Секторът за гости на стадион “Христо Ботев” може да бъде запълнен с фенове на “жълто-черните” в предстоящото градско дерби с Локомотив. Това гарантира днес строителят на съоръжението Илиян Филипов:

Уважаеми привърженици на Ботев,

Във връзка с предстоящото дерби с Локомотив и полученото писмо от Община Пловдив, днес входирахме отговор, че лично аз гарантирам с моя подпис пълна безопасност на всички места на стадион “Христо Ботев”.

Предписанията, които са дадени, ще бъдат изпълнени на 100%.

Секторът за гости също ще може да бъде използван от наши фенове, ако се изчерпат останалите места.

След дълго чакане ще посрещнем на “Колежа” другия отбор на Пловдив и подкрепата на нашите фенове е важна, за да стигне Ботев до победата!

С Уважение,

Илиян Филипов

Управител на ДЗЗД “Колежа”

9 КОМЕНТАРИ

 1. Сички Юрдеци да ся сберем и да поткрепим нашия ПУТЯФЪ

 2. 7
  2

  Въпреки, че има яки пререкания с някой от ръководството в него тупти ботевистко сърце и съм му благодарен,че не смесва ръководство с фенове. Строи ни супер бижу. Върши си работата както трябва и си остава един от нас.
  Той не умира !

 3. Ръководството на Ботев трябва да даде билети на гостуващата публика в сектора за гости , защото са възможни ескалации на самия стадион и счупени седалки

 4. Аз съм ботевист и мисля , че сектора за гости трябва да бъде пълен с агитката на Лоломотив , това е правилното решение . Защото е възможно да има ескалация

 5. ЖЪЛТУРИТЕ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СА НИ ГОСТИ!! 6:0тевЪ изгревския катунЪ
  1
  12

  ЪЙйй ХАНАРИ ЗА КОМАТЕВО ЗА МАХАЛИТЕ И СЕЛАТА ДАНО ТОЯ ПЪТ БУФИРИТИ НИ НА НАШИЯТ АМА ЩЕ СИ НОСИМ ВАЗЕЛИНЧЕ ДА НИ ВЛЯЯ ПО ЛЕКИНКО И НА ПОЛЯНАТА И НА ТЕРЕНА

 6. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  ШТО НЯМА ДА ПУСКЪТ СТУЛЮПИНЦИ НА МАЧА??? ВЯРНУ ЛИ, ЧИ ИСКЪЛИ ДА НИ МИРИШИ ЛОШУ НА КОЛЕЖА??? КОФТИ…… КРУШЪТА ДА ДАДЕ НЯКУЙ ЛЕФ ДА ЗАПЛАКНИМ ГЬОТУВИТИ И ДА НЪ ПУСКАТ С ГЕЙ БИЛЕТЯ НА СТЕЙДА. ПУФ ПАФ!:))))

 7. Майкати я заработва в момента на скобитеа

 8. 1
  5

  БАЙ ИЛЯН ПЛЕЙНЕ ДЕЙ КУЗЕРКЪТЪ УА ТЪЙ ЛЕ ЖНЪ УСТАЙШ ДА НА БРУЛИ ВЯТЪРЪТ УА САЛ С ЕДНИ НЕГЕРИ НЕ СТАВА АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙЙЙ

Коментарите са затворени