Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) допусна поражение в домакинството си на Димитровград. Гостите спечелиха с 1:0 на стадиона в Садово.

През първата част Локомотив II игра по-добре от своя съперник. Шансове се откриха пред Божидар Костадинов и Иван Узунов. В самия край на първата част Кристиан Томов изби в корнер шут на играч на Димитровград. От последвалия ъглов удар гостите откриха за 0:1.

В 53-ата минута удар на Тони Лесов мина над вратата. В 88-ата минута Виан Станков бе съборен в наказателното поле на „жълто-сините“, но сигнал от главния рефер не последва. В добавеното време на срещата пък гол на Локомотив бе отменен заради засада. Отсъждането беше дискусионно, като „черно-белите“ имаха сериозни претенции към съдиите в тази ситуация.

 

Локомотив Пд II
81  Кристиан Христов Томов – КАПИТАН – ВРАТАР
4  Видол Димитров Сейменски
27  Тодор Ивайлов Нейчев
69  Александър Йорданов Георгиев
9  Ефе Али Али
21  Пламен Маринов Петров
13  Тони Иванов Лесов
80  Иван Ангелов Узунов
15  Станимир Викторов Празов
77  Божидар Кирилов Костадинов
28  Васил Атанасов Църцев
 Резерви
22  Даниел Армен Амбарцумян – ВРАТАР
16  Борислав Радков Дончев
88  Мартин Христов Хайдаров
8  Иван Илиянов Арамазов
29  Иван Димитров Кръстев
7  Иван Василев Михайлов
89  Марио Георгиев Начев
31  Веселин Викторов Празов
12  Виан Тодоров Станков

Главен Треньор: Христо Евтимов Златински

 

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Палаз, курво нещастна.Докога ще буташ близнаците на крадливото Хисарско ченге?Нещастник, най големият лизач си ти.Пет години пълен леш, и много контузени деца.Ама ти си добре.

  2. Ръководството на Ботев трябва да даде билети на гостуващата публика в сектора за гости , защото са възможни ескалации на самия стадион и счупени седалки

Коментарите са затворени