Феновете на Локомотив ще гледат дербито на Пловдив в петък в клуб Войд. Както е известно мачът срещу Ботев ще бъде без присъствието на гостуваща агитка.

“Фенклуб Локомотив кани всички черно-бели привърженици на 03.11.2023 от 18:30 в клуб Войд, където ще бъдат изградени две видеостени за предстоящото дерби.

Нека заедно изпитаме емоциите от мача, който ни донесе много радостни и незабравими моменти през годините.”

5 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  1

  Гей билети ще има ли ? Видео стена за Столипиново кога ще направи селска от Говедарци.Подчовеците са в амок.

 2. 7
  1

  Нашата фракция с многобройни последователи от Столипиново, Шикера и Аджисана ще го гледаме на джамията в Лаута.

  • ВЪЛЧУ УТ СТУЛЮПИНУУ ОСМИ БРАТЧЕТ НА КАОЛАН, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА!:)
   4
   1

   БРАВОС!!! ПРИДИ ТВА, ТРЕБЕ МОШТНУ ДА СБЕРЕМ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН!!! БЕС РЕФИРЪТ, НЕМА ДА СТАНИ РАБТАТА!!!……А ТОЙ ЧАКА БАХУРИ! УСВЕН ТВА, ТРЕБЕ НА ТРИНИРОФКИТИ ДА СЪ ПРИГОВОРИ БОДИЧЕКА, КЮСКЪНИТУ, ПРАСКЪНИТУ, РЪГЪНИТУ, БЛЪСКЪНИТУ И СИМУЛАЦИАТА!!!! ПРУФЕСУР ЛЯСКУФ ДА ПОДГОТВЯ МЛАДИТИ!!! ТОЙ Е НАШТА ГОРДУС И УПРИДИЛЕНУ ША ЛИПСВА НА МАЧА НА НЕГУ!!!:))) ГУЛЕМУТУ КАФА ОЛЕЯФ, ДА ПАДА ПО-КРЪШТНУ, КАТУ НЕСТИНАРКА ДА СЕ ГЪРЧИ И ОХКА!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ И НАПРЕШ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))

   • 1
    1

    Не просто … ще ви намерим ще ви набием ще ви вземем знамената и така … както всяка година ви се случва по два пъти … този път обаче ще снимаме и като решите да говорите глупости ще яи пращаме снимков материал на пукнати глави .. айде со петък утрепко потна

    • АПАПИ, НИ СИ ГУБЕТИ ВРЕМИТУ Ф НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА ВОТА Ф НИДЕЛЯ!!! ДА ПУДКРИПИМ ДЕПЕСЕТУ И САНДЪКА НА ИЗБУРИТИ!!! ПОВИЧИ БАКЪР И ДЖАМ ЗА ДЕЛУТУ И ЗА КЛОАКУМУТИФФ!!! ПУФ ПАФ!!:))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И САНДЪКА!!! НАПРЕШ АПАПИ!!!:)))))))))

Коментарите са затворени