ОТБОРА ДА НЕ ЗАГУБЯТ СЯКАШ ИГРАЯТ ОТНОВО ФИНАЛ.
    НАПРАВЕТЕ СПЕКТАКЪЛ ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ БЕ ХОРА, КАКВО ОТ ТОВА,ЧЕ ЕДНИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ!

    • E какъв страх да не загубим като ние бяхме във вашто наказателно цяло второ полувреме бе приятел?
      Освен тва въобще не си прав за играчите-ето например от ваште много ми харесаха Кандем и Сегура. Хоркаш изобщо не го коментирам, той е класа.
      От наште нямаше никой дето да не игра добре, просто нямахме късмет, има го и тва във футбола.

        • Аз ти предлагам са си пуснеш на запис онзи мач за да се убедиш сам колко не си прав.

    • Дето не разбираш от футбол, ами и мисълта ти е на дебил! Не се напъвай да пишеш, защото само се излагаш!

  10. 11
    6

    За засадата претенции нямам. Обаче за спестени картони имам. Както и да е. Този Ботев искам да гледам. Много силен мач. Браво на момчетата. Евала и на Керкез.

    • Няма засада!
      Линията се слага не по краката а на най вътрешната част от тялото-ръка,рамо.
      Тялото на защитника е наклонено и рамото покрива засадата.

      • 6
        1

        За вас никога няма засада боклуци,нито в Пазарджик,нито в Търново абсолютно никъде,добре че са боклуците от мъни минус да ви подпират всеки мач,досега никъде не сте били ощетени,а върха на подпирането беше във Варна!

        • ААА, защо забравяш Бургас и очевадната засада на Иван Стоянов, с която НЕградските се спасиха от загуба. А следващото дерби на поляната в Коматево. Мангалите поведоха първото полувреме с гол от засада, която даже Гено Бахчевански от тв студиото призна. После Зоран Балдовалиев изравни, ама манговците пак взеха незаслужена точка и сега ако нямаше ВАР пак щяха да ударят кьоравото, ама все някога Истината възтържествува.

        • Точно пък вие да говорите за Търново където цяла България видя как си купихте мача барабар със съдиите, които ви признаха абсолютно нередовен гол,а и в Пазарджик дузпата ви помним,и с Локо сф дузпата,а да не говорим предишните сезони колко точки ви подариха съдиите.Но това е типично за такава некомпетентна публика крадеца да вика дръжте крадеца!

      • 3
        1

        НАПЪЛНО СИ ПРАВ!!! ЩЕ ДОБАВЯ, ЧЕ ДОРИ АКО СА НА ЕДНА ЛИНИЯ, ЗАСАДА НЯМА!!!!

  11. 6
    3

    Истинските фенове на Локото мълчат. Виждат си хала и Шефа? Само СТАНИСЛАВ Мърков -Педала пише под разни никове Какво да се прави, ПЕДАЛЧЕ……..

    • Тоя СТИКСЧо го знам !111ДОБЪР ДУХАЧ Е МУ ХААААА

  12. 6
    3

    Ботев размаза локомотив , точките са важни за локомотив , не и за Ботев . Тази година локомотив са сигурни за шесто място

  13. 5
    1

    НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    01.11.2023 At 2:40
    3
    С ТОА, СИГУРИН РАВИН. АКУ ИСКЪМИ ПОВИЧИ, ТРЕБЕ МОШТНУ ПУ КАЗАНИТИ!!! ИМА ЛИ БАКЪР, МЕКЕРЕТУ Е СИЛНУ НАШ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!!! БИИГОММ ЗА СУРУВИНИ!?:))) ПУФ ПАФ!:)))

    БАТ ВИ ФЕКАЛ ВИ КАЗА ПРЕДИ 3 ДНИ!!! А СИГА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ИМА И СЛЕДВЪШТ МАЧ!!:))))))

  14. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    2

    АПАПИ, НИ СТАВА САМУ С РЪГЪНИ, БЛЪСКЪНИ, БУТЪНИ КЮСКЪНИ И СИМУЛАЦИИ!!! КАБАКА НЯМА ДА Е ВЕЧИН! НЕ ИЗДЪРЖЪМИ ВЕЧИ И С БАКЪРА. УТРЕПЪФМИ СА ПУ КАЗАНИТИ И ВЕЧИ НЯМА ДА МОЖИМ ДА КИХЪМИ НА РЕФИРИТИ! НЕМА СИЛИ…….ДУРУГИТИ РЕФИРИ СА ПО-АЛЧНИ!…ЕЙ ГУ И ВАРАДЖИЯТА ИСКА БАХУРИ, НЕ СТАВА САМУ С КАБАЧИТУ!!!! АКУ ПРУДЪЛЖАВЪМИ САМУ С БАЛТИИ КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!! ПУФ ПАФ!!!

  15. 7
    11

    Стоян канара събра стрямските юрдаци и каза, ей пичаги да забийм петата до дъно в сливиците, 6-те бахура да излашкаме мощно в дивия и кой от къде е ва да вейба.

  16. 6
    8

    Веднъз завинаги да са отмени засадата!!!!!!

  17. 12
    5

    Добре де,чета коментари,че Томаш е виновния!
    Айде отворени разбирачи,кажете кой да пусне въпросния Томаш за да тръгне играта в нападение?
    Митко е на 100 футболни години и не става вече!Да,не си правете илюзии,въпреки отличният му контрол върху топката вече няма бързина и всеки 20 годишен защитник е в състояние да го блокира!
    Георги Минчев е просто една черна дупка в отбора!Безумен трансфер,който е с нищо неоправдан!Този пич разхожда фланелката последните два месеца и дори му плащат!
    Та кой да пусне Томаш?Сотков или Крушарски?И двамата са сгънали кесиите,плещят чат-пат глупости и чакат горница я от Джовани,я от Хоркаш!Така се прави в БГ!
    Та за който не ме е разбрал,вината не е в Томаш.На върха е проблема!

    • 2
      6

      Томаш си е добре, прав си. Но Митко Илиев не се коментира, човекът знае, че завършва кариерата си, колкото минути му даде Томаш, той си носи отговорност. Все още е полезен за Локомотив Митко с духа си, това каза и Томаш…

    • Ами например Ефе Али вместо Паскалев и Пешов за бек, а не Дион…
      Дион не е бек и онзи черното крило го развинти.
      А и този Ивайло Иванов изобщо не е за Локомотив – известен е с това, че е брат на друг неизвестен…
      Можеше и Джовани като плеймейкър, а Петър Андреев със сигурност щеше да свърши повече от Минчев.
      А ти ми кажи защо изгониха Витанов, Александър Василев … че дори и Боруков като нямат кой да ги замести?!

      • Витанов никой не го е гонил…Василев….ама ти сериозно ли…,пич, сменяй спорта, фуДбола ти е чужд.
        За Боруков само донякъде си прав, ама донякъде. Ако беше стока, унгарците нямаше да го изтърват. Той там не успя, а ти го величаеш

        • Не знам дали се фен на Локо, но нищо не разбираш от футбол. Василев е твърд титуляр в лидера на класирането, а Боруков е национален състезател….

    • Един нападател за да вкара, трябва и някой да му подаде. Дори и Роналдо не съм го виждал сам да я изнася за себе си и да играе вместо останалите…Сега разбра ли?

  18. 5
    18

    Андрей Спасов е умствено изостанал. Сантиметри лишили ботевЪ от Коматево от победата, не , от победата бяха лишени жълтите от Локомотивския дух.Без удар, точка, не са сантиметрите, а мъжеството…

    • 6
      1

      Ти ли точно даваш квалификации кой е умствено изостанал, дето живееш в паралелната вселена на дебилите, лишени от цветно зрение?!

      • 1
        1

        Бонке, гледай си мъжа да не ти избяга и той

  19. 10
    4

    Добре бе, ае стига с тоа Кабак бахти, засада имаше, факт. Ние сме си виновни, не може цяло второ полувреме да играем в тяхното наказателно поле и да не можем да вкараме един гол бахти.
    Стига с тея съдийски драми, нямаше нищо фрапиращо. Просто за втори път тая година циганските магии хванаха дикиш и тея несретници се отърваха сухи.

    • 4
      16

      Хванаха на м@йка ти скумрията миризлива… къде си се превъзбудил говедата като ви изтупат одеялото и ще слезете на земята

      • 8
        1

        Тва как ше завърши мача с говедата по какъв начин променя факта че днес се отървахте с нечовешки късмет?

        • А в първия мач, когато 15 мин. не минахте центъра и с късметлийска дузпа поведохте? Там на каква разлика отивахте, ако първи бяхме вкарали…

          • Льло-о-о 15 минути викаш… вчера 1 час не може да минете центъра… Ама няма го Тошко да ви го нахлузи за пореден път от там… 1912

  20. 7
    7

    МОНЧЕТАТА ПЛАЧЪТ Ф СЪБЛИКАЛНЯТА ДОБРЕ ЧИ БАТ САЛИ-БЪЛГАРИНА ИМ ДУНЕСИ 5 КАШОНА БАНАНИ УТ ЛИДЪЛА ДА СА УТИШЪТ ВЕЧИ СА ДОБРЕ КАТЕРАТ СА ПО ПРОЗОРЦИТИ АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ

  21. 21
    2

    Браво на пари. Две не отсъдени дузпи. И поне 4 жълти картона трябваше да покаже на Паскалев, даде му само един в края на мача. Подкрепяния от съдиите отбор са абсолютни цървули.

    • 2
      10

      Не бе помак Осем дузпи не даде,злобен тъп и ограничен помак,като всички на Гомнежа

    • 3
      10

      Селски,не бяха две ,а пет дузпи!Съжалявам ,че не можеш да броиш !Три редовни гола ,четири червени картона и т.н.,и т.н….!Простотията защо се е настанила в преселниците на Пловдив от харманлийските села и помаклъка!?Забравих,тя ходи при простаците,а те са облечени в педерастко жълто,грозящи любимият ни град!

      • “Градски” гледам си накичил медалите с резултатите… за един спомняш ли си на Лайнута 2:5 с Наско Пашев… Помниш мършо, ама избирателно…

  22. 6
    5

    Помак е на майка ти сина. Добре, че Локо не вкараха гол, когато Джована му отне топката и Кабака побърза да свири нарушение. Изобщо Кабака играеше за хикс и успя!

  23. 14
    2

    Няма да коментирам отменения гол, още повече, че се доказа как се манипулират линиите с момента на подаването, които чертаят вараджиите ( справка Етър- ЦСКА). Но, друго беше страхотно дразнещо – спестените жълти картони и реагирането на всяко съдийско отсъждане от единия отбор.

    • 3
      9

      Въй разбирача той ! Колина ти ли си ? Вината е че черничлките са малоумна раса и нямат психика … с тази игра на нашите трябваше да ни размажете че да им дойде акъла … но както казах с бананоядните толкова ! Засада има и то 100% ! Хоркаш показа на всички гледали този мач какво е постоянство и класа допусна грешки но ги компенсира … перфектен играч !

      • 4
        1

        Хоркаш е добър много, факт. Тва момче отзад Кадем ли беше кво беше също ми направи добро впечатление-атлетичен, бърз, добре се позиционира, много добре.

        • На кандем ми трябва малко повече смелост като се включва в атака и става перфектен освен хоркаш и той показа,че знае къде се намира и защо е там! Останалите …..

    • Точно така палячо нищо не коментирай,че се излагаш като кифладжия …. ходи гледай водна топка или шах … недей да се мъчиш повече!

      • Що не вървиш на майната си, глупак миризлив? Даже ще допълня – отбора ти дразни и със симулациите си. Анти футбол и едно добро вратарче, което скоро ще си отиде!

        • А Ханкич в първия мач щото хич не бавеше, а? Аве миризляци, вкарайте си голове, вместо да мрънкате. С вашия бюджет щяхме да сме шампиони всяка година. Тъпаци жълти

          • Та вие на БФС и съдии сигурно сте дали повече пари отколкото бюджета на отбора ви! Давайте за футболисти нямам проблем аз, ама не е толкова печелившо май? И да попитам кой е записан като асистент на паса към Бароан за отменения гол?

      • Мамин златен ТАШАК… чак и акъл дава… Крушата ви го каза с наклона… 1912

    • Жълтър, вашите негри ритаха като катъри

  24. 6
    11

    Те Локото от ОСЕМ мача като гости нямат загуба ние искаме наште маймуни да ги бият,КЪДЕ са ТЕ къде сме ние

    • А манго центъра… забрави центъра… Тошко ви го показа два пъти и вие вече не го минават повече от един за цял мач… 1912

  25. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    6
    2

    НА КАБАКА ДА МУ ЦАЛУВЪМИ КРАКАТА!!!…… И, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ШТОТ ИДВА ДУРУГИА МАЧ, А БЕЗ БАКЪР, НЯМА РАВИН МАЧ!!! ПУФ ПАФ!:))))

    • Ти си му целувал онова между краката! Сиренето ти е между зъбите още овчар прокажен!

    • Типичен представител на изгрев бойс Столипиново: изрод !

  26. 7
    6

    НЕ ЗНАМ ЗАЩО ПЛЮЕТЕ ТОМАШ… ДНЕС ТОЙ ИМАШЕ ЕДВА-ЕДВА 15 ГОТОВИ И ПОЛУГОТОВИ ЗА ИГРА ФУТБОЛИСТИ. АКО СИ НА НЕГОВО МЯСТО ДА СЕ ЧУДИШ КОЙ ДА ПУСНЕШ… ТОМАШ ЗАЛОЖИ НА СИГУРНОСТТА- И ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БЕ ПРАВИЛНОТО И МЪДРО РЕШЕНИЕ. КОГАТО ОТ 6 МЕСЕЦА РЕВЕШ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ДА НЕ МОЖЕШ ДА НАПЪЛНИШ ГРУПАТА ЗА МАЧА А ТОЗИ ДЕН Е ДЕРБИТО, В КОЕТО НА ЛЕВИЯ БЕК СИ СЛОЖИЛ ДЯСНОТО КРИЛО, А В НЕВРАЛГИЧНАТА ЦЕНТРАЛНА ЗОНА СИ ПУСНАЛ ПРОСТО НЯКОЙ СИ, КОЙТО Е БРАТА НА НЯКОЙ СИ ИЗВЕСТЕН ФУТБОЛИСТ И ОТ РЪКОВОДСТВОТО ДИГАТ РАМЕНЕ, ЧЕ ТОВА ТИ Е БЮДЖЕТА АДЖЕБА, ТОГАВА НЕ ТИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ДА СИ НАРЕДИШ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ИГРАЧИ ЗА ХИКС. ЖАЛКО Е, ЧЕ И ЛЕО СЕНА И ТОШКО ПАВЛОВ СА ТРАЙНО КОНТУЗЕНИ, А ТОМАШ ГИ ВЗИМА НА ПЕЙКАТА, КОЛКОТО ЗА МОРАЛНА ПОДКРЕПА НА КОЛЕГИТЕ СИ… ТАКА ЧЕ ЗА МЕН ТОМАШ ДНЕС СЕ СПРАВИ ОТЛИЧНО!!!

    • 4
      2

      Има и друг момент,който трябва да се отбележи,и който е много важен:
      Защо винаги имаме поне двама наказани,и още толкова контузени,ето затова никога групата ни не е пълна.
      Аз нямам спомен(ако бъркам поправи ме),да сме имали мач от началото на сезона до сега без нито един контузен.
      Какво означава това?
      Нещо сбъркано.

    • 8
      5

      Томаш е страхливец, игра без никаква идея в атака. Не можем да виним Минчев, след като не получава възможности. Жълтите загубиха 2 точки. Съдията свири горе-долу добре, Хоркаш, Сегура и Камдем бяха на ниво, за Паскалев не ми се говори.

    • 3
      1

      Е точно това е истината!
      На никой не му се дават кинти за да сме топ отбор!
      Играе се до време и на мускули,без пейка и без алтернативи на титулярите в състава!
      Тази точка днес трябва да се брои поне за пет на Томаш,а господата президенти или да се светнат,какво се случва,или да си бият по един фишек в гъза и да отлитат!
      С пръдня боя не става!

    • 2
      5

      Разбирача,кой да вземе,а!?Тук опираме до нямането,което е резултат на материята за допълване на нужните футболисти!Питай отговарящият собственик за това ,а не Томаш!Най-малка е неговата вина!Мисли без емоции и ще видиш ,че треньорът прави от нищо нещо!Не мисли ,че съм в защита на Томаш,защото аз бях абсолютно краен критик на Томаш когато дойде на Лаута!

  27. 1
    4

    negativizm kolegi Lokomotivci vijte tabelata, to4kite pak 6te tragnat pobedite.Samo Loko!

  28. 14
    1

    Истина е, че не играхме нищо, истина е, че папагалите ни изтърваха,но нека сме реалисти,Кабака по никакъв начин не повлия на крайния резултат.
    Вината си е изцяло ваша.
    В един коментар на жълт, прочетох,че “нищо добро не ни чака”.
    Така е колега, с този треньор нищо добро не ни чака.

    • Ти си чисто луд!
      Ако не беше “този” треньор отивахме на поне тройка!
      На въпросният Томаш,ако малко от малко му вържат онези “големите” и натокани президенти,и му вземат поне 4-5 качествени футболисти,вместо да се чудят кой по-напред да му продадат за седем и педесе в джоба,и сме шампиони!

  29. 4
    8

    И дербито не взехме с тая слаба игра на локото … пълен ташак това беше мача на сезона за нас … сега какво уй пак ще ритаме селски футбол с Пирин и Враца

    • 4
      3

      Защо бе Марияне?
      Предстои ви мач на Герена,
      Пожелавам ви успех,дано поне един “X” им извъртите.

    • Да батко… най-лошу е чи чак другата година ши ходим повече от 2000 на мач …

  30. 6
    4

    Имаме двама президенти,а нямаме алтернатива на този “вълшебен” нападател Г.Минчев!
    Нарочно не коментирам Д.Илиев,защото това,което е дал за клуба му е спечелило правото да не бъде оплюван.Обективно погледнато от няколко мача го няма на терена.
    Клуба да продаде единият президент и с кинтите да се купи нормален и ефективен нападател!

    • Що не коментираш Паскалев? Средно по ПЕТ груби грешки на мач. Не знам кой и на кого плаща за да играе като титуляр, но докато беше контузен нямахме загуба, върна се, нямаме победа.

      • Така е греши!Обаче статистически погледнато от негова грешка не са вкарвали гол,а и работата му е да не загубим,а не да победим!Разликата във футбола е жестока от едното до другото!
        Това че бихме баберека на групата със свежи сили на 14 човека отбор,нали се сещаш!

  31. 9
    4

    Жалки лайнутски цигани дошли с жалкия си съдия. Нищо добро не ви чака столипински измет

    • 1
      2

      А!!!Този е о нашите !ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО !Циганин жълт,можеш ли да бягаш,бе изрод?Ако не можеш ,много лошо!

      • Бонке, гледай си мъжа да не ти избяга и той

  32. 12
    2

    Никаква засада. Добре че Адем плаща на Кабака и сие.

    • 3
      5

      Плаща на майка ти да я пълни като агне !

    • 1
      1

      Типичен представител на олигофрените -неграмотници в лайняно жълто,най-педерасткият цвят!

  33. 12
    4

    Истина е,че папагалите тази година,и в двата мача бяха по добрият отбор,(или по малко слабия,дискосионно),и в двата случая изтърваха победата.
    Томаш,глупак,не може всеки мач,и срещу всеки съперник да играеш по един и същи начин, тактиката за всеки мач трябва да е съобразена със съперника,и винаги да имаш вариант “B”, вариант “C”,та чак до вариант,n!.
    Събирай си багажа и изчезвай.
    Погледни Арда(Кърджали) как играе.
    Сашо Тунчев да си идва където му е мястото,а отивай където искаш.
    До тук всичко беше плод на случайност.

  34. 8
    6

    ТОВА БЕ НАЙ ДОБРИЯ МАЧ НА БОТЕВ, НО ЛИПСВАШЕ ПОБЕДНИЯ ГОЛ. ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК СЕ КАЗВА АКЕРЕ. ТОЙ ЗА СЕТЕН ПЪТ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ ЗНАЕ КАК ДА ПОСТАВИ ОПОРНИЯ КРАК, В КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ ТРЯБВА ДА Е ТЯЛОТО МУ И КАК ДА Е ИЗПЪНАТ НАНАСЯЩИЯ УДАР КРАК. С ЕДНА ДУМА: ЛИПСВА МУ ЕЛЕМЕНТАРНО УМЕНИЕ ДА СТРЕЛЯ. ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ И ТРЕНЬОРИТЕ. ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ НЕ ГО НАУЧИХА. ИНАЧЕ ПРЕСАТА БЕ ПОХВАЛНА. ЛИПСВАШЕ МИ ВКЛЮЧВАНЕТО НА ЛЕВИЯ БЕК И СМЯНАТА НА МЕСТАТА С УМЕ. НЯМАШЕ ГИ ОСТРИ ЦЕНТРИРАНИЯ ОТ ФЛАНГОВЕТЕ, КОИТО ДА РАЗПОРВАТ ЗАЩИТАТА НА ЛОКО. ТУК ТРЯБВА ДА ИМА И ЕДИН ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ДА ИМПРОВИЗИРА, КОЙТО ДА ПРАВИ РАЗЛИКАТА. ВСЕ ПАК, КАТО СИ СПОМНИМ КАКВО БЕ В НАЧАЛОТО, ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОВОЛНИ. ЕДИН БРАЗИЛЕЦ ЩЕ НИ БЪДЕ ОТ ПОЛЗА В БЪДЕЩЕ! САМО БОТЕВ!

    • 9
      3

      Ненормален помак!Плюе по най-добрият си футболист,който развинти отбраната ни!
      Това момче няма 20 бе льольо!
      Затова не заслужавате нищо и все ще сте в лайната!

    • 12
      3

      Абе как може точно Акере да оплюваш бе човек, ми той ги направи кривогледи.
      Наште играха И-ДЕ-АЛ-НО, съвсем малко късмет липсваше.
      Много съм доволен от Керкез, имай предвид че столипинци изобщо не са случаен отбор и при положение че ги натикахме на кучето в гъза няма кво да плюем.

  35. 5
    8

    Щели да бият три гола,толкова слаб Локомотив и 0-0 това ли ви е големия отбор,смях Засадата е чиста има идеален стоп кадър и линия на засада но НАГЛИЯ ПОМАК пак едно си знае,затова цяла България ви мрази

    • Няма засада!
      Линията се слага не по краката а на най вътрешната част от тялото-ръка,рамо.
      Тялото на защитника е наклонено и рамото покрива засадата.

  36. 3
    8

    Че бяхме слаби така беше, но жълТУРЦИТЕ да кажат, защо не си напълниха стадиона?

      • Тя мама ви изгони!Защо бе мамо!?Ми мама,те са евнуси,някакв Ожболт и отрязал пилетата!

    • 7
      2

      Вие кога съберете толкова хора ела се обади…Палаза ще раздаде едни 400 билета ,нали така беше ? 🤣🤣🤣

  37. 3
    5

    Този мач беше продаден. Шиши развърза кесията…
    Жалка работа – и на дербито вече се купува

  38. 1
    11

    Локомотив игра много слабо!
    Но трябва да си локомотижец за да кажеш истината…
    Нормално, в това дерби винаги по-слабия отбор се хвърля повече, а и лидерите са с половин отбор в момента.
    Но защо не бяга допуснати фенове на Локо след като стадиона беше полупразен??!!
    Селска злоба??
    И внимавайте с пиото да не подпалите найлоновата козирка!

      • 5
        6

        Толкова безплатни билети и пак полупразен стадион…
        селска работа, Бонке

        • 6
          3

          Да бе, безплатни. Това да не е, като при вас с един семеен билет да влизат по двама педала!

      • 2
        2

        Благодаря ти, че доказа моите думи, че само локомотивец може да каже истината, папагал тъп…

    • 7
      2

      Защото Мемет тая врътка я измислихте вие за да няма фенове на Ботев на Джамията в първия мач. Щото се бяхте насрали от страх тогава и сега сърбате квото си надробихте, щото сте малоумни тъпаци.
      Аз се надявам така да е завинаги и никога столипински крак да не стъпи на нашия стадион.

      • 2
        7

        Какъв ваш стадион бе тъпак стадиона е на общината построен с парите на всички данъкоплатци от града без да са питани дали го искат. Вместо да направят една детска болница направиха един клозет

        • 4
          1

          Вашия понеже не е общински,да направят на вашия козарник бе миризляк

    • 7
      1

      Вие толкова публика събирате за 10 години бе нещастник

      • 2
        6

        8000 преки силите,така е като спряха рейсовете от селата и няма КРЕМВИРШИ

        • 6
          1

          Циганин гладен говори за кремвирши,вие 8000 кога събрахте за последно хлебарко миризлива

          • 1
            3

            На твоето погребение ще има повече,търся те….. Оглеждай се миризлив помак

          • хахаха чакам..тебе те искам първи

  39. 13
    1

    Това вече е игра….тези смешни буфери имат един неточен удар за цял мач….тотално надиграване,но не поиска тая пуста топка да влезне….много силна игра на нашите,браво!!!

  40. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    9
    2

    ЕВАЛЛАРКЪТА НА КАБАКА!!! СПАСИ НЪ!!! НЕ НАПРАЗНУ СБИРЪФМИ БАКЪР, ДЖАМ И АЛЮМИН !!! УСПЯФМЕ!!… А ИНЪЧИ, КЮСКЪНИ, БЛЪСКЪНИ, ЛАШКЪНИ И СИМУЛАЦИИ!!! ША ИМА ПРЕМИЯ ЗА КАБАЧИТУ!!!…. БАКЪРЕН ИБРИК ЗА НАШИА ЧОВЕК!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ, ПУФ ПАФ!:))))

  41. 15
    2

    Напълно незаслужена точка за скобелевските жрици на любовта. Акере ги разнищи брутално, с малко повече средоточие ядяха хурката.

    Нищо, другия път.

  42. 10
    1

    Искам да попитам феновете на локо служете сиръце на сърцето харасехте ли играта на отбора жълтите щяха на ни разгромат най малко с 10 гола

  43. 12
    1

    Циганите си дойдоха в центъра на Пловдив да хиксират и го постигнаха.Даже удар нямаха към вратата,потните миризливки

  44. 2
    7

    Днес пред 500000 помака жълтото недоразумение не успя да бие безумно слаб Локомотив

    • 6
      2

      Днес благодарение на Джорджия Кабакова мъни минус и вар,циганките се отърваха и изгубиха точки,да умрете на Великден кучета на исляма!

        • 3
          1

          Като онази в Пазарджик,цяло първенство не спират да ви подпират бе боклук некъпан

      • Помак само кажи къде и те пращам при Тоско майка ти дейба скопена

        • 2
          1

          Под на майка ти скъсаната нощница,ще пратиш воща да хвърля кроасани в на слона хобота мангусто,един сервис и си в космоса

          • 1
            5

            Кажи къде бе мършо само много си смел на клавиатурата кой те знае какъв инвалид си с разпран гъз

          • 2
            3

            Ти казвай мършо…хайде да те видя отворко,вземи си и личната карта с тебе

    • Нямаме вашия цигански късмет. Само заради него ви има на картата, разбра ли ме добре цървул недоносен.

Коментарите са затворени