Вижте отзивите след днешното дерби:

 

45 КОМЕНТАРИ

  1. Преводът от Английски на Български на брадатото момче е доста противоречив. Вземете най-после един свястен преводач. Душан казва едно, а брадатия съмсем друго и си ги наглася ала-баланица.

  2. 3
    9

    Абе простак прост !
    Ти какво искаш , съдията ли да ти вкара гола? Ми толкова си можете .

    • 5
      2

      ЩО ЗА ЕЗИК? АКО ТОЙ Е ТАКЪВ, КАКЪВТО ГО НАРИЧАШ, ТИ КАКЪВ СИ? ВЪЗПИТАН ЧОВЕК НЕ БИ УПОТРЕБИЛ ТАКОВА ОБРЪЩЕНИЕ!

  3. 3
    8

    Toq Keshidhev e totalen homo-bandit,revlio i muhlio Za kakvo izopshto mu vzimate intervu ta toi ot mal si Revé na lqvo i dqsno,Lokoto si igraha Za raven i si go vzimaha ,che te mojli da biqt to si e problem na Botev a i ne vijdam sidiata v slu hiq kakvo mapravil v póliza na Lokoto,edinstvenno Za gola da e imalo neshto no se vijda che pravilno go otmeniha.Ne go razbraha tupite homo-bandit che s revane ne stava nishto v BG isla se ogromi topki ama ogromni kato fútbol i topki Za da se opravqt neshtata v BG a ne sulzi ot gei-amatiori

    • Ако беше хомо-бандит, щеше да е при гей- бандата! Ако не се сещаш, това са едни с нивелир, които регулират един наклон!

  4. 9
    16

    Жълтите са с травматичен опит от Локото. Понеже смятат само погром може да измие срама от челата, се оказа, че от равен ги боли повече от загуба. Колко още има да преглъщате комплекса от Локо. Каквито сте ми прости , както винаги с три победи решихте, че сте нещо и сега пак ни радвате да гледаме ту изкривени от злоба , ту унили криви глави

    • 8
      3

      През сезон 2001/02 собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. В Пловдив идват и най-добрите играчи на бронзовите медалисти, начело с треньора Димитър Димитров – Херо, който се среща навръх 42-ия си рожден ден с боса на „ВАИ холдинг“ Георги Илиев, за да обсъдят летните трансфери в новия им отбор.

      • Тихо бе сопотски 🙂 създадени сте през 2010 като нов отбор за да не играете в зоните взехте лиценза на Металик! Що сте Ъ накрая ? Глупак жълт

        • Първо, не сме го “взели”, а го купихме! И второ, с лиценза не преместихме целия клуб “Металик” барабар с чистачките в Пловдив!При вас, човека е написал, как станаха нещата. Докараха един отбор, смениха фанелите и казаха това е локо пък и 1926!

    • 11
      5

      Комплексари сте вие мангустите.
      Имате 6:0
      Една пета
      На Жоро титлата
      И една купа на Вела Пеева
      Това ви е историята

      • 1
        5

        А вие какво имате ? Отбора си шампион виждал ли си го?

        • ДА. АЗ СЪМ ВИЖДАЛ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ШАМПИОН!

  5. 6
    6

    НАЙ-РАДУСНУТУ АПАПИ Е, ЧИ ДЕЛУТУ НА ПЛАСМАСЪТА, БАТ НАСКУ УЗУНЯ Е ПРУДЪЛЖЕНУ!!! АПАПИ, КОЛКУ МАЧУВИ НА ДАРИ С ЛАСКИТИ БАТ ПЛАСМАСЪТА!!! КОЛКУ РОМСКЪ РАДУС ПУ ТРИБУНИТИ?……….УСПЯ ДА СЪЗДАДЕ ДЕСЕТКИ НАСЛЕДНИЦИ. ИДИН УТ ТЯФ Е ВЕРНИЯ КАТУ КЮПЕК КАБАК!!! Е РЗБИРЪСИ ДАВЪМИ МУ НЯКУЙ ДУРУГ БАХУР, АМА ТАКЪФ Е ЖИВОТЯ!!! АЛЛАХ ДА МУ ДАВА ДЪЛЪГ ФУТБУЛИН ЖИВОТ НА КАБАЧИТУ И ВИНЪГИ ДА НИ РАДВА КЪТ СЕКИ ПЪТ!!! ИСКЪМИ САМУ ТОЙ ДА СВИРИ МАЧУВИТИ НА НАШИА УТБОР!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!! И ……………..БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ БАХУРИ БЕЗ БАКЪР И АЛЮМИН, НЕМА!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))))))

  6. 7
    17

    Кишишев ти на каква дрога си бе мишкооо?

    • 5
      15

      На тази от изгрев бойската от Столипиново!

  7. 8
    6

    КЕРКЕЗ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА С АКЕРЕ. ПЪРВО: ТРЯБВА ДА ГО НАУЧИ НА КОЛЕКТИВИЗЪМ. НЯМА ФУТБОЛИСТ, КОЙТО САМ ДА ПОБЕДИ ПРОТИВНИКА! ВТОРО: ТРЯБВА ДА ГО НАУЧИ ДА ШУТИРА И ПОДАВА ТОПКАТА. ЗА ЦЕЛТА ТРЯБВА ДА МУ ОБЯСНИ КЪДЕ СЕ ПОСТАВЯ ОПОРНИЯ КРАК, КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО НА ТЯЛОТО И КАК ТРЯБВА ДА Е ИЗПЪНАТ УДРЯЩИЯ КРАК. ТОВА ГО ПИШЕ ВЪВ ВСЕКИ УЧЕБНИК ПО ФУТБОЛ, НО ИСКА ТРЕНИРОВКИ. ПРЕЗ ЖИВОТА СИ СЪМ ВИЖДАЛ МНОГО ФУТБОЛИСТИ, ИЗКАЧАЩИ НА ГОЛОВИ ПОЗИЦИИ И ПРОПУСКАЩИ! ТАКА И НЕ СТАНАХА ГОЛЕМИ ФУРБОЛИСТИ. НАСКО ПАШЕВ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪЩО ПОЛЕЗЕН. В НАЧАЛОТО НА КАРИЕРАТА СИ ТОЙ СЪЩО МНОГО ПРОПУСКАШЕ, НО В ПОСЛЕДСТВИЕ СИ ОПРАВИ МЕРНИКА И СТАНА ГОЛМАЙСТОР. РАЗБИРА СЕ ДО НЕГО БЕШЕ ЗИКО- НАШИЯТ КАПИТАН, КОЙТО ГО ИЗВЕЖДАШЕ В УДОБНИ ПОЗИЦИИ ВСЕКИ МАЧ. ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТ И НА КОЛЕВ, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ПОХАБИМ, ИЛИ ЗАГУБИМ! УСПЕХ!

    • 6
      2

      Акере е на 18 години! Както каза Попето – той е едно дете! Разбира се, че трябва да се работи с него, но кой български футболист даже и за малко се доближава до него и качествата му ?

  8. 7
    19

    Аааа да , поредното “директорче” при опашкарите от коматево. А бе бургаски келеш , с ДВА удара от 20 метра срещу отслабени от контузии и наказания ЛОКОМОТИВ. Ашколсун бре мушморок.

    • 9
      2

      Ами при паркиран автобус пред вратата..и с Берое ли бяхте отслабени?

  9. 6
    18

    Пак щяха да убиват, с разлика да бият…аре в дупките, мишленца…ама се събудиха пак с пръст в уста

    • 22
      3

      Уж щяхме “шампоани” да ставате, ама се събудихте с пръст в гъза!

    • 18
      5

      Гледай си жалкото отборче, което мина два пъти центъра. Ханкич хвана настинка от два часа бездействие.
      Оф, забравих, ти не си буфер, ами анти-Ботев фен.
      Ние, за разлика от вас, мургави фантазьори, не сме във филма, че имаме добър отбор. Имаме няколко добри играчи и треньор, но дотам

    • 5
      10

      И кур в гъза !Както винаги!

      • 13
        5

        Банда гейове с кур в гъза не могат да ми дават наклон на дедовия. Крушарски

  10. 3
    3

    Home Трибуна Изток
    Трибуна ИзтокБотев Пд
    |БУЛТРАС| Радостта след отменения гол и емоциите след последния съдийски сигнал |ВИДЕО|
    03.11.2023245 5
    Феновете на Ботев Пловдив изригнаха днес в 51-вата минута, когато Бароан прати топката в мрежата, но за тяхно съжаление попадението бе отменено заради тънка засада. Емоциите на стадиона обаче все пак заслужават да бъдат показани, а камерата на PlovdivDerby.com бе в епицентъра да ги улови.

    След срещата фенове и футболисти пяха заедно, въпреки че трите точки им се изплъзнаха.

    5 КОМЕНТАРИ
    Фекал Клоак Буфероффф
    04.11.2023 At 2:05
    1
    НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    01.11.2023 At 2:40
    3
    С ТОА, СИГУРИН РАВИН. АКУ ИСКЪМИ ПОВИЧИ, ТРЕБЕ МОШТНУ ПУ КАЗАНИТИ!!! ИМА ЛИ БАКЪР, МЕКЕРЕТУ Е СИЛНУ НАШ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!!! БИИГОММ ЗА СУРУВИНИ!?:))) ПУФ ПАФ!:)))

    БАТ ВИ ФЕКАЛ ВИ КАЗА ПРЕДИ 3 ДНИ!!! А СИГА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ИМА И СЛЕДВЪШТ МАЧ!!:))))))

  11. 6
    5

    Нашите футболисте и по-специално нападатели като Бароан са доста слаби, обаче Томаш, твоите оправдания са толкова фалшиви колкото долния ти ред зъби!

  12. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    7
    4

    АПАПИ, НИ СТАВА САМУ С РЪГЪНИ, БЛЪСКЪНИ, БУТЪНИ КЮСКЪНИ И СИМУЛАЦИИ!!! КАБАКА НЯМА ДА Е ВЕЧИН! НЕ ИЗДЪРЖЪМИ ВЕЧИ И С БАКЪРА. УТРЕПЪФМИ СА ПУ КАЗАНИТИ И ВЕЧИ НЯМА ДА МОЖИМ ДА КИХЪМИ НА РЕФИРИТИ! НЕМА СИЛИ…….ДУРУГИТИ РЕФИРИ СА ПО-АЛЧНИ!…ЕЙ ГУ И ВАРАДЖИЯТА ИСКА БАХУРИ, НЕ СТАВА САМУ С КАБАЧИТУ!!!! АКУ ПРУДЪЛЖАВЪМИ САМУ С БАЛТИИ КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!! ПУФ ПАФ!!!

        • 5
          7

          Но няма седем,а и шест!Това са фактите харманлийски приселник !

          • 5
            2

            От Харманли до Торонто , гледай в “шибай буфера” , кюстендилец недъгав !

  13. 10
    12

    Кишишев,добър футболист беше,а и той превъртя за една заплата!

  14. 8
    15

    Кишишев,алкохолик ненормален какъв съдия ти е виновен бе комарджия долен,като има засада да си затварят очите ли,то в реално време се видя че е засада

    • 13
      7

      Как е навсякъде където идете да ви посрещат с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ

    • 10
      3

      Ти гледа ли мача ве циганин убит, цял живот кръвосмешения, зрънкови!

      • 3
        3

        Свали си розовите очила педал недоклатен

      • 4
        5

        Това са идиотизмите на 100 %-от изгрев бойски циганин!Искаш ли да се видим на поляната ,а?

      • В реално времето засада нямаше. Вгледайте се хубаво.

  15. 5
    15

    Уж щяйми да бийм а сигъзка пак с 6-те бахура в дивия и за Стряма.

    • 10
      5

      Ей, тази Стряма манго мир не ти дава… Много ли те опъваха, та не можеш да го забравиш… 1912

Коментарите са затворени