Треньорът на Ботев (Пловдив) – Душан Керкез има една дилема преди дербито с Локомотив. Двубоят е в петък от 19:30 часа на „Колежа“. Въпросителната пред наставника е в защитата, където в последните мачове действат Конте, Чернев, Там и Балоянис. Последните двама със сигурност ще стартират срещу смърфовете, но опитният гвинеец има вероятност да влезе в центъра на отбраната, а младият българин да седне на скамейката.

На десния фланг може да действат Николай Минков и Джеймс Ето‘о, които са с по-голяма рутина от 21-годишния играч. Но Чернев се представя на ниво и се отблагодарява за доверието, като може Керкез да не прибегне до промяна, пише “Тема спорт”.

 

1 КОМЕНТАР

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    1
    1

    КЪФ МИНДЖЕФ?? ТОЙ ПУСНИ ЛИ МИНДЖЕФ, РАВНИЯ НИ Е СИГУРИН!!!…………А АКУ И СЪДИИТИ УДАРЪТ УЧАКВЪНУТУ РАМУ, МОЖИ И ПОВИЧИ!!! НИ СЪ УТПУСКЪЙТИ АПАПИ, МОШТНУ ПУ КАЗАНИТИ И КАТУ ХЛИБАРКИ ДА ГИ ОБЕЗКОСТИМ!!! НИТУ ГРАМ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, ДЖАМ И АЛЮМИН ДА НЕ СЕ ИСПУСКА!!! СИЧКУ ЗА КЛОАКОМОТИФФФ!! НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

Коментарите са затворени